2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
..És?Te is elsz.rtál valamit régen,azt megpróbálod kijavitani,változtatni rajta , nem igaz?Jaja igaz, végül is semmi igazság alapja nincs
Sztem egyik igazolást se Pellegrini kérte, főleg Negredot, akit rögtön tovább is passzolnának...Mezner2 írta:A katalán El Mundo Deportivo szerint Florentino Perez továbbra is szeretné eladni Robbent, a játékos viszont Valdano és az edző személyében pártfogókra talált, így arra kérte a klubelnököt, hogy ne ajánljanak fel neki újabb és újabb csapatokat, ő maradni fog.
by:madridista
Ez milyen dolog már![]()
úgy kéne hogy müködjön hogy az edző megmondja ki az akire nem számít és azt megprobálják elpasszolni
Itt meg szint könyörögnie kell az edzőnek hogy ugyanmár Perez papa lécci lécci ne add el:DMEgint kezd beindulni kedves Florentino
Jaja igaz, végül is semmi igazság alapja nincsNazario írta:A katalán lapok pont annyira hitelesek a Real kapcsán, mint a madridiak a Barca kapcsán.
Egyébként akkor lenne jó húzás, ha olyas valakit meg tudna szerezni a helyére, aki hasonló szint, és nem olyan porcelán, mint a holland. Ilyen kevés van.
Sztem azért, hogy legyen vele 1-2 millió haszon.Valbali írta:Amúgy én azt nem értem, talán egy madridista kollega meg tudja magyarázni, hogy minek vették meg Negredot, ha tovább akarják adni?
Én is így gondolom.Mezner2 írta:Azért benne van a pakliban hogy ezt nem Ribery hanem a médiam mondtaTávol álljon tőlem hogy védjem a Realt de ha ezt valóban Ribéry mondta akkor nincs helye egy akkora klubban mint a Madrid
De én a magam részéről nehezen tudom elképzelni hogy Ribéry iet nyilatkozik miután fényesre nyalta elötte a Realt.De ha mégis ez történt akk az azért van mert
visszaakarja lopni magát a Müncheniek szívébe ennyi az egész
Pff. Egyszer "Azt se tudja ki az a Perez" Mászor a Real álmai csapata most meg ezLM10 írta:Ribery: "Soha, de soha nem mondtam azt, hogy el akarok menni a Real Madridba. Ha el akarnék menni, akkor azt nyilvánosan kijelenteném."
by Madridista.
Ennyi![]()
Ronaldo influenzás volt, azért hozták le 70. perc környékén azthiszem. S inkább jöjjenek le mint, hogy megsérüljenek. Semmi gond nemvolt a lejövetelével, de tudom egyesek minden apró mozzanatából azt látjátok, hogy egy hiszti gép.A legszebb az volt amikor Rinyáldót lecserélték
Én belenézegettem, de nem voltam elájulva. (tényleg objektívan) A legszebb az volt amikor Rinyáldót lecserélték. Na pont ezért nem szeretnék ilyen embereket a Barcában látni. Robben volt szerintem a legütősebb, de Benzemával is nagyon vigyázni kell majd. Látszott, hogy még nincs egyben a csapat, kell még idő.danikaa10 írta:Nem láttam a meccset, de belenéztem Madridistába. Volt aki csupán "nagy sz*r-nak nevezte (), de volt olyan ai elégdett volt.
Amúgy ha valaki látta a meccset, CR, Kaká meg Xabi hogy játszottak ? Igazából rájuk vagyok kiváncsi
hát most van CR7, Xabi, meg úgy tűnik Snejder is tudferninho írta:tavaly ha jól emlékszem 1 szabad gólunk volt az egész szezonban...
guti-espanyol
és még volt egy a felkészülési idöszakban is.azt vdv rúgta![]()
szóval tavaly kőkemény 2 szabad gólunk volt![]()
![]()
Na nee!soadroli írta:Hát igen...Mikaos írta:Szerintem nagyot fogtok nevetni rajta (bár vszeg nem mindenki!:D)
Hangot kapcsoljátok be, úgy teljes a hatás
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=tWewyNNBl_s
Hát igen...Mikaos írta:Szerintem nagyot fogtok nevetni rajta (bár vszeg nem mindenki!:D)
![]()
Mikaos írta:Szerintem nagyot fogtok nevetni rajta (bár vszeg nem mindenki!:D)
![]()