2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Például valószínűleg őt, ha megkérdezte. Nemdebár?danikaa10 írta:Mi mit szólnánkZlatan Boy írta:Podolskihoz mit szólnátok mint alternativa???amúgy meg nem titok hogy a barca a kedvenc csapata és ráadásúl nem is lenne túl drága sztem.Kit érdekel, hogy mi mit mondunk?
Mi mit szólnánkZlatan Boy írta:Podolskihoz mit szólnátok mint alternativa???amúgy meg nem titok hogy a barca a kedvenc csapata és ráadásúl nem is lenne túl drága sztem.
Asszem valamiről lemaradtál... Podolski visszament a Köln-be!Zlatan Boy írta:Podolskihoz mit szólnátok mint alternativa???amúgy meg nem titok hogy a barca a kedvenc csapata és ráadásúl nem is lenne túl drága sztem.
Jó persze,mindenkinek megvan az ára,csak ésszerű kereteken belül gondoltamdanikaa10 írta:Szerintem, ha oda dobnánk 50 millát Silváért, és ő is akarna jönni elengednék.Attika 25 írta:Silva-t élből el is felejthetjük szerintem,már az átigazolási szezon kezdetén nyilvánvaló volt hogy a Vale őt tartja a legfontosabb lánszemnek,Villa-t is eladták volna 50 millio-ért,Mata esetében sem zárkoznak el előle teljesen,de Silva.... az ő esetében még bármiféle összegről sem nyilatkoztak soha,szóval őt elhozni még Fabregas-nál is lehetetlenebb lenneDe nyilván nem fogunk
Szerintem, ha oda dobnánk 50 millát Silváért, és ő is akarna jönni elengednék.Attika 25 írta:Silva-t élből el is felejthetjük szerintem,már az átigazolási szezon kezdetén nyilvánvaló volt hogy a Vale őt tartja a legfontosabb lánszemnek,Villa-t is eladták volna 50 millio-ért,Mata esetében sem zárkoznak el előle teljesen,de Silva.... az ő esetében még bármiféle összegről sem nyilatkoztak soha,szóval őt elhozni még Fabregas-nál is lehetetlenebb lenne
Akkor inkább Mata. Engem jobban meggyőzött, jobban érkezik, gyorsabban próbálja megjátszani a labdát, inkább egy ilyen ember kell, nem egy olyan, amelyik 20 emberen akarja átvinni a labdát é egyedül megoldani az egészet... Ha nem jön Fabregas, akkor Mata, vagy Silva, de Mata nekem dinamikusabbnak tűnik Silvánál.madmushroom írta:Íme egy kis összefoglaló videó Ardan-ról.Attika 25 írta:Messi sérülése szerencsére nem komoly,de a játéka igy is kérdéses a Bilbao ellen.
Huh,akkor talán ezt megusztuk,mindenesetre szerintem akkor se kellene játszatni ha a katalán orvosoktól zöld jelzést kap,nem kellene kockáztatni,itt van még a visszavágó is,plusz ez kegyetlen hosszú szezon.
Ami a neveket illeti Kompany nekem a HSV-ben még tetszett,a City-ben nem láttam (nincs ESP 2-m) de amiket olvastam róla itt ott az alapján nagyon gyenge volt,szóval nem tudom.......
Arda Turan állitolag nagyon nagy tehetség,én nem ismerem különösebben,megüti a Barca szintjét?
http://www.youtube.com/watch?v=uJH3gSLqxo4
Ha a Fabregas üzlet nem jönne össze, akkor én David Silvát látnám legszívesebben a csapatban. Szerintem Cesc után ő legjobb alternatíva. Bevethető lenne középen és elől is. Mondjuk nem tudom hogy a Valencia mennyit kérne érte, de 30 millióért nem lenne rossz vásár.LM10 írta:Ez a Fabregas saga eldől hamar. Ha a napokban nem lép vmit Cesc, akkor rá kell mennünk Matára. Aki sokkal olcsóbb is+ játszik középen és a balszélen is...ebben jobb lenne Mata, de Fabregas az Fabregas
madmushroom írta: Íme egy kis összefoglaló videó Ardan-ról.
http://www.youtube.com/watch?v=uJH3gSLqxo4
Hm,Hagi,ő anno nagy kedvencem volt,ha rá hasonlit,s lehet is olyan akkor.....kanty írta:
Arda nagyon ügyes technikás játékos-A tavalyi EB-n robbant be igazán.A Galatával a tavalyi szezonja nem iskerült a legjobban.
Engem Hagira emlékesztet a török.
Arda nagyon ügyes technikás játékos-A tavalyi EB-n robbant be igazán.A Galatával a tavalyi szezonja nem iskerült a legjobban.Attika 25 írta:Messi sérülése szerencsére nem komoly,de a játéka igy is kérdéses a Bilbao ellen.
Huh,akkor talán ezt megusztuk,mindenesetre szerintem akkor se kellene játszatni ha a katalán orvosoktól zöld jelzést kap,nem kellene kockáztatni,itt van még a visszavágó is,plusz ez kegyetlen hosszú szezon.
Ami a neveket illeti Kompany nekem a HSV-ben még tetszett,a City-ben nem láttam (nincs ESP 2-m) de amiket olvastam róla itt ott az alapján nagyon gyenge volt,szóval nem tudom.......
Arda Turan állitolag nagyon nagy tehetség,én nem ismerem különösebben,megüti a Barca szintjét?
Íme egy kis összefoglaló videó Ardan-ról.Attika 25 írta:Messi sérülése szerencsére nem komoly,de a játéka igy is kérdéses a Bilbao ellen.