2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Szerintem is.A játékosnak kellene eldönteni a szándékát.És én szerintem ő menni akar,mivel hogy C.Ronika és Kaká valamint X.Alonso jöttével ő már nem nagyon férnebe abba kezdőbe.De majd meglátjuk hogy mi lesz az biztos hogy jól járnánk vele.Tocy írta: Ezzel csak az a baj h nem Pellegrini dönt.
arra, hogy szerintem nem fogjuk leigazolni...Zlatan Boy írta:Micsoda az hogy Laporta megvenné????:shock: vagy ezt most mire érted??skadi írta:2napja,vagy tegnap jött a hír, hogy ö az egyetlen holland
aki maradhat madridban...
ennek ellenére persze jó játékos, ha éppen nem sérült,
de ez a hír kamu...
szerintem...
Micsoda az hogy Laporta megvenné????:shock: vagy ezt most mire érted??skadi írta:2napja,vagy tegnap jött a hír, hogy ö az egyetlen holland
aki maradhat madridban...
ennek ellenére persze jó játékos, ha éppen nem sérült,
de ez a hír kamu...
szerintem...
ezekben a "majd jövöre elmehet hozzátok alig pénzért"-ekbenújpestikacsa26 írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ba ... les-272445
A nemzeti-n is fent van:D Egyre "gyanúsabb" h igaz!!!Legalábbis remélem, én nagyon örülnék Cesc-nek:D
Ezzel csak az a baj h nem Pellegrini dönt.Sanama írta:Az Elmundo is lehozta a hírt, de szerintem ez is csak kacsa.
Pont a napokban írtak róla,hogy Robben lesz az egyedüli Holland aki végül maradhat Madridban,mert meggyzőte Pellegrinit.
Illetve tőle csak örökölni lehet a labdát, én nem örülnék neki.
Egyetértek, és tényleg, azért nem kéne Milannak lenni, hogy az összes kiégett hullát begyűjtjük a csapatba...palesz77 írta:valami hasonlón gondolkoztam én is. amúgy én már elértem arra a szintre, hogy BÍZOK Pepben és a vezetésben!fcbarca0827 írta:Hát szerintem ez egy tipikusan olyan hozzászólás, amit nyugodt szívvel lehetne törölni...Azzal a másikkal együtt, hogy, ha jönne jövőre Cesc, akkor lenne király a csapat... Miért most mi?
nem akarok senkit megbántani, tényleg jópofa dolog álmodozni, hogy kik jöhetnének ide, de azért ezt a vezetőségtudja jobban nem? ha Pep és a többiek úgy érzik, hogy a fiatalok készek a szereplésre, akkor az úgy is van!(persze kell nekik is néhány meccs, hogy elkapják a fonalat...) és teljsen egyetértek Peppel. ha nincs olyan játékos, aki tökéletes, csak padnövelő, az fölösleges. minek? arra tényleg ott vannak az ifik meg az eddigiek. szóval jövőre jön Cesc... ez jó hír, addig csak kibírjuk valahogy nem? nem emlékszem, hogy a távozó Hleb vagy Caceres hányszor álltak be csereként, de nem sokszor. szegény Jonathannak meg Guddynak, Thiagonak(?) és Keitának kicsit töbször kell majd játsszania...
micsoda vész! sérülés esetén tényleg szívhatunk, de jelenleg tényleg csak Cesc tudta volna pótolni Xavit vagy Init. szóval ilyen Pirlokat meg Seedorfokat hagyjuk már...
Éppen ez,az,hogy egy 18 év körüli rutintalan ifi szerinted mennyire van mentálisan felkészülve egy ilyen kulcsposzt betöltésére?CFirpo3 írta:Nem kell ide középszerűirányító, aki vagy egy kisebb csapatban bizonyított vagy egy kisebb bajnokságban. Ide csak is a legjobb kell, vagy ha az nem jön, akkor a fiatalok. Egyszer már megszívtuk azzal, hogy elhoztuk Hlebet, Cacerest padra, mert mentálisan még nincsenek készen arra, hogy a Barcában egy fontos poszton játsszanak. Mert a középsővédő és az irányító poszt az nagyon fontos, és nem tudja akárki jól végezni a feladatát ott.
Jó, Wengernek meg még kell idén, aztán mikor sikerül Wilshere-t beépíteni a csapatba könnyebb szívvel fogja elengedni Cesc-et. Különben nem emlékszem olyan nyilatkozatra Cesc-től, amiben kinyilvánította volna, h elhagyná az Arsenalt értünk.Rivaldo11 írta: Kenje a hajára wenger jövőre. Nekünk idén kellen, mégpedig égetően szükségünk lenne rá.
Itt a lényeg!palesz77 írta:valami hasonlón gondolkoztam én is. amúgy én már elértem arra a szintre, hogy BÍZOK Pepben és a vezetésben!nem akarok senkit megbántani, tényleg jópofa dolog álmodozni, hogy kik jöhetnének ide, de azért ezt a vezetőségtudja jobban nem? ha Pep és a többiek úgy érzik, hogy a fiatalok készek a szereplésre, akkor az úgy is van!(persze kell nekik is néhány meccs, hogy elkapják a fonalat...) és teljsen egyetértek Peppel. ha nincs olyan játékos, aki tökéletes, csak padnövelő, az fölösleges. minek? arra tényleg ott vannak az ifik meg az eddigiek. szóval jövőre jön Cesc... ez jó hír, addig csak kibírjuk valahogy nem? nem emlékszem, hogy a távozó Hleb vagy Caceres hányszor álltak be csereként, de nem sokszor. szegény Jonathannak meg Guddynak, Thiagonak(?) és Keitának kicsit töbször kell majd játsszania...
micsoda vész! sérülés esetén tényleg szívhatunk, de jelenleg tényleg csak Cesc tudta volna pótolni Xavit vagy Init. szóval ilyen Pirlokat meg Seedorfokat hagyjuk már...
valami hasonlón gondolkoztam én is. amúgy én már elértem arra a szintre, hogy BÍZOK Pepben és a vezetésben!fcbarca0827 írta:Hát szerintem ez egy tipikusan olyan hozzászólás, amit nyugodt szívvel lehetne törölni...Azzal a másikkal együtt, hogy, ha jönne jövőre Cesc, akkor lenne király a csapat... Miért most mi?
egyetertek szerintem is jol teljesitenenek a fiatalok es ha jovore jonne mata es cesc akkor kiraly garda lenne!House írta:Arra számítok, hogy most a fiatalokat fogja Pep erősíteni, játszatni, és jövőre Cesc.Szúnyog és Bolha írta:Hello,szerintem Guardiolának most egyenlőre meg kellene próbálni a fiatalokból 1-2 emberkét sűrűbben játszatni pl: J.D.Santos,Muniesa,Fontas; Danit feltolni irányítani,Puyolt kitenni jobbra és esetleg jövőre valami "nagy" nevet igazolni, pl:Mata,Fabregas! Úgy gondolom,hogy jövőre még akár Dzsuzsákot is meg lehetne próbálni beszerezni! Nem fontos ide nekünk ide olyan "nagy" sztár!!! Bazsi teljesítményét figyelni kellene az idén és utána lecsapni rá jövőre!Remélem.
Arra számítok, hogy most a fiatalokat fogja Pep erősíteni, játszatni, és jövőre Cesc.Szúnyog és Bolha írta:Hello,szerintem Guardiolának most egyenlőre meg kellene próbálni a fiatalokból 1-2 emberkét sűrűbben játszatni pl: J.D.Santos,Muniesa,Fontas; Danit feltolni irányítani,Puyolt kitenni jobbra és esetleg jövőre valami "nagy" nevet igazolni, pl:Mata,Fabregas! Úgy gondolom,hogy jövőre még akár Dzsuzsákot is meg lehetne próbálni beszerezni! Nem fontos ide nekünk ide olyan "nagy" sztár!!! Bazsi teljesítményét figyelni kellene az idén és utána lecsapni rá jövőre!
Kenje a hajára wenger jövőre. Nekünk idén kellen, mégpedig égetően szükségünk lenne rá.Zsoma írta:No, úgy néz ki egyezségre jutottunk az Arsenallal, hogy Cesc jövőre 30-35M körüli összegért jöhet. Jöhetne idén is, ha nem jutnának be a BL-be, de ez a tegnapi meccs után elég valószínűtlen.
http://www.elmundodeportivo.es/gen/2009 ... iento.html
Gourcuff már volt többször felvetve a fórumon. nagyon jó játékos, de idén vette meg teljesen a Bordoux.. szóval idén esélytelen. Chamakh meg minek? van csatárunk elég, meg amúgyis. ha(már nem tudom ki mondta, de megszámoltam, 4 gólt szerzett fejjel) valaki szerint Gourcuff góljai töbségét fejel serzi, akkor Chamakhról mit mondjunk?krisz22 írta:
igazából nekem lenne egy naon jó öltletem: Gourcuff, Chamakh a Bordoból
Ezzek naon nagyok és viszonylag olcsók de tuti ezzekre nem figyelnek nagy kár