Észrevételek, kérdések, kérések az Eurobarcával kapcsolatban

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Valbali
Capitá del Barça

2009.08.24. 16:40:35

"Tegnap folytatta a trófeagyűjtését a történelem első triplázó csapata, a Barcelona,"
Az pontatlan az egyik cikkben, hogy a Barca a történelem első triplázó csapata, mert vagy a spanyolok között első, vagy nem az első ( lásd Mu 1999).
Kép
kabekabe
Entrenador del Barça

2009.08.24. 16:17:39

torrestoni írta:Hello!

Mi történt a calcio.hu-val? Nem akar betölteni, így az eurobarca jobb oldali blokkja sem töltődik be (az ajánló miatt), csak jóval később.

jaja, nekem is döcög most a jobb oldali felület Eurobarcán, gondolom csak átmeneti gond. Ozsi
Ugyanez. Az egész jobboldal lassú. A Calciot meg nem hozza be...
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.08.24. 16:13:07

miihii írta:Elvileg tegnap is küldött vki,de sajna nem tudtam elolvasni.Ha gondolja az illető,próbálkozzon újra pls :wink:
itt nem a rendszer a hibás, ha valaki küldött,kiküldi egyből a mailt róla, viszont ha az a valaki közben kitörli a kimenőjéből, míg te meg se nézted, akkor át se küldi. volt már velem is pár ilyen.

ugye a kimenő fiókból akkor kerül át az elküldöttbe, ha a címzett elolvasta, viszont amíg nem történik ez meg, addig nem szabad kitörölni a kimenőből, mert meg sem kapja az illető.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
miihii
KHAL

2009.08.24. 14:51:44

Krojf írta:Úgy látszik hétfő hajnalban beneveztünk a lassúsági versenybe, mivel két kattintás között több mint fél perc telik el!
Valamilyen átállás ez, vagy mitől lassultunk a mennydörgő gyík agyának sebességére???
Nem Barcás oldalhoz méltó tempó!
K.
Nálam már tegnap kora d.u. jelentkezett ez a problem.Olyan lassan tölti be az oldalakat,h csak na...Explorerrel pokolian,Firefox-szal egy fokkal jobb.
Ezen kívül még annyi,h újabban eltünedeznek a PÜ-im.Mármint a beérkező.Kapom mailben az értesítést,de amikor megnyitom sehol semmi.Elvileg tegnap is küldött vki,de sajna nem tudtam elolvasni.Ha gondolja az illető,próbálkozzon újra pls :wink:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.08.24. 09:22:40

Slither írta:
herlius írta:Könyörgöm csináljatok már valamit a Bejelentkezés-sel!!! Tiszta őrület. Ha pl egy cikkhez akarok hozzászólni és bejelentkezek, akkor egyből a Fórum kezdőoldalán találom magam (ki érti ezt???), majd ha ezek után ismét a Főoldalra akarok jutni már megint nem vagyok bejelentkezve. Percekig kell trükközzek, hogy pár sort írhassak.
Te csinálsz vmit rosszul (nincs kipipálva a doboz, nem engedélyezed a cookiekat, stb. ), mert a többségnek nincs gondja ezzel. :wink:
Ez elég fura lenne. Napi 8 órában dolgozom a neten, érdekes módon egyetlen más oldalon sem találkoztam még hasonló problémával. Több gépen, több böngészővel is próbáltam a bejelentkezést az Eurobarca-ra, mindig ugyanazok a tünetek jelentkeznek. Szóval nem hinném, hogy nálam lenne a gond.
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2009.08.24. 01:22:45

Úgy látszik hétfő hajnalban beneveztünk a lassúsági versenybe, mivel két kattintás között több mint fél perc telik el!
Valamilyen átállás ez, vagy mitől lassultunk a mennydörgő gyík agyának sebességére???
Nem Barcás oldalhoz méltó tempó!
K.
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.08.24. 01:04:36

Hello!

Mi történt a calcio.hu-val? Nem akar betölteni, így az eurobarca jobb oldali blokkja sem töltődik be (az ajánló miatt), csak jóval később.

jaja, nekem is döcög most a jobb oldali felület Eurobarcán, gondolom csak átmeneti gond. Ozsi
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
fcbarca0827
Director del Fútbol

2009.08.23. 13:21:13

Scorpion írta:Sziasztok!

Ide viszonylag nagyon ritkán írok, de fontos. Barcás találkozó részletei megvannak már? Mert tavaly ilyenkor már tudtuk, hogy hol focizunk, és utána kb. merre megyünk tovább. Továbbá szeretném az A csapatnál megkezdeni a csapat megszervezését jövő hétre. S kéne írnom vmi konkrétumot.
A találkozónak is van egy topikja! :wink: Ott, már elég sokat beszéltek róla, olvasgasd! :wink:
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Scorpion
Capitá del Barça

2009.08.23. 13:19:30

Sziasztok!

Ide viszonylag nagyon ritkán írok, de fontos. Barcás találkozó részletei megvannak már? Mert tavaly ilyenkor már tudtuk, hogy hol focizunk, és utána kb. merre megyünk tovább. Továbbá szeretném az A csapatnál megkezdeni a csapat megszervezését jövő hétre. S kéne írnom vmi konkrétumot.
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2009.08.23. 00:46:05

Victor_Valdes írta:Valamilyen kódolási hiba, az oldal azon része nem ismeri fel az ékezeteket.
Csak az az érdekes, hogy teljesen véletlenül szúr ki egy hsz-t. :) Érdekelne, hogy ez hogyan lehetséges, mert ehhez hasonlót még nem nagyon láttam. :D
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2009.08.23. 00:17:08

Valamilyen kódolási hiba, az oldal azon része nem ismeri fel az ékezeteket.
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2009.08.23. 00:12:59

Nem tudjátok, hogy néha miért nem írja ki rendesen az ékezetes betűket a hírek utáni fórumban? (Azokat a betűket jó kis kombinációkkal helyettesíti)

Egy kis példa: "De vÄ�Ĺ lemĂ��̠nyem szerint nagyobb az esĂ��̠ly arra, hogy nem lesz Ă���j triplaÄ�Ë�Ä�ĹźË�Äšďż˝"

"De véleményem szerint nagyobb az esély arra, hogy nem lesz új tripla…"

A kettő egy és ugyanaz :)

(Nekem annyira nem sürgős, hogy kijavítsátok, ha tudjátok mi a hiba, csak érdekel, igazából nem zavar kifejezetten, főleg mert jó kis kihívásnak tartok egy ilyen elolvasását 5 percnél kevesebb idő alatt. :lol: )
Andris
Adminisztrátor

2009.08.21. 15:26:09

Drigo írta:
danikaa10 írta:Azt szeretném kérdezni, hogy ha jól emlékszem tavaly a meccs utáni értékelőkben, vagy egy külön cikkeben voltak ilyen adatok, hogy ki szerezte a legtöbb labdát, szabálytalanságok, labdabirtoklás stb.. Nos én ezt eléggé hiányolok, és a kérdésem, hogy nem lehetne ezeket újra bevezetni? :)
Amennyiben lesz rá időnk, természetesen újra nekikezdünk a "Barcelona - X számokban" sorozatnak, sajnos legutóbb is idő/erőforrás híján voltunk kénytelenek abbahagyni, nemsokára itt a nyár vége, kialakul, hogy melyikőnk hogy van suliban aztán az alapján eldől.

Ezen kívül, szintén idő függvényében tervezek két másik újítást is, bár a hármat egyszerre biztos nem tudom majd csinálni.
A számokban című sorozat helyett egy egészen hasonló célú dolgot tervezünk Tamással együtt, de lesznek benne újítások, lehetséges h érdekesebb lesz. Valószínűleg Vasárnap debütál.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Barca333
Jugador del Barça

2009.08.21. 13:41:05

Ronaldinho&Barca írta:
Barca333 írta:Üdv mindenkinek!
Nagy kérésem lenne: Valaki nem tudja a linkjét annak a videónak, amelyik nemrég a főoldalon volt és bemutatta a triplázó Barca meccseit, melyekkel megnyerték a 3 kupát? Nagyon fontos lenne, ez a legjobb videó a világon. Előre is köszönöm a linket.
http://www.youtube.com/watch?v=iWRKpHer ... r_embedded

Szerintem erre gondolsz, remélem tudtam segíteni, amúgy egyik kedvencem a videó. :)
Nagyon köszönöm, valószínűleg ez volt. Csak most voltam a Nou Campban ( :lol: ), ahol ehhez hasonló videó volt és végig az ebben a videóban utolsó előtti (We are the champions előtti) zene ment alatta, ez tévesztett meg, azt hittem azon a videón is végig az ment amit kerestem.
Drigo
Eurobarca Staff

2009.08.21. 12:43:52

danikaa10 írta:Azt szeretném kérdezni, hogy ha jól emlékszem tavaly a meccs utáni értékelőkben, vagy egy külön cikkeben voltak ilyen adatok, hogy ki szerezte a legtöbb labdát, szabálytalanságok, labdabirtoklás stb.. Nos én ezt eléggé hiányolok, és a kérdésem, hogy nem lehetne ezeket újra bevezetni? :)
Amennyiben lesz rá időnk, természetesen újra nekikezdünk a "Barcelona - X számokban" sorozatnak, sajnos legutóbb is idő/erőforrás híján voltunk kénytelenek abbahagyni, nemsokára itt a nyár vége, kialakul, hogy melyikőnk hogy van suliban aztán az alapján eldől.

Ezen kívül, szintén idő függvényében tervezek két másik újítást is, bár a hármat egyszerre biztos nem tudom majd csinálni.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
danikaa10
Entrenador del Barça

2009.08.21. 08:44:21

Azt szeretném kérdezni, hogy ha jól emlékszem tavaly a meccs utáni értékelőkben, vagy egy külön cikkeben voltak ilyen adatok, hogy ki szerezte a legtöbb labdát, szabálytalanságok, labdabirtoklás stb.. Nos én ezt eléggé hiányolok, és a kérdésem, hogy nem lehetne ezeket újra bevezetni? :)
Valdes; Alves - Puyol - Piqué - Abidal; Iniesta - Torué - Xavi; Messi - Ibrahimovic - Henry.
Kép
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2009.08.20. 23:49:19

Barca333 írta:Üdv mindenkinek!
Nagy kérésem lenne: Valaki nem tudja a linkjét annak a videónak, amelyik nemrég a főoldalon volt és bemutatta a triplázó Barca meccseit, melyekkel megnyerték a 3 kupát? Nagyon fontos lenne, ez a legjobb videó a világon. Előre is köszönöm a linket.
http://www.youtube.com/watch?v=iWRKpHer ... r_embedded

Szerintem erre gondolsz, remélem tudtam segíteni, amúgy egyik kedvencem a videó. :)
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Barca333
Jugador del Barça

2009.08.20. 23:29:30

Üdv mindenkinek!
kudu
Entrenador del Barça

2009.08.20. 13:01:41

Enrique, Iván, valamelyikőtök válaszoljon az üzenetemre, mert készen van a cikkem is, csak megerősítésre várnék, hogy elküldjem nektek! :wink:
"Nem csak az a nagy sportoló, aki nyerni tud, hanem az is, aki egy pofon után fel tud állni!"
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2009.08.20. 12:58:04

naszóval. marha jó a cikk a meccsről, 1 dolgot vetem észre. azt írjátok, hogy Dani Alves lőtt kapufát Messi melett, pedig az Jonathan volt. ennyi lenne, de amúgy tényleg jó a cikk :D
miihii
KHAL

2009.08.20. 12:54:31

Slither írta:
herlius írta:Könyörgöm csináljatok már valamit a Bejelentkezés-sel!!! Tiszta őrület. Ha pl egy cikkhez akarok hozzászólni és bejelentkezek, akkor egyből a Fórum kezdőoldalán találom magam (ki érti ezt???), majd ha ezek után ismét a Főoldalra akarok jutni már megint nem vagyok bejelentkezve. Percekig kell trükközzek, hogy pár sort írhassak.
Te csinálsz vmit rosszul (nincs kipipálva a doboz, nem engedélyezed a cookiekat, stb. ), mert a többségnek nincs gondja ezzel. :wink:
Vagy esetleg töröld a cookiekat és utána próbáld meg.Nekem korábban már ez bejött :wink:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2009.08.20. 12:50:16

herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.08.20. 11:27:12

Könyörgöm csináljatok már valamit a Bejelentkezés-sel!!! Tiszta őrület. Ha pl egy cikkhez akarok hozzászólni és bejelentkezek, akkor egyből a Fórum kezdőoldalán találom magam (ki érti ezt???), majd ha ezek után ismét a Főoldalra akarok jutni már megint nem vagyok bejelentkezve. Percekig kell trükközzek, hogy pár sort írhassak.
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2009.08.20. 11:08:15

Perrero írta:Puyol (Bartra, 32’, Piqué, 65’), Maxwell (Piqué, 65’);

2 Piqué van :?: :wink:
Köszi, javítottam.
.
Lezárt