Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én Matára sosem láttam nagy esélyt.ElBartimaeus írta: Sztem középpályára nem nagyon tudnánk rendesen igazolni olyan játékost, aki tökéletesen megfelelne a "nagy játékos" kitüntetéshez és elég ügyes is lenne, akkor inkább már a bal támadó esélyesebb befutó. Akkor meg jöhet Mata, ezzazz!![]()
Akkor az utcsó sort jól értettem, csak az volt vele a bajom, hogy tegnapelőtt még játszott Jeffren, ezért nem tartom valószínűnek, hogy ő már kölcsön lenne adva.Sanama írta:Arról szól,hogy Pep nagy játékost akar.palesz77 írta:valaki fordítse le nekem ezt a cikket légyszi. köszi(bocsi ha volt, de nem láttam, pedig olvastam vissza...)
Szóval megmondta a vezetőknek,hogy vagy hoznak nagy játékost,aki kezdőben lehet,vagy akkor a fiatalokkal tölti fel a keretet,mert arra ők is megfelelnek.
És,hogy nem akar olyan embert igazolni,akivel csak többen lennének,de csak a padot melegítené.
A neveket pedig láthatod te is, Cesc és Chygrynskiy.
(sztem egyik sem fog jönni).
Palesz, az ucsó mondat arról szól,hogy akiket játszatna,de nincs egyelőre helyük,azokat kölcsön FOGJA adni.ÉS a felsorolt nevek a Goal.com szerint kölcsön lettek adva.
Szerintem nem. Sőtt, Pep mondta, hogy nem veszik meg idén, tehát biztos nem folytatódnak a tárgyalások.gygerike írta:Szerinettek ha ma Cesc vakami okból kifolyólag nem lépne pályára folytatnák a tárgyalásokat??
köszi. amúgy énis azt írtam, hogy kölcsön lettek adva a cikk szerintSanama írta: Arról szól,hogy Pep nagy játékost akar.
Szóval megmondta a vezetőknek,hogy vagy hoznak nagy játékost,aki kezdőben lehet,vagy akkor a fiatalokkal tölti fel a keretet,mert arra ők is megfelelnek.
És,hogy nem akar olyan embert igazolni,akivel csak többen lennének,de csak a padot melegítené.
A neveket pedig láthatod te is, Cesc és Chygrynskiy.
(sztem egyik sem fog jönni).
Palesz, az ucsó mondat arról szól,hogy akiket játszatna,de nincs egyelőre helyük,azokat kölcsön FOGJA adni.ÉS a felsorolt nevek a Goal.com szerint kölcsön lettek adva.
Arról szól,hogy Pep nagy játékost akar.palesz77 írta:valaki fordítse le nekem ezt a cikket légyszi. köszi(bocsi ha volt, de nem láttam, pedig olvastam vissza...)
Szoktál olvasni a főoldalon?gygerike írta:Hát én nagyon örülnék még minimum 2 embernek mert mindenképpen bővűlnie kell a keretnek minőségi emberkell. Nincs tipped kivel tárgyalhatnak??Aki elérhető is
Azt te csak hiszed, hogy nem tárgyaluunk senkivel...gygerike írta: De akkor inkább Fabregas koncentráltunk, de mivel most nem tárgyalunk senkivel talán megint felmerül a neve
De akkor inkább Fabregas koncentráltunk, de mivel most nem tárgyalunk senkivel talán megint felmerül a nevepalesz77 írta:Abidal mehetne középre, tavaly valami kommentátor mondta, hogy ő ott szeretne játszani úgyis(nem biztos, hogy igaz, de a válogatottban is játszott ott, és már nálunk is néhányszor). Puyol jobbszélsőcserének ha kel, Maxwell meg Filipe pedig ki a balraZlatan Boy írta:Ezek után végkép nem értek semmit az egészből.Mi a fenének Filipe???
![]()
hiszen már itt van Maxwell.
szerintem jó lenne. de ha már 2 hete ingyen igazolható, akkor már leigazoltuk volna... szóval inkább csak kacsa szerintem
Abidal mehetne középre, tavaly valami kommentátor mondta, hogy ő ott szeretne játszani úgyis(nem biztos, hogy igaz, de a válogatottban is játszott ott, és már nálunk is néhányszor). Puyol jobbszélsőcserének ha kel, Maxwell meg Filipe pedig ki a balraZlatan Boy írta:Ezek után végkép nem értek semmit az egészből.Mi a fenének Filipe???
![]()
hiszen már itt van Maxwell.
OFF: Például alattad három hozzászólással...gygerike írta:Van benne valami, de valószinűleg az Arsenalban folytatja(linket nem tudok küldeni mert már nem tudom hol olvastam csak annyit tudok hogy érdeklődik iránta az Arsenal
eto'o is volt madridos...aztán pakolt itt pár góltgygerike írta:Én elismerem VdV játékat mert tényleg jól játszik, de ott van az a gondolat hogy a Real játékosa. Amikor felmerült Cicinho neve nálam akkor is ott motoszkált az a gondoloat hogy hiába jó játékos volt Madridos
És Eto? Ennyi erővel....gygerike írta:Én elismerem VdV játékat mert tényleg jól játszik, de ott van az a gondolat hogy a Real játékosa. Amikor felmerült Cicinho neve nálam akkor is ott motoszkált az a gondoloat hogy hiába jó játékos volt Madridos
érdekesnek érdekes, csak túl sok benne a "ha"...ElBartimaeus írta:Hmm. ez érdekesen hangzik. Ha jól értettem, akkor az lenne, hogy jönne Filipe és akkor Maxwell balszélső lenne, ahol még az európai karrierje előtt játszott. Sztem nem rossz elképzelés, egy egész jó kis lehetőségnek látszik, főleg, hogy Maxwell nagyon támadó felfogású volt (talán túlságosan is) é jól kivette a részét a rövid passzos játékból, ezért bőven lehet, hogy megállná a helyét ott is. Egy próbát megér sztem. Ha beválik ott (talán gamperen lehetne tesztelni), akkor meg jöjjön Filipe. Bár sztem ő amúgy is jöhetne, maximum gyorsan kölcsönadjuk. Vagy ha az sem, akkor még mindig lehett az, hogy Abidal középső védő, a szélsők akkor Maxwell és Filipe, illetve Alves és Puyol. Persze ez nagyon torz variáció, de nem teljesen fix, lehet változtatni.
A tavalyi madridot hagyjuk, emliteni sem érdemes, előtte pedig jól játszott, nagyon jól.fcbarca0827 írta:[Nem játszott sokat ebben a rossz Real Madridban az elmúlt idényben? Miért nem???