Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nagyon sajnálom hogy nem tudsz jönni!riboo írta:A nyár egyik (egyetlen) csalódása képpen tudatosúlt bennem, hogy nem mehetek az idei találkozóra.![]()
Írjad fel nyugodtan magadat!ElBartimaeus írta:Kösz az infot, ez elég jónak hangzik.Krojf írta:...Még 1-2 pontosítás után (a helyen mennyi a sör, mert azt azért iszok.
meg a pálya, ugye, bár az nem lehet túl sok... Utazási költség Bp-n belül semmi.
) tudnék csak biztosat mondani, de addig is 70-80%osan már fel is írom magam.
Kösz az infot, ez elég jónak hangzik.Krojf írta:...
Mivel a társaság nem valami sokat találkozik személyesen a tali főlegElBartimaeus írta:Egy ilyen találkozó miről szól? Ha nagy lerészegedésről, akkor nincs kedvem menni, az nem az én stílusom.![]()
Meg mennyibe fáj kb? Mert sztem szívesen mennék, de csak bizonyos dolgok függvényében.
Volt ám! Az én jóvoltambólSlither írta:Jól emlékszem hogy tavaly volt vmi kis pókerezés is (talán foci közben volt) a talin?
Akkor a ritka imáim egyike az lesz, hogy Te velünk lehess!antiimperialista írta:Rossz ezt így olvasni, hogy nem valószínű a részvételemMinden Andikán és a babán múlik... Nagyon mennék, de nagyon nem biztos, hogy fogok...
Perrero írta:Arra készűljön fel minden fórumer, hogy a talin a VilágverőRettenthetetlenHFCB Bvel fognak játszani-focira tuti megyek
Andika és a baba az első,majd szervezünk nektek külön talit.antiimperialista írta:Rossz ezt így olvasni, hogy nem valószínű a részvételemMinden Andikán és a babán múlik... Nagyon mennék, de nagyon nem biztos, hogy fogok...
Egyenlőre kicsit várnék még,szerintem bővülni fog még a lista.Szandi írta: Tim, le tudnád foglalni a Borpiacot? Illetve akkor ott pár asztalkát?
Szerintem is! Nagyon megköszönném, ha beparkolhatnék valahova, nem kint kellene az utcán parkolnom. De lesz hely egy gigantikus méretű wagon r-nek?Szandi írta: ...hozzánk beállhatsz. ... simánjó sztem.
Ne agyalj semmit, gyere el!Slither írta:Én még gondolkozok rajta, hogy odatoljam-e a pofámat a talira. Nem akarom a társaságot untatni a társaságommal + még be se mutatkoztam a portrék topikba. (azért nem semmi, hogy ennyi idő után is inkognitóban tudtam mardni)
Igenigen.Krojf írta:Remélem Anti és Vito is befut!
K.