Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Na ez nem sokáig tartott asszem... Félidőben: Mainz 2:0 Bayern München... Utálom a Bayernt, de gondoltam a 3. fordulóban egy gyengébb csapat ellen végre megkezdik a 3 pontokat gyűjteni...fcbarca0827 írta: Az enyém mára:
Mainz - Bayern München V
(0-1) Man. City - Wolverhampton H
Diósgyőr - Kecskemét H
St. Etienne - Boulugne H
Auxerre - Lyon V (ettől tartok leginkább...)
Sporting - Braga H
300 Ft9.545 Ft
Szerintem ezt bukni fogod... A Zeniten! Döntetlen lesz, fogadni mernék!bowlinggolyo írta:A hétvégére:
Balzsay K.-R. Stieglitz H 1,23
Zenit Szentp.-Lokomotív M. H 1,88
Inter-Bari H 1,2
Barca- Bilbao H 1,26
500Ft1750Ft
Egynek jó
A Roma szerintem behúzza,de az Evertonnal nagy kérdés, hogy tudták feldolgozni a hétvégi alázást.Mindenesetre sok sikert!!messideco írta:Nah fogadtam egyet:
Kosice-Roma 2
Ajax-Slovan Bratislava 1
Galatasaray-Levadia Tallin 1
Benfica-Vorskla 1
Everton-Sigma Olomuc 1
Werder Bremen-Aktobe 1
Nem kockaztattam, bar a Romatol es az Evertontol kicsit felek...
Visa Electron. Az MKB-nál vagyok.Sanama írta:Már régebben regelve voltam, és már fizettem is be. És azután csinálta.Mihu írta:De Neked is akkor csinálta ezt, miután regeltél? Vagy már regelve voltál, játszottál egy ideje, és amikor fel akartál tölteni, akkor csinálta ezt?
Sőt most is enged feltölteni nekem.
Milyen bankkártyád van?
Már régebben regelve voltam, és már fizettem is be. És azután csinálta.Mihu írta:De Neked is akkor csinálta ezt, miután regeltél? Vagy már regelve voltál, játszottál egy ideje, és amikor fel akartál tölteni, akkor csinálta ezt?
De Neked is akkor csinálta ezt, miután regeltél? Vagy már regelve voltál, játszottál egy ideje, és amikor fel akartál tölteni, akkor csinálta ezt?Sanama írta: Hello!
Nekem vagy 3-4hónapja volt ez Mastercard-al. Akkor felhívtam őke(bwin) és azt mondták,hogy a Mastercard-nál van a hiba, a pénzt leemeli a kártyáról, azaz zárolja,de nem juttatja el a bwinhez. Kb 2hónap alatt megoldották...
Persze a levett pénzt,mjad jóváírták a bankkártyán 30napon belül
Először azt nézd meg,hogy a kártyádról le lett-e véve az összeg,amit fel akartál tenni Bwin-re. Ha igen,akkor szerintem hasonlóan jársz mint én.
A másik lehetőség,hogy nincs pénz a kártyádon.
Mondjuk én 3hete tettem fel pénzt a bwin-re, akkor működött.
Amit tudok tanácsolni,hogy:
1. nézd meg a kártyádat,hogy le lett-e róla véve az összeg. Ha igen,akkor többet ne próbálkozz egy darabig.
2. mindenképp hivd fel a Bwin-t, és kérdezd meg,hogy mi a gubanc.