Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Egyszerűen nevezd át ezt az out fájlt,rar-ra.Pld.fájlneve.out-fájlneve.rar(vagy .exe ha már nincs tömörítve).miihii írta:Egy játékkal akadt némi problemom.
SWAT4.
LEszedtem egy oldalról.6 db zip fájlban van.
A feltöltő írta:
"Total Commanderrel a fájl egyesítése, majd az ekkor kapott Swat 4 - Gold.exe fájl futtatásával telepítés..."
Ahha,csakhogy amikor kijelölöm az egyik zipet és elkezdi a dolgot,amint végigér az első csíkon kéri a következő lemezt v a következő célt.Hiába próbálok másik fájlt kijelölni v leokézni,h ugyanoda folytassa,semmi reakció...
Egy out fájlban megjelenik a cucc,de nem folytatódik![]()
Ilyenkor mizu?
Nekem ilyen rengetegszer volt már. 4 megoldást tudok javasolni.Puyol05 írta:Üdv. az a problémám lenne, hogy:
kb egy órája elment a netem. mikor visszajött akkor próbáltam újra megnyitni a böngészőt és ezt adta be: KATT IDE
majd mikor rámentem, hogy csatltkozás akkor meg ezt:
KATT IDE
na most ezzel csak egy baj van, hogy nem tárcsázni kell, hanem a kábeltv-vel együtt jön a net is. esetleg valakinek valami ötlet? nagyon fontos lenne, tényleg!!!
ja és majd elfelejtettem, hogy a laptopon meg működik szó nélkül. most is onnan írok, úgyhogy nem értem.
annyit tudok javasolni, h nézd meg, hogy az internet explorerben a file menüben a "kapcsolat nélküli munka" menüpontnál van-e pipa, mert sztem van. (vedd ki, ha igen) a csatlakozásra meg ne kattints, mert akkor értelemszerűen az általad megadott folyamat kezdődik el(jelszókérés stb)Puyol05 írta:Üdv. az a problémám lenne, hogy:
kb egy órája elment a netem. mikor visszajött akkor próbáltam újra megnyitni a böngészőt és ezt adta be: KATT IDE
majd mikor rámentem, hogy csatltkozás akkor meg ezt:
KATT IDE
na most ezzel csak egy baj van, hogy nem tárcsázni kell, hanem a kábeltv-vel együtt jön a net is. esetleg valakinek valami ötlet? nagyon fontos lenne, tényleg!!!
ja és majd elfelejtettem, hogy a laptopon meg működik szó nélkül. most is onnan írok, úgyhogy nem értem.
Mééért a legbonyolultabb programot kaptad le? Mér nem próbálkozol Pinnacle-val? Ahhoz tuti találsz magyart. Sztem azt szerezd meg. De ha ragaszkodsz a vegashoz, akkor majd adok egy msn címet, egyik ismerősöm ért hozzá.House írta:Sziasztok!
Letöltöttem a Sony Vegas Pro 9 nevű programot vidi készítéshez, de az lenne a nagy gondom, hogy nem tudom kezelni, mert hihetetlen bonyolult. Kéne magyar tutorial (mert angolul nem igazán tudok), de egyáltalán nem találok. Ráadásul még az is probléma, hogy amikor beteszem az avi videót, valamiért nem jeleníti meg, csak egy feke videót, a csíkon pedig vagy piros/fekete. Mintha az lenne a rendes videó.
Ha valaki tudna segíteni, azt nagyon köszönöm, és aki tud segíteni azt nagyon szépen kérem, hogy szánjom rám pár percet.
Mégegyszer köszi!
UI.: Ha lehet PÜ-ben. Köszi!
szerk: sőt, mostmár a videókat le sem játsza.![]()
Köszi, de Trogir pont kilőve, mert legutóbb ott voltunk, illetve szemben a szigeten. Amúgy Trogir tényleg szép, ajánlom mindenkinek, csak a közlekedés kicsit rázós, főleg a szigetre be és kijutás.Chris0527 írta:Ajánlom Trogirt, anyuék most vannak ott és ők a parttol nem messze egy apartmanban vannak azt mondta hogy 25 eurot fizetnek két személyre egy éjszakára, mellete van egy közeli faluból levő ismerösünknek apartmanja(vagy talán szálloda de ebben nem bvagyok biztos) ott 25 euro egy éjszaka egy embernek. Még mindig kint vannak ha gondolod írj pü-t és megkérdezem őket hogy ott ahol ők vannak lesz e hely a késöbbiekben, meg elkérem a címet. Szombaton jönnek haza akkor képet is tudok biztos küldeni ahogy vatert ismerem:D.
free download managerSaviola írta:Flashget,Nem értek hozzá,szóval ilyen téren mástól kérj segítséget,de ezzel tuti.takivini írta:Ha van egy olyan site, ahol van egy csomó link amiket le kéne egyesével töltögetni, akkor milyen programot használhatok, hogyha nem akarok sokat kattintgatni?![]()
Remélem érthető
Rapidsharetakivini írta:Ha van egy olyan site, ahol van egy csomó link amiket le kéne egyesével töltögetni, akkor milyen programot használhatok, hogyha nem akarok sokat kattintgatni?![]()
Remélem érthető
Flashget,Nem értek hozzá,szóval ilyen téren mástól kérj segítséget,de ezzel tuti.takivini írta:Ha van egy olyan site, ahol van egy csomó link amiket le kéne egyesével töltögetni, akkor milyen programot használhatok, hogyha nem akarok sokat kattintgatni?![]()
Remélem érthető
http://www.youtube.com/watch?v=t30cX6OGO0ULa Pulga írta:http://www.youtube.com/watch?v=4YWPwpEw ... re=related
Valaki megtudná mondani a szám címet?
kössz szépen de időközben megtaláltamkanty írta:Yim-en vegyél fel én küldök torrentethorvimate9 írta:hello!!!a Másnaposak c. filmet szeretném letölteni torrentről,de nem találom csak angolul de nekem magyarul kéne.valaki tud segíteni????előre is kössz!!!!
Perrero írta:szeretnék feltölteni 1-2 cuccot torrent oldalra, valaki leírná a lépéseketnézelődtem 1ik oldalon -ahová akarok- de nem jutottam sokra. Nmag az oldal
köszi
Yim-en vegyél fel én küldök torrentethorvimate9 írta:hello!!!a Másnaposak c. filmet szeretném letölteni torrentről,de nem találom csak angolul de nekem magyarul kéne.valaki tud segíteni????előre is kössz!!!!