Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Természetesen a 2. a gyanúsított,mivel a főnök elmondta h a furgon melletti kulcs a széfé,így lemásolta a két mellette lévő kulcsot majd miután beosont az irodába kipróbálta h a 2 kulcs közül melyik nyitja.Ezzel meg szerezte a pénzt és tovább élte mindennapját h semmi ne tűnjön fel, de sajnos jött a nyomozóElBartimaeus írta:...
Hát ha azon a csomón csak a furgon és a széf kulcsa van,de az iroda ajtó nincs betörve, akkor senki nem férhetett hozzá, csak a főnökElBartimaeus írta:...
Én kínoznám mind a kettő alkalmazottat, ameddig valamelyik be nem vallja, hogy ő tette. Hogyha megvan a tettes, kinoznám tovább.ElBartimaeus írta:...
szerintem a 2. az. őneki van kamuszaga. nagyon felkapta a vizet, amikor szóbahozták, és a főnök megmondta, hogy a széf kulcsa mindig a kocsikulcs mellett van. szóval ő tudta, hogy melyiket kell lemásolni. és ha ártatlan lenne, akkor úgy reagálna mint az első kikérdezett. de ő felkapta a vizet, és még hazudott is a kulccsal. szerintem ő a tettes.ElBartimaeus írta:
...
John, mert hirtelen nagyon mentegetőzött és elmesélte,hogy hogyan csinálná,nem?ElBartimaeus írta:...
Ez így akár igaz is lehetne, de sztem nem mondja azt a szöveg, hogy nincs rajta az iroda kulcsa a csomón, ennél van egy pontosabb megoldás is, meg ebben nem is tudod, hogy akkor ki a bűntársa, amit illene kideríteni, nemde?miihii írta:Sztem a főnök tuti benne van.Mert ha zárva tartja az irodát és a széf kulcsát tartja a furgoné mellett,akkor még ha a melósok egyike le is másolja a széfét,az irodába nem jutna be...ElBartimaeus írta:
...
Én azt mondom,h a góré biztosítási csalása ez
Sztem a főnök tuti benne van.Mert ha zárva tartja az irodát és a széf kulcsát tartja a furgoné mellett,akkor még ha a melósok egyike le is másolja a széfét,az irodába nem jutna be...ElBartimaeus írta:
...
Jó helyen kapiskálsz, de még max kicsit langyos. Mert nem azt mondja, hogy 2 kulcs van rajta, hanem azt, hogy több... Viszont további magyarázatot nem mondok, mert esetleg túl sokat segítene.Fecooo írta:
a 2. alkalmazott, mert kamuzik: mi az, h nem tudja, melyik kulcsot kell lemásolni, ha kölcsön szokta kérni a furgon miatt...
sztem
ElBartimaeus írta:Kihagyták azt a szavazásból, hogy 42! Hogy képzelitek?! Így nem lehet normálisan szavazni.
Egy kis történet, oldjátok meg (kezdetnek most csak ezt találtam).
-A jelek szerint valakinek kulcsa volt a fali széfemhez-mondta Al Lockitite a híres nyomozónak, dr. Quicksolve-nak.- De Elképzelni se tudom, hogyan jutott hozzá, ezt a kulcsot ugyanis mindig itt tartom, ezen a karikán, itt a furgon kulcsa mellett.- Mr. Lockitite akkor fedezte fel a rablást, amikor kora reggel megérkezett az irodájába. Azonnal felvívta dr. Quicksolve-t, aki késlekedés nélkül átsietett hozzá.
- Sosem fordult elő, hogy valakinek kölcsön adta a kulcsot?- Kérdezte dr. Quicksolve.
- De igen. Van két ember, aki időnként az én furgonommal végzi a céges kiszállításokat. John és Ted. Mindketten az alkalmazottaim. Csak néha van szükségük a kocsira, és a kulcsokat mindig azonnal visszaadják, amint megérkeznek. Egyébként az irodámat zárva tartom. John és Ted még sosem járt idebent. Tudja, az embernek szüksége van egy kis egyedüllétre...
Amikor John és Ted megérkezett dr. Quicksolve külön-külön mindkettejükkel elbeszélgetett.
- Mr Lockitite széfjét az elmúlt éjjel feltörték. Van valami, amit szeretne mondani ezzel kapcsolatban?
Ted a kérdésre így felelt:
- Mindig zárva tartja az irodáját, néha ideadja nekem a kulcscsomóját, de ebből még nem következik az, hogy én mentem be oda és én nyitottam ki a széfet!
John a következőket mondta:
- Mit képzel?! Talán azt hiszi, hogy lemásoltam a kulcsokat, és beosontam oda az elmúlt éjjel? Azon a karikán nem csak egy kulcs van. Honnan tudtam volna, hogy melyiket kell lemásolnom, hogy ki tudjam nyitni a széfet?
- Nos - jelentette ki dr. Quicksolve a beszélgetések után - most már gyanúsítottunk is van.
Ki a gyanúsított és miért éppen ő?
Jó szórakozást.
Sevcsenko
Ha Del Piero, akkor Nedved...Varatrix írta:
Na és ő?
Podolski?Varatrix írta:
Na és ő?
Ön nyert.robertfcb írta:Del PieroSanama írta:Valaki mondja el, ki látható a képen
http://kepfeltoltes.hu/view/090814/kep1 ... es.hu_.jpg
Del PieroSanama írta:Valaki mondja el, ki látható a képen
http://kepfeltoltes.hu/view/090814/kep1 ... es.hu_.jpg
öö igen ebben igazad van, akkor ha egyenlő akkor a másik 6 osban lenne a könnyebb nyilván és 4 mérés kéne, így már problémásabb ténylegSanama írta:Ez akkor jó szerintem,ha meg van adva,hogy az a bizonyos 1 golyó nehezebb a többinél. De elvileg nem tudjuk,hogy nehezebb vagy könnyebb.robertfcb írta:...[/color]
Mi van ha könnyebb?, akkor a 6ot továbbviszed,és 3-3 egyenlő lesz, nem?
Ez akkor jó szerintem,ha meg van adva,hogy az a bizonyos 1 golyó nehezebb a többinél. De elvileg nem tudjuk,hogy nehezebb vagy könnyebb.robertfcb írta:...[/color]