Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezzel csak annyi a bibi, hogy se Valdés, se Abidal, se Xavi, se Henry nincs még a keretben sem, nemhogy a padon.aynas írta:és akkor a 2. félidőben beszálhat egy ilyen csapat:
Valdes
Alves, Muniesa, Pique, Abidal
Xavi, Keita, Santos
Messi, Ibrahimovics, henry
Am nekem kábel tv-m van és fogja a digitfaithnomore írta:bonyolult, de a digiTV csomagjában lehet fogni csak ezt az adót, ezen kívül csak streamekenCarles Puyol Saforcada írta: a digi hol szerepel a tv-ben? vagy milyen csomagban lehet fogni. bevallom azt sem tudtam hogy létezik ilyen adó
bonyolult, de a digiTV csomagjában lehet fogni csak ezt az adót, ezen kívül csak streamekenCarles Puyol Saforcada írta: a digi hol szerepel a tv-ben? vagy milyen csomagban lehet fogni. bevallom azt sem tudtam hogy létezik ilyen adó
a digi hol szerepel a tv-ben? vagy milyen csomagban lehet fogni. bevallom azt sem tudtam hogy létezik ilyen adóHouse írta:Valószínüleg a digi. De ott van a net is.Csoka írta:Melyik csatorna közvetíti a Gamper kupát A City ellen?
KÖszbowlinggolyo írta:Egy egyszerű explorer is megtesziCsoka írta:És a peer to peer es linkek hez mien progi kell hogy megnyissa
Mivel azt neten keresztül nézheted meg nyitja ilyen kis ablakban
Egy egyszerű explorer is megtesziCsoka írta:És a peer to peer es linkek hez mien progi kell hogy megnyissa
És a peer to peer es linkek hez mien progi kell hogy megnyissalionelmessi19 írta:Magától megnyitja a programot a link.Csoka írta:a rojadirectán lesz sopCast-os link?És az magától bekapcsolja a sopcastot vagy be kell rakni a linket ?
valószínűleg lesz majd ott, de no peer to peer-es linkek meg tuti lesznek, azok se rosszabbak.