Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Ha a semmiből tud olyan gólokat szerezni mint, az Atletic ellen, akkor engem nem zavar.Zsolti írta:Szerintem nem olyan nagy durranás..amolyan tölteléknek elmegy,de erősen aggódnék,ha mondjuk egy Chelsea ellen ő lenne a kezdőnkben..
Pedro új szerződése értelmében már nem játszik majd a B-ben, hanem teljes értékű tag. ergo kaphatna 26 alatti mezt is. legalábbis én ezt olvastam, nem biztos hogy az eurobarcás cikkben, de máshol tuti. szóval már nem fog játszani a B-ben.lionelmessi19 írta: Pep azt mondta, hogy minden fiatal a saját csapatánál kezdi az idényt, magyarul a Bben. Ez azt jelenti, gondolom, hogy Pedro nem kaphat 26 v 27 alatti mezszámot.
Pep azt mondta, hogy minden fiatal a saját csapatánál kezdi az idényt, magyarul a Bben. Ez azt jelenti, gondolom, hogy Pedro nem kaphat 26 v 27 alatti mezszámot.palesz77 írta:22.Karadi Mate írta:Pedro hány éves
amúgy tényleg magkaphatná a 17-est, de lehet ő kérte a mostanit(27) lehet az a kedvenc száma...
Ne legyen akkora játékos, mint Messi legyen még jobb.Danka00792 írta:Na grat az uj szerzödéshez!
Nagyon örülök neki. Mindig nagyon jó érzés az, hogyha egy fiatal Barca nevelésben részesült játékos végre végleg a felnöttekkel játszhat.
Remélem lesz akkora játékos mint Messi.
Írtam én ilyet? nem hinném...Ezek szerint a Barca keretében csak a kezdő tizenegy+4-5 játékos ér valamit, és a többiek jobban járnának ha keresnének más csapatot ahol húzó emberek lehetnek?
Erre már lentebb megadtam a választ.Eleve nem látom benne azt,h húzóember tudna lenni.A másik pedig az,h sztem nincs idő még két évet várni rá miközben tudjuk kik várnak még lehetőségre a sokkal fiatalabb korosztályból.Én így látom.És mi van akkor ha 1-2évig még csak koptatja a padot és majd csak azután jön el az ő ideje?
Én meg azt nem értem,h ez a kérdés minek ide?Ismét meg kell kérdeznem,h írtam én ilyet?Sose érveltem ellene azzal,h vegyünk helyette mást....De nem is értem az egészet, mert ha ő elmenne és jönne más x millióért helyette, akkor az a játékos miben lenne más vagy több?
Aha.Hát erre még mindig azt tudom mondani,h szerencsés.Mert pl egy Dzsudzsákot nem vittek oda a szakértők.De feltételezem,h ha Dzsudzsi születik spanyolhonba mondjuk Pedro helyére akkor Őt is oda vitték volna mert sokkal tehetségesebb mint Pedro szvsz.Szóval még mindig azt tudom mondani,h a világban van sok jobb vagy hasonló 22 éves mint Ő csak "szerencsétlenebbek".Pedro nem a szerencsés születésének köszönheti -na persze annak is csak nem olyan formában ahogy Te állítod-, hogy a Barca keretébe tartozik, mivel csak 4éve van a klubnál. Ez azt jelenti, hogy valaki(talán írhatnék szakértőt is) felfigyelt középszerű képességeire és a katalónia ezen részébe hozta őt.