Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
igazad vanElBartimaeus írta:Nem kell senkit sem igazolni, mert nincs olyan játékos, akit megérné most megszerezni, főleg, hogy ha megnézzük, hogy van egy Thiagonk, aki a jövőben Iniesta 2 lesz, van egy Jonathanunk, aki nem sokára Xavi 2 lesz, van Jeffrenünk, Pedronk és Bojanunk, akik elöl meg tudják oldani és később lesz egy Assulinunk is! Maximum Fabregas jöjjön, de ő idén már nem jön, tehát fölösleges erről beszélni. A legnagyobb erősítést most a fiatalok jelentik sztem.
azokat egyböl kölcsönadjuk..Szúnyog és Bolha írta: Ide nem bukott madridisták kellenek, hanem olyan felfedezetlen emberkék akiket még lehetne a CSAPAThoz alakítani!
De olyan játékost nem tud igazolni a Barca, aki Xavi szintjén van, vagy akár megközelíti azt.gygerike írta:Szerintem ezzen a meccsen megmutatkozott, hogy a fiatalok nagyon jók és tehetségesek,de tapasztalatlanok. Kell 1 olyan csere aki szinte Xaviék szintjén van , tudja osztani a labdákat stb. Összeségében nagyon jok voltak a fiatalok ,de ez a meccs rámutatott hogy ha kidől Xavi vagy Ini nincs olyan potlás aki mondjuk 2-3 meccsen vagy ameddig sérűlt/ek folyamatosan játszon . Persze ezek után a fiatalok is megérdemlik a leheőséget
a Barca játéka azon alapszik, hogy gyors és rövid passzokkal játszunk... Robben stílusa, hogy ha sehogyse tud lőni, akkor passzol.gygerike írta:Hát szerintem nem lenne rossz húzás ha jönne Robben , megszokta a spanyol játékot a Reálban taktigailag szerintem képzetebb lett ha 15-20 között ellehetne hoznimegérné
Nem szeretnék veszekedni veled egy hir miatt.CFirpo3 írta:Ez most kérdés volt vagy mi?
Képzeld, baloldalt az elmúlt években mindig jobblábas játékos futkározott: R10, Henry
És ez szerintem nem fog megváltozni jó pár évig.
Ez most kérdés volt vagy mi?Zlatan Boy írta:Szerinted a bal támadói posztra,egy jobblábas embert keresnek Peppék.CFirpo3 írta:Ha jobblábas lenne akkor talán el lehetne gondolkozni Robbenen, de így...
Akkor bocsánat, de attól még ezzel az oldallal szemben vannak kételyeimZlatan Boy írta: Ez a hir nem csak a barca blogban jelent meg.Hanem az Elmundo Deportivo.esen is ami közismert spanyol médiaforrás ha jól tudom.
Szerinted a bal támadói posztra,egy jobblábas embert keresnek Peppék.CFirpo3 írta:Ha jobblábas lenne akkor talán el lehetne gondolkozni Robbenen, de így...
Ez a hir nem csak a barca blogban jelent meg.sjd írta:Nem akarok kötekedni, de ez mennyire hivatalos és megbízható oldal?Zlatan Boy írta:http://fcbtransfers.blogspot.com/2009/0 ... obben.html
Beszar......sss!!!!Laportának kell Robben!!!:shock: Na erre kiváncsi leszek.
(Ők hozták le nemrég Kompanyt mint célpontot)
a blogspot oldalak mennyivel jobbak a gportal oldalaknál? (amik ugye tiltva vannak)
Nem akarok kötekedni, de ez mennyire hivatalos és megbízható oldal?Zlatan Boy írta:http://fcbtransfers.blogspot.com/2009/0 ... obben.html
Beszar......sss!!!!Laportának kell Robben!!!:shock: Na erre kiváncsi leszek.