baas11 írta:Hát ennek tükrében azt kell hogy mondjam az idei átigazolási tevékenységünk messze elmarad a vártól....az h Sylvinhot nyugdíjaztok és a helyére jött Maxvell majd Eto'o-t elcseréltük Ibrára-ami vagy bejön vagy nem-miközben Hlebet is elpasszoltuk, és visszatért Henrique aki nem vált be (úgy tűnik)....kb ennyi van egy bomba erős 11(+Busquets)- ünk oszt víz,és akkor jöhet a 70 tétmeccs !!!ami nem baj ,csak júniusban még nem ezt mondták...
Első hallásra nekem is úgy tűnik, hogy gyengültünk, de ez nem feltétlenül igaz. Csak olyanokat adtunk el akik nem váltak itt be, Samu és Syl-en kívül, de őket pótoltuk.
A kapust nem kell vitatni.
A védelemből ment Caceres, és Syl és jött Maxwell, és vissza Henrique.
Cacerest Muniesa és Fontás pótolhatják majd ami sztem jó megoldás. A fontos meccseken ígyis-úgyis a Puyol-Piqué-Márquez 3-asból lesznek játszatva. Méf egy jobbszélső ide és kész.
A kp-ra kell 1 ember. Jonathan tehetséges, de még nem eléggé tapasztalt. Guddyn már télleg túl kéne adni, és a helyére hozni vkit. Akkor meglenne a 6 kp és itt sincs gáz.
A támadósorban ott az új Tridente ami kiegészül Bojannak és Pedroval. És valszeg, h Jeffren is egyre többet fognak játszani. Én Matát még leigazolnám, hisz Cesc már messze van+ Mata játszik középen és szélen is, nem mellesleg pedig pótolhatná egyszer Henryt, ha ő már kiöregszik.
Egy jobb bekk és egy esetleges kp igazolásával a padunk is meglenne