Chino írta:
Az lehet hogy jövőre könnyebben mozdítható, de az idei szezonban is kellene nagyon. Nem hiszem, hogy Pep-ék kizárólag azért igazolnák (persze ez is benne van a pakliban), hogy jövőre legyen Xavinak utódja, hanem mert ebben az idényben nagy szükség van rá.
Pep...hosszabb padot akar, ami kell is, ehhez képest még inkább rövidült. Bár Laporta még ígért igazolásokat, kiváncsi vagyok lesz-e belőle valami.
Persze, szerintem is szükség van most Cesc-re. Csak arra gondoltam, hogy most nehéz lesz elmozdítani. Kicsit Cesc szemszögéből is néztem a dolgot, hogy most inkább csak cserének jönne, mármint biztos kevesebbet játszana, mint Xavi, vagy Ini.
Másik: hosszabb padhoz nem feltétlenül kell több igazolás.
Számoljuk össze, hogy mi a helyzet most:
Kifelé: 4 ember (2 kölcsön, 2 transzfer)
Befelé: 2 ember (2 transzfer) - (Henrique-t vegyük 0-nak

, jött is - megy is)
Vélhetően még 2 ember (Guddy, V.Sanchez) mehet kifelé, tehát 6-2.
Ha ehhez hozzáveszem, hogy 3-4 fiatal érkezhet az első csapathoz, akkor máris 6-5, vagy akár 6-6 lehet az arány. Guddy maradásával 5-5, 5-6 is lehet!
Ezért mondom, h nem biztos, hogy rövidült a pad, csak jelenleg még nem tiszta, hogy ki lesz az 1.csapat tagja. Inkább úgy fogalmaznék, hogy közel áll ahhoz a helyzet, hogy marad ugyanaz a létszám - sőt, V.Sanchez azért annyira nem volt beszámítható, lehet, hogy csak fél embernek kéne vennem