Én nem mondtam,h erőltetés a játéka vagy azt,h nem ragadhatna meg csereként itt akár örök életére is.Csak azokra a hszekre reagáltam amelyek Silva magasságába emelik.Mert ott szvsz nem tart és nem is fog tartani.
Ebből kifolyólag pedig ott se fog tartani,h bármikor stabilan kezdő játékos legyen a Barcában.(ellentétben másokkal akiknek még erre megvan az esélye bőven)Azt nem vitattam,h cserének jó.De miért maradna itt 20. embernek ha máshol lehetne 5. is?
barca99 írta:Abban sem látom a logikát, hogy miért kellene az eddig nullát mutató Gai-t erőltetni, amikor a felkészülési szezonban Pedro pontosan 3.26-szor többet mutatott, mint ő. Őt vajon miért nem vitte el Pep az USA-ba? Jonathan és Muniesa ott volt.
Mert az előmenetele alapján több van benne.Ennyi az egész.

De nem mondtam,h feltétlenül idén kellene erőltetni hanem teszem azt jövőre vagy a későbbiekben.Ha Pedro így marad itt,ebben a státuszban amiben van,márpedig sztem ebben marad akkor sztem elveszi a helyet az olyan srácoktól mint Gai.Nem is a helyet inkább a játékidőt.(egyébként az tény,h azon a két meccsen amin Gai is játszott többet mutatott Pedro de ez sztem a minimum.Viszont kérdés,h mutatott e annyival többet,h inkább ővé legyen a hely mint másé?)
No mindegy.Én tényleg nem kiutálni akarom meg nem is az volt a célom,h meggyőzzek bárkit arról,h mennyire rossz játékos.Csak azzal kapcsolatban kezdtem el írni,h valaki említette,h Silva meg stb...