2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
miért nem nézed interneten http://www.atdhe.net/8570/watch-fc-barc ... ester-cityboixosnoisbarca írta:sziasztok!nem adja semmi a meccset?Eurosport 2 ,Digi sport vagy valami???
Szerintem arra számolt, hogy a félidőt lehozzuk egy nulla-nullával, ami majdnem be is jött, mivel a city rém gyenge! A másodikra meg beakarta rakni a nagyokat, ami meg is fog történni, kérdés, hogy mennyire lesznek formában Messiék!Ede72 írta:teljesen egyetértek, ez még barca c-nek is gyenge...nemespatro írta:komolyan mondom PEP nem normális azé egy city ellen ijen kezdővel felállni ááááá
teljesen egyetértek, ez még barca c-nek is gyenge...nemespatro írta:komolyan mondom PEP nem normális azé egy city ellen ijen kezdővel felállni ááááá
Keretben sincs, akárcsak Xavi.Sanama írta: Henryt látta valaki, mi van vele? Keretben sincs?
na végre valaki védi... mindenki csak leírja, de senki nem nézi, hogy még 19 sincs... szerintem igéretes tehetség... és ideje még van elég...fcbarca0827 írta:1.: Nem Pepe, hanem PepBestbarca írta:Hát Bojan nem tudom... Eddig még nem láttam tőle semmit, és ez most nem a mai meccsre vonatkozik, hanem egy-két kivétellel az előző 1 évre!!! Pepe helyében többet játszatnám Pedro-t és Jeddren-t is mint őt! Nem jó, illetve nem tudja a pályára átvinni a tudását! Ennyi!
2.: Ki lett a 2. (Messi mögött) a Spanyol Kupában a góllövőlistán?
3.: Ki lőtte a 3. gólt a Spanyol Kupa döntőjében?
4.: 9 nap múlva lesz 19 éves!
5.: Nem Jeddren, hanem Jeffren!