Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nyugi. Én csak annyit mondtam ,hogy Én szidhatom Ibrahimovicot annyira, amennyire akarom, attól nem fog többet futni.torrestoni írta:...Sanama írta:
Azt én is megvárom, mi itt hiába mondunk bármit, Pepnek kell észrevenni a hibákat, és "javítani" a fejekben.
Most leírtál olyan dolgokat (szerintem a nagy semmit), amik köztudottak, illetve idevetted Eto'ót, akinek semmi köze ehhez, ezt az ő nevében is kikrem. Valamint úgy reagáltál mások értékelésére, mintha bárki leírta volna. Kérem, ez nem fórumozás, ez egymás mellett való elbeszélés, sőt, ezzel csak másokat gerjesztesz azok ellen akik egy minimális kritikát is meg mertek fogalmazni az "istenetekről". Azt hiszem ennek semmi értelme, ideje lenne a helyén kezelni a dolgokat! Senki sem veszi ki a kenyeret Ibra szájából, viszont ő volt a legérdekesebb, ő lesz az egyik legfontosabb láncszem, így engedtessék már meg, hogy normális megállapításokat tegyünk, s ne nézzenek már hülyének ezért! Mindegy, nem hiába hívtam fel a figyelmet, hogy láttam a pozitívumokat is, de azokat még a legelvakultabbak is látták, illetve ez csak egy meglátás, a mai meccsről, nem jövendölés, nem kárhoztatás.zsoltfree írta:...
Na ne viccelj. Pep az, aki személyeket sohasem emel ki és csapatként értékel, amibe magát is beleveszi. Egyébként is korai lenne messzemenő következtetéseket (egyébként egyik kritika sem az, nem gyengén túlreagálják, túl érzékenyek vagytok az iránta érzett szimpátia miatt) levonna, illetve egy ilyen mérkőzés után részletesebben értékelni. Kapunk egy olyat, hogy vagy ő, vagy a csapat még az út elején jár, ami szakmai szempontból igaz, nem felelőtlen, stb., mit várnátok többet? Jah, vagy hogy ez számotokra egy tökéletes elemzés lenne Peptől? Oké, rendben...Sanama írta:Azt én is megvárom, mi itt hiába mondunk bármit, Pepnek kell észrevenni a hibákat, és "javítani" a fejekben.Bányász írta:Én megvárnék egy Guardiola nyilatkozatot mert biztos megkérdezik az öreget,h h tetszett neki Zlatan focija.(a mérvadó az lesz nem pedig az,h nekünk,h tetszett)
Én már régesrég megbékéltem vele,h már nem Samu a 9esünk és Zlatan lesz a csatárunk.Szal nem egészen az homályosítja el a szemem,h nem a kamerunit látjaBányász írta:Szerintem a kritikusoknak alapvetően az a baja,h Ő nem Eto'o.
Egészen más típusú focista.Teljesen más a játéka így nem várhatjuk el azt tőle amit Eto'-tól.(így azt se,h felszántsa a pályát)Én megvárnék egy Guardiola nyilatkozatot mert biztos megkérdezik az öreget,h h tetszett neki Zlatan focija.(a mérvadó az lesz nem pedig az,h nekünk,h tetszett)
Szerintem nem azért hozta Őt ide,h megváltoztassa.Mert akkor megtartotta volna Eto't.
Első meccsnek nem volt rossz.Kicsit nagyobb odafigyeléssel a gól(ok) is meglehettek volna.
De ma nem volt hova kiugratni, mert a City védői kb a tizenegyes pont vonalában helyezkedtek.torrestoni írta:Azt pedig továbbra is tartom, hogy az rendben, hogy a levegőben nagy fegyver, de a földön elvétve lehetett megtalálni, ha igen akkor háttal a kapunak, s egyből visszapassz. Sajnos itt most Pepen a sor, mert jól láthatóan a kiugratásokhoz és csiki-csukikhoz hozzá kell szokatni rendesen.
Azt én is megvárom, mi itt hiába mondunk bármit, Pepnek kell észrevenni a hibákat, és "javítani" a fejekben.Bányász írta:Én megvárnék egy Guardiola nyilatkozatot mert biztos megkérdezik az öreget,h h tetszett neki Zlatan focija.(a mérvadó az lesz nem pedig az,h nekünk,h tetszett)
Aham, de ki volt az, aki messzemenő következtetéseket vont leBányász írta:...
Jajám!Fecooo írta:...
Túlzásokba eselFecooo írta:nem vagyok vele elégedett...
miért nem?
1. 9 mezőnyjátékos futkosott oda-vissza, mozogtak folyamatosan, kivéve ő...
2. még, amikor 2-3 m-re volt a city játékos a labdával, akkor se támadta le...
3. labdavesztésnél állt egy helyben...
4. volt kapuralövése? igen volt! de azok is olyan helyzetben, amikor elé pattant a labda...
egyelőre, mivel ez a bemutatkozása volt, még elnéző leszek vele, de nem lesz ez így jó hosszútávon... Keita többet csinált a 16-os környékén, mint Zlatan...
ha nem szokik rá, h mozogjon folyamatosan, h együtt éljen a játékkal, nem lesz eredményes...
remélem rám cáfol majd...
Fecooo írta:nem vagyok vele elégedett...
miért nem?
1. 9 mezőnyjátékos futkosott oda-vissza, mozogtak folyamatosan, kivéve ő...
2. még, amikor 2-3 m-re volt a city játékos a labdával, akkor se támadta le...
3. labdavesztésnél állt egy helyben...
4. volt kapuralövése? igen volt! de azok is olyan helyzetben, amikor elé pattant a labda...
egyelőre, mivel ez a bemutatkozása volt, még elnéző leszek vele, de nem lesz ez így jó hosszútávon... Keita többet csinált a 16-os környékén, mint Zlatan...
ha nem szokik rá, h mozogjon folyamatosan, h együtt éljen a játékkal, nem lesz eredményes...
remélem rám cáfol majd...
Már a fiatalokhoz is írtam, ami egészen igaz erre a helyzetre is. Én most akkor csalódok benne negatívan, ha nem tesz meg mindent a csapatért. Ha elad egy labdát, akkor oké, ha lassabban, vagy máshogy mozog, akkor is oké, de ha meg mindezt jól csinálja, akkor sok jót kaphat tőlem.Sanama írta: Jaja. Az nem vitás,hogy Samu és Zlatan is kiváló képességekkel rendelkeznek. Mindketten kiváló csatárok.
Az már más tészta,hogy ki tud jobban teljesíteni Barcelonaban.
Eddig csak Eto'o-t láttuk, az ő teljesítménye pedig remek volt.
Ibrahimovicot még nem láttuk,ma fogjuk szerintem 45percig látni,de ebből olyan hatalmas következtetéseket levonni nem kell szerintem.
Mondjuk már látom,ha nem lő ma gólt,akkor lesz itt olyan hozzászólás,hogy minek kellett Ő ide, de ha meg lő akkor is lesz olyan,hogy ez még semmi. Persze fordítva is
Én mindenképp várok vele télig, mármint a véleményformálással.
Pár hét, hónap mindenképp kell,hogy beilleszkedjen, és tényleg csak a focira koncentráljon. Ez lesz az első meccse.
Nekem a mai nap tőle elég lenne az is,ha tényleg futna végig, és kész lenne meghalni a pályán. Bizonyítania kell, leginkább a hozzáállását kell bizonygatni![]()
2010 Májusában pedig visszatérhetünk,hogy milyen üzlet volt.![]()
Jaja. Az nem vitás,hogy Samu és Zlatan is kiváló képességekkel rendelkeznek. Mindketten kiváló csatárok.miihii írta:
Az tuti,h folyamatosan menni fog a hasonlítgatás Samuhoz,de ez valamilyen szinten érthető is.Van kihez,mihez hasonlítani,hisz egy borzasztó fontos poszt kiváló playájának helyére érkezett![]()
A többi résszel nem igazán értek egyet.Attól,h ez BARCA fórum és a Blaugrana playáiról beszélünk,még nem feltétlenül nekik kell lenniük a NR1-nek.Persze vannak ilyenek (Dani,Yaya,Xavi,Ini,Leo),de azért vannak,akiknek a topicjában mást kell megnevezni a világ legjobbjának.Szal talán az a normális,ha valóban azt a játékost nevezzük meg a top1-nek,aki valóban az és nem feltétlenül azt,aki ezen a poszton játszik a BARCELONA-ban(Vagy talán pölö VV,Abidal topicban is őket írnád a világ legjobjának?
)
Zlatan sokaknak a numero uno,de nem mindenkinek.Csatár poszton nehéz ezt eldönteni.Van,aki számára Samu az etalon,másnak Torres,esetleg Villa...
Szal attól,h itt játszik valaki,még nem tuti,h ő azonnal egyöntetűen a világ teteje![]()
Szubjektív dolgok ezek.Nekem spec még mindenképpen előtte van Ibrának Samu a rangsorban.Még változhat ez,de egycsapásra attól még nem fog,h a bosnyák van itt,Eto'o meg olaszban.