Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen? Köszi...!Melkor írta:Szerintem szuper lett a bemutatkozó szöveg!!
Olyan igazi Silvanusos..![]()
Ohhh, köszönjük! Tényleg! Első hivatalosan publikált írásom, amit drága csapatkapitányunk segítségével hoztam létre.Enrique írta:Nagyon jó lett!!Silvanus írta:JA, és csapat - ha valakit érdekel, akkor látogasson el mindenképpen a szurkolói foci honlapjára, és nézze meg az új, bemutatkozó írásunkat, amit Norbival hoztunk össze!!! Remélem tetszik!?...![]()
http://trofeofanatico.uw.hu/![]()
Nagyon jó lett!!Silvanus írta:JA, és csapat - ha valakit érdekel, akkor látogasson el mindenképpen a szurkolói foci honlapjára, és nézze meg az új, bemutatkozó írásunkat, amit Norbival hoztunk össze!!! Remélem tetszik!?...![]()
http://trofeofanatico.uw.hu/
Az a baj szerintem, hogy ezt csak személyesen tudjátok megbeszélni, mert egy jó páran a csapatból nem is fórumozik! Ez így nehézkes...barcafan írta:na azér' jo lenne időben megtudni, h meik héten...
Na ez sem hülyeség!Bercy írta:Na Emberek!
Látom van egy kis fogalomzavar némelyikőtökben!
A torna győzelmének megünneplése nem a szombati foci után kell megtartani hanem aznap este!!!
Tudjátok úgy indultok, hogy ma elmegyek bulizni a csapattagokkal úgy mintha a barátaimmal és barátnőimmel mennék el! Azaz kocsi nélkül, felkészülve egy nagy sörözésre vagy borozásra!
Szóval én úgy gondoltam, hogy a foci után mindenki hazamegy, elkészül és egy előre egyeztetett (ami mindenkinek megfelel) helyen megünnepeljük a győzelmet.
Hát én is erre lennék kárhoztatva, tulajdonképpen lehetetlen, hogy ne autóval menjek. Pár órába beletelne odaérni, ha BKV-val nyomulnék. De ettöl függetlenül beülhetünk valahova, úgyse iszom soha alkoholmentestMelkor írta:Legfeljebb schlossgoldot iszol...Silvanus írta:Én támogatnám, mert szabad vagyok, aztán jövő héten úgy is elpályázok két hétre....Melkor írta:Vagy mit szólnátok a most szombati foci után??
...mondjuk kocsival leszek! Wazze az gáz! Tudjátok busszal nem szívesen bugizom végig a fél várost, aztán meg fáradtan egy nagy pakkal haza..... na még meglátom!?...![]()