2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Így van, Titi sohasem fog leengedni, amíg fizikálisan bírja a hajtást, addig hajtani is fog a csapatért!kanty írta:Szerencsére nem komoly a sérüléseNem hiáyzik senkinek, h most megsérüljön.
A cikkel egyetértek, szerintem se kellene Játszatni a Bilbao ellen.Legyen 100%-os állapotban és csak akkor játszon![]()
Más:
Olvastam már régebb olyan hsz-kat miszerint, h most már megvan amiért ide jött(BL) nem lesz majd olyan motivált.Szerintem pont az ellenkezője lesz.Élete talán utólsó komoly szezonja vár a franciára, ezért a szivét-lelkét kifogja tenni a pályán.
Igazi profi, ezt már megmutatta a pályafutása során.Soha nem enged le. mindig maximumot probál nyújtani.
csdewl írta:a sporton az írják,hogy ma már edzett a többiekkelLM10 írta:Tud vki valamit Henry sérüléséről? Mennyire komoly, és mikor játszhat megint?
a sporton az írják,hogy ma már edzett a többiekkelLM10 írta:Tud vki valamit Henry sérüléséről? Mennyire komoly, és mikor játszhat megint?
Horti csak azt hiszi vicces...barca_bome írta:Fel vagyok háborodva, multkor meg Horti mondta azt Guddy-ra, hogy Dán...pff no comment...![]()
![]()
Na szép. Még else kezdődött a szezon de már most jönnek a sérültek.Sanama írta:http://www.fcbarcelona.cat/web/english/ ... 06147.html
Itt a hivatalos infó.
Hát ez rossz hír... főleg,hogy mindkét lába fáj
Jaja! Én is láttam.... De neten nemnagyon találtam még semmit. A hivatalos Barca honlapon sincs róla hír....Bodi írta:Az Eurosport2 híreiben azt mondták,hogy Henry nem játszhat a VB-selejtezőn,mert kettős achilles ín sérülést szenvedett.![]()
Az a fura,hogy sehol máshol nem jelent meg ez a hír,még a sporton se.
+ ott van még a sérült Marquez is.Bodi írta:Az Elmundo-n is írnak valamit erről,de ott még a Chivast emlegetik.
Hamarosan kiderül mi a helyzet,de nem lenne jó,ha Ibra és Iniesta mellett Henry-ra se számíthatnánk vasárnap.
Szerintem ez hülyeség. Tudnánk róla, ha sérült volna.Bodi írta:Az Eurosport2 híreiben azt mondták,hogy Henry nem játszhat a VB-selejtezőn,mert kettős achilles ín sérülést szenvedett.![]()
Az a fura,hogy sehol máshol nem jelent meg ez a hír,még a sporton se.
Épp az, hogy most több esély van rá!Andrisveres írta:Basszus én azt reméltem ,hogy idén Henry többet fog játszani középcsatár poszton ,mint tavaly, de ez Ibrával esélytelen most!
2 csatárra már én is gondoltam, de csak Messi sérülése esetén.Andrisveres írta:Basszus én azt reméltem ,hogy idén Henry többet fog játszani középcsatár poszton ,mint tavaly, de ez Ibrával esélytelen most!
Nem mintha Ibra jobb lenne ,mint Henrycsak Titi idősebb és sérülékenyebb... Se sebességben , sem technikában nem jobb a svéd, csak más milyenek. De hát ez van , Titi már rég világbajnok volt meg aranycipős ,mikor ibra még bontogatta a szárnyait.
(Csak utálom ,hogy Titi a balszélre van űzve ,hogy úgy rohangáljon ,mint a kis Messi vagy Agüero, ahol nem tud annyit nyújtani , mint középen...)
Álljunk át két csatárra
Mikaos írta:Henry papa góljai a Barcában: 08/09.
http://www.youtube.com/watch?v=T80T36Z1 ... r_embedded
Engem mindig lenyűgöz az öregGyönyörű gólokat tud lőni. És a motivációjával nem hiszem, hogy gond lesz: gyakorlatilag az összes nagy csapatnak rúgott gólt, sőt gólokat.
Igen, nem mostani reklám, és láttam már többször is, de még most is jót mosolyogtam rajta.lionelmessi19 írta:http://www.youtube.com/watch?v=E-tFDyFK ... re=related
That french man's out there again.![]()
Biztos volt már, de én csak most látom először ezt.