2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
House írta:Hát így angol ismeretekkel a címet lefordítanám persze nem biztos hogy ez a jelentése: Cesc teljes erővel támad. Hogy hova,miért, és milyen szközökkel már nem tudom.gygerike írta:Ha valaki ezt letudná forditani megköszöném érdekesnek tűnik: http://www.elmundodeportivo.es/gen/2009 ... total.html bocs a hószú linkértBár a címre szerintem te is rájöttél.
Hát így angol ismeretekkel a címet lefordítanám persze nem biztos hogy ez a jelentése: Cesc teljes erővel támad. Hogy hova,miért, és milyen szközökkel már nem tudom.gygerike írta:Ha valaki ezt letudná forditani megköszöném érdekesnek tűnik: http://www.elmundodeportivo.es/gen/2009 ... total.html bocs a hószú linkért
A balszélső poszt sztem nem olyan égető. Van kb. 3 kitűnő játékosunk arra a posztra. (Henry, Ini +Ibrának sem teljesen idegen)Xavinho írta:Cicinho jó lenne,ezzel megoldódnának az esetleges védőgondok.
Már csak egy játékos kell a keretbe, egy kp,vagy egy balszélső. Bár én őszintén szólva inkább annak örülnék,ha mindkettő jönne,de ez tudom lehetetlen.
Az kitűnő megoldás lenne,ha esetleg megpróbálnánk elhozni Agüerot balszélsőnek. Szerintem szívesebben jönne a Barcába,mint a Milánba vagy a cselszibe.Ha pedig már Cesc megérne 45 milliót,akk 40et ki lehetne adni Kun-ért is.
Sajnos! Pedig jó helyen lenne nálunk, Alves cseréjének nem is tudnék jobb megoldást. Remélem, hogy nyélbe tudjuk ütni vele az üzletet.CFirpo3 írta:A Sport szerint (ha jól értelmezem) Cicinho örül, hogy érdeklődik iránta a Barca, de Brazíliába szeretne visszatérni, mert nem boldog Európában.
gygerike írta:Nem tud valaki valamit a Cesc ügyben kezd aggasztani ez a nagy csend vagy szerintetek ez jót jelent??
Nincs nagy csend. Wenger tegnap nyilatkozott, hogy esze ágában sincs eladni Cesct.gygerike írta:Nem tud valaki valamit a Cesc ügyben kezd aggasztani ez a nagy csend vagy szerintetek ez jót jelent??
Bizony néztem.Game90 írta:Nézed a meccset?lionelmessi19 írta:Egyébként pedig mindenképp megnézem a meccset, remélem játszik.
Fabregas eddig 1 gól + 2 gólpassz
Szerk.: most lőtt mégegy góltJarque-nak ajánlotta a gólt.
Nézed a meccset?lionelmessi19 írta:Egyébként pedig mindenképp megnézem a meccset, remélem játszik.
gygerike írta:Nem alakulnak valami jol a dolgok Everton 0-3 ArsenalFabregas 2 gólpassz
Tavaly tényleg nem volt csúcsformában, de nem szabad elfelejteni, hogy volt egy hosszabb kihagyása sérülés miatt.lionelmessi19 írta: Egyébként pedig mindenképp megnézem a meccset, remélem játszik.
Kiváncsi vagyok rá. Persze egy meccsből nem sokat lehet megállapítani.
Tavaly láttam nagyjából 10-12 meccsen, és az elég gyenge volt összességében. De láttam régebben mégtöbbet, nem véletlen szeretném, ha végül le tudnánk igazolni.
Úgy látszik nem értetted a mondandóm lényegét. Az miért lenézés ha beleveszünk egy olyan játékost egy transzferbe, aki az edző elképzeléseibe nem fér be (pl. Henrique) a másiknak meg szüksége lenne rá. Nem értem, hogy mi itt a lenézés. Ha Wenger úgy ítéli meg, hogy szüksége lenne egy ilyen védőre, akkor mondjuk azt:" hogy habár nincs szükségünk rá, de nem adjuk oda mert az olyan mintha lenéznénk titeket"? Ebben a két klubnak kell megegyeznie. Ha az Arsenalnak nem kellene akkor nyílván felejtős, de ha Wenger igényt tarthat rá akkor Barcelónában üljön végig a lelátón?progman07 írta:Chino írta:Tény, hogy Cesc nagyon kellene, de Bojant semmiképpen sem szabadna belevonni. Inkább ott van Pedro vagy Jeffren. Én Pedrito-t nem tartom egy akkora tehetségnek, hogy komolyan lehessen rá építeni a Barcában. .Szóval, szerinted ez úgy működik, hogy a tehetségtelen, Barcának fölösleges játékosokat el lehet passzolni a kis Arsenalnak, és a csapat 2. legjobbját meg elhozni tőlük.
Hihetetlen.
Gondolkozzatok már, nem kéne ennyire lenézni egy másik élcsapatot, nem így működik ez, hogy csettintünk és eljön Cesc, mi meg odaadjuk a fölösleges koloncokat... Gudjohnsen? Pedro? Enrique?
Azért ez igen csak erőltetett példa volt, és nem fogadnám el, mivel el sem tudom képzelni.danikaa10 írta:DE elfogadnád az ajánlatot a Barca helyébenProgman07 csak példát hozott fel, és ezzel azért egyet értek.