Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem a www.fmhungary.hu-n megtalálod őket!MR. TROMORT777 írta:Hali!
Megint kéne egy kis segítség Football Manager 08-hoz kellene crack.
ha valakinek megvan elküldhetné msn-en ( mr.tromort@hotmail.com )
vagy egy link is jó lenne, előre is köszi
Nekem is úgy vannak!MR. TROMORT777 írta:Hali kéne egy kis segítség:
Én Football Manager 08-al játszok, frissítésekkel, csak az a bajom, h felraktam a magyarosítást, és a sérülések nevei, meg a játékosok posztjai németül vannak, amugy minden többi jó.
Én csesztem el valamit, vagy rossz a magyarosítás?
Fura, az online fm-esek közzül senkinek nincs benne...Perrero írta:...
A 903as peccsbe nincs benne ha minden igazPerrero írta:VV19 próbáld meg Masciot leigazolni, nekem a Nyír1hez kőkemény 50ezrembe került... értékei nagyon nem gyengék, és csak 17 éves
Ez azért van mert akinek nem eredeti a játék, annak csak 1 szezont enged....de ehez már van vmi kiegészítő is.chonggy írta:én első évemet a Barcával kezdtem,mindent megnyertem,tripláztam,az egész évben 1 vereségem sem volt,hoztam új játékosokat,a klub pénzügyét rendbe hoztam,minden feladatot teljesítettem,a szezon közepén még meg is dícsértek,h jól végzem a munkámat..aztán jött a szezon vége,és kirúgtak..ez hogy lehet??ja,a FIFA MANAGER 2009-ről van szó...
Telepítés: Bemásolod ide C:/Documents and Settings/All Users/Dokumentumok/Sports Interactive/Football Manager 2009/db. Új játék kezdésénél megkérdezi, hogy melyik adatbázissal kívánsz indulni, ekkor kiválasztod a neked megfelelőt.Pety-d írta:Nekem valamiért nem akar működni az átigazolási frissítésTudnátok segíteni, hogy hová kell bemásolni, mert lehet hogy az a probléma! Előre is kösz