Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
http://www.iraqgoals.net/ch4.html tessék koma, nekem azok a zsüsztin tv-s közvetítések eléggé akadnak...més_que_un_club írta:biztos volt már, de most nincs már idő, mindjárt vége...
van link ahol lehet nézni?
köszi előre!
te mekkora idióta vagy istenem...KissTito14 írta:Hát még egy-két ilyen megmozdulás és a pályamunkások hozhatják a hegesztőpisztolyt.miihii írta:Szépen kiszedte a kapus.Dani meg megint szépen rásuhintotta!
Ha ilyeneket tud,akkor csinálj csak:D
Hát még egy-két ilyen megmozdulás és a pályamunkások hozhatják a hegesztőpisztolyt.miihii írta:Szépen kiszedte a kapus.Dani meg megint szépen rásuhintotta!
Ha ilyeneket tud,akkor csinálj csak
Azt én is el ismerem hogy nulla volt az első félidőben,de akkor ne mondogassuk már hogy ilyen nulla meg adjuk el és nem ide való meg satöbbi,majd a meccs végén kell értékelgetnikristop írta:gyenge próbálkozás csabooo. igenis egy nagy nulla volt az első félidőben, ezen nem változtat, h most adott egy gólpasszt, meg lőtt egy gólt.csabooo írta:Istenem erre vártam...
Nem rég olvastam egy csomó hsz-et,hogy ilyen gyenge meg adjuk el stb...(Pedró)
Fogadni merek hogy most mindenki isteníti és sb..aztán egy két rossz passz meg csel és megint egy rakás sz@rt sem ér mi ?![]()
gyenge próbálkozás csabooo. igenis egy nagy nulla volt az első félidőben, ezen nem változtat, h most adott egy gólpasszt, meg lőtt egy gólt.csabooo írta:Istenem erre vártam...
Fogadni merek hogy most mindenki isteníti és sb..aztán egy két rossz passz meg csel és megint egy rakás sz@rt sem ér mi ?![]()
de diszkrét vagy barátom.nagyi írta:vtak már egy páran akik leimádkozták volna és Jeffrent küldték vna be khmmcsabooo írta:Istenem erre vártam...
Senki nem isteníti, csak megjegyezzük, hogy szép gól volt.csabooo írta:Istenem erre vártam...
vtak már egy páran akik leimádkozták volna és Jeffrent küldték vna be khmmcsabooo írta:Istenem erre vártam...