2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Akár taktikailag is változtathatna a csapat. Ezért örülnék Cesc érkezésének
Ezt abszolút nem érzem szükségszerűnek. Lehet, hogy a legnagyobb rangadókon így lépnénk fel, de összességében erős lenne a Cesc-Xavi-Busi kp előtt az Henry-val felálló támadósor is, úgy hogy Ini padozik, avagy Xavi padozik és ő van a helyén. Több lehetőség lenne, több pihenéssel. Nem feltétleül lenne fix kezdő, nem úgy, mint idén. Akár taktikailag is változtathatna a csapat. Ezért örülnék Cesc érkezésénekmerx írta:ha cesc jönne (amit kétlek, bár szeretném) akkor tuti, hogy javarészt henry padozna és cesc, xavival és yaya-val alkotná a kp-t, iniesta pedig bal szélen brillírozna
Ember, ez nem az összehasonlitásról szól. Fel kéne már fogni, Etoo és a klubb között elmérgesedett a viszony, nem volt mit tenni.Zsolee85 írta:Nem tudom a többség mért örül az eto-ibra cserének szerintem ibra nincs olyan jó mint eto!!!
Itt többen leírták, hogy cesc és henry azért helyettesítik egymást, mert ini ilyenkor kimegy baloldalra, és eddig keita jött be helyette, most meg cesc jönne. Ennyi.bowlinggolyo írta:Valszeg annyit h nem játszanak egy poszton és h 2 nem fog mindig padoznigyurkocza írta:Ezzel most mit akartál mondani?Am Keita AFKs szal még biztosan kell egy kp
Haggyátok már azta a .... Afrika kupát. Ez nem érv, h két hét miatt vegyünk 40M körüli öszzegért egy középályást. Nem mondom, h nem kell még egy középályás, ha Pepnek még kell valaki, akkor jöjjön. De ha jön majd valaki, akkor sem az Ak miatt.bowlinggolyo írta:Valszeg annyit h nem játszanak egy poszton és h 2 nem fog mindig padoznigyurkocza írta:Ezzel most mit akartál mondani?Am Keita AFKs szal még biztosan kell egy kp
Valszeg annyit h nem játszanak egy poszton és h 2 nem fog mindig padoznigyurkocza írta:Ezzel most mit akartál mondani?
Ezzel most mit akartál mondani?fcbarca0827 írta:Henry: csatár, balszélső!gyurkocza írta:OK, az biztos, hogy nem 11 ember játszik végig az idényben, de ha Henry nem sérült, akkor ki ülne a padon? Ő vagy Cesc? A Henry, Cesc, Keita hármasból kettő biztosan a padon ül.
Cesc: KKP!
Keita: VKP, KKP!
13 évesen már el akart menni az Espanyolba, mert unta, hogy a under-13-ban 15 góllal nyerik a meccseket, de az edző nem viszi feljebb... Aztán maradt, de nem sok változott, ezért lépett az Arsenal első szavára...CFirpo3 írta:16 évesen hova léptették volna előre? A felnőtt csapatba?gyurkocza írta:Az elmenetele az inkább a klub hibája, amiért nem léptették előre...
Henry: csatár, balszélső!gyurkocza írta:OK, az biztos, hogy nem 11 ember játszik végig az idényben, de ha Henry nem sérült, akkor ki ülne a padon? Ő vagy Cesc? A Henry, Cesc, Keita hármasból kettő biztosan a padon ül.
Azért azzal vitatkoznék hogy csak cserének jönne hosszú lesz az idény és még itt van Henry sérülése szval sztem iniesta menne fel balszélregyurkocza írta:Szerintem nem kell már többet költeni. Cesc is csak cserének jönne, akkor meg minek?
Ezzel maximálisan egyet értekHát figyelj...ha a Puyol, Rafa, Pique hármasból mind egészséges, akkor nincs senkinek esélye a kezdő közelébe kerülni. És ha Milito felépül, akkor mégegy komoly jelentkező van a hátvéd posztra, ötödik számú védőnek meg sztem megteszi valamelyik fiatal. Ő játszhatnak az Atleticben, és szükség esetén jöhetnek föl. Henrique viszont már abban a korban van, mikor jobb ha minél több lehetőséget kap, és itt ezt nem kapná meg, szóval támogatom a kölcsönt!
Hát figyelj...ha a Puyol, Rafa, Pique hármasból mind egészséges, akkor nincs senkinek esélye a kezdő közelébe kerülni. És ha Milito felépül, akkor mégegy komoly jelentkező van a hátvéd posztra, ötödik számú védőnek meg sztem megteszi valamelyik fiatal. Ő játszhatnak az Atleticben, és szükség esetén jöhetnek föl. Henrique viszont már abban a korban van, mikor jobb ha minél több lehetőséget kap, és itt ezt nem kapná meg, szóval támogatom a kölcsönt!torrentkiller írta:Azért emlékezz tavaly ilyenkor Piqué sem volt csúcsformában, de aztán a szezon közepére belejött. Szerintem érdemes lenne megtartani. Plusz a Leverkusen stílusa korántsem olyan mint a Barcáé, abba viszont 2 félidő alatt nem tudom mennyire lehet beleszokni.LM10 írta: Középre:Puyol,Márquez,Piqué,Muniesa,Fontás. Nem is gond, h Puyinak párszor szélen kell játszania, mert így a sok középsővédő közül akkor épp játszhat valamelyik. De szerintem Fontás és Muniesa még nem lesznek állandó csapattagok, de sokkal többet lesznek fent nálunk mint tavaly Pedróék szvsz, plána, h Sánchez is már távozik. Henrique pedig nem győzött meg, mehet amerre akar, pedig nagy reményekkel fogadtam őt.
A másik pedig, hogy ez a védelem szerintem elég kevés lenne. A 2 fiatalt csak akkor tenné be Pep ha már minden kötél szakad (persze fontos meccsen), és akkor meg 2 posztra van 3 ember. Milito kitudja mikor épül fel, Henrique meg ezek szerint megy kölcsönbe. Szóval ide mindenképpen kellene valaki.
Azért emlékezz tavaly ilyenkor Piqué sem volt csúcsformában, de aztán a szezon közepére belejött. Szerintem érdemes lenne megtartani. Plusz a Leverkusen stílusa korántsem olyan mint a Barcáé, abba viszont 2 félidő alatt nem tudom mennyire lehet beleszokni.LM10 írta: Középre:Puyol,Márquez,Piqué,Muniesa,Fontás. Nem is gond, h Puyinak párszor szélen kell játszania, mert így a sok középsővédő közül akkor épp játszhat valamelyik. De szerintem Fontás és Muniesa még nem lesznek állandó csapattagok, de sokkal többet lesznek fent nálunk mint tavaly Pedróék szvsz, plána, h Sánchez is már távozik. Henrique pedig nem győzött meg, mehet amerre akar, pedig nagy reményekkel fogadtam őt.