Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
T-Home Sat Tv, UPC Direct.miihii írta:A szolgáltatóm neve Infrasat Kft.Krojf írta: Milyen előfizetésetek van?
K.
Tőlük van a TV-m és a netem is.
(Nem tányérosak ők)
Sajnos nincs,így marad a SportTV meg az Eurosport2.Krojf írta:Fognak is ezen idényben nyomni college footballt szépen, mert szerződésük van rá, de ha ESPN America-d van otthon, akkor a verseny eldőlt az utóbbi javára.miihii írta:Az Eurosport2-n egyetemi amcsifoci meccset nyomatnak éppen!
K.
Fognak is ezen idényben nyomni college footballt szépen, mert szerződésük van rá, de ha ESPN America-d van otthon, akkor a verseny eldőlt az utóbbi javára.miihii írta:Az Eurosport2-n egyetemi amcsifoci meccset nyomatnak éppen!
Akkor olvass róla írásban is a Profootball Magazinban!miihii írta:Csak annyi,h bírni fogja a szemünk ezt a kánaánt?Krojf írta: Még valami kérdés???
K.![]()
Óriási dolog ez,h így ráfeküdt a SportTV erre a sportágra.Nem véletlen,ugrásszerűen nő a rajongótábora errefelé is.
LET'S GET READY TO RUMBLEEEEEEEE!!!
Csak annyi,h bírni fogja a szemünk ezt a kánaánt?Krojf írta: Még valami kérdés???
K.
Ehhez még annyit, hogy várhatóan ha ottani időszámítás szerint csütörtök este lesz meccs, akkor az a Sporttelevízióban is lemegy, a Monday Night Football nem lesz állandó program és ha 2 MNF-meccs lesz, akkor lehet majd közülük választani a Sporttévének, nomeg programba kerül a Sunday Night Football az NBC közvetítésének átvétele, ami azért is hiperfontos, mert november 10.-én annak keretében lesz a Patriots-Colts örökrangadó is!miihii írta:Végre!Krojf írta: Előzetes!
Szeptember 10, hajnali 01:45, NFL-kickoff a Sport2-n!
Pittsburgh-Tennessee!!!
K.
Már csak egy hét és újra kezdődik a gladiátorharc.Remélem nagyszerű meccseket fognak kiválasztani a magyar közvetítésben.Vasárnaponként 22:45től nyomják a derbiket.
Megnéztem és az idény nyitányát már másnap 2szer meg is ismétlik,szal nem maradunk le róla![]()
VISCA NFL!!!
Végre!Krojf írta: Előzetes!
Szeptember 10, hajnali 01:45, NFL-kickoff a Sport2-n!
Pittsburgh-Tennessee!!!
K.
Nem tudom h miért kell ennyire húzni már 2007ben jobb lett volna ha visszavonul.Nekem nagyon tetszik a játéka,de ezt már egy kicsit túlzásnak érzemmiihii írta:http://www.nemzetisport.hu/amerikai_spo ... oz-272363/
Micsoda váratlan fordulat![]()
![]()
Brett Apó még mindig nem bírja szögre akasztani![]()
Októberben lesz 40 és még 2 évre írt alá a Vikingekhez![]()
GO FAVRE!!!
Nagyon helyes!!!miihii írta:http://www.nemzetisport.hu/amerikai_spo ... oz-272363/
Micsoda váratlan fordulat![]()
![]()
Brett Apó még mindig nem bírja szögre akasztani![]()
Októberben lesz 40 és még 2 évre írt alá a Vikingekhez![]()
GO FAVRE!!!
no meg azt se felejtsük el, hogy Artest kicsit problémás játékos, viszont Jackson nagyon ért hozzá, hogy "zakkant" játékosokat integráljon egy csapatban (Rodman).fcbarca0827 írta:Nem tudom eldönteni, hogy ennek örüljek-e... Artest nagyon jó játékos, de, amit Ariza nyújtott a nagydöntőn... Nem vártam, hogy elmegy a csapattól...sport1tv.hu írta:A bajnok Los Angeles Lakers a várakozásoknak megfelelően szerződtette Ron Artestet a Houston Rocketstől. A ponterős, ugyanakkor mégis elsősorban kiváló védekezéséről ismert 29 éves kosaras ugyanakkor nem három, hanem öt évre kötelezte el magát Kobe Bryantékhez, s ez idő alatt 33 millió dollárt fog keresni. Artest helyére az idei döntő egyik legjobbja, a 24 éves Trevor Ariza érkezik a Lakerstől a Rocketshez.
Több csapatnál is kopogtatott de senki sem akarja alkalmazni annyi pénzért mint amennyit kér, senki. Ahol csapatot építenek oda nem kell. Azt mondják, hogy ha nem fog kapni szerződést az NBA-ben rövid időn belül akkor szinte muszáj lesz neki semmi pénzért aláírnia a Memphishez a Conley, Mayo duó mögé backup guardnak. Talán van még egy utolsó lehetősége mielőtt minden csapat elküldi a rákba. Ha nem lenne öncélú akkor a világ egyik legjobbja lenne, így viszont csak egy rosszindulatú daganat.catalunya1 írta:Arról lehet tudni valamit, hogy Iverson a Detroit után hol folytatja pályafutását?