Észrevételek, kérdések, kérések az Eurobarcával kapcsolatban
"Tegnap folytatta a trófeagyűjtését a történelem első triplázó csapata, a Barcelona,"
Az pontatlan az egyik cikkben, hogy a Barca a történelem első triplázó csapata, mert vagy a spanyolok között első, vagy nem az első ( lásd Mu 1999).
Az pontatlan az egyik cikkben, hogy a Barca a történelem első triplázó csapata, mert vagy a spanyolok között első, vagy nem az első ( lásd Mu 1999).

Ugyanez. Az egész jobboldal lassú. A Calciot meg nem hozza be...torrestoni írta:Hello!
Mi történt a calcio.hu-val? Nem akar betölteni, így az eurobarca jobb oldali blokkja sem töltődik be (az ajánló miatt), csak jóval később.
jaja, nekem is döcög most a jobb oldali felület Eurobarcán, gondolom csak átmeneti gond. Ozsi
- ozsimiki
- Adminisztrátor
itt nem a rendszer a hibás, ha valaki küldött,kiküldi egyből a mailt róla, viszont ha az a valaki közben kitörli a kimenőjéből, míg te meg se nézted, akkor át se küldi. volt már velem is pár ilyen.miihii írta:Elvileg tegnap is küldött vki,de sajna nem tudtam elolvasni.Ha gondolja az illető,próbálkozzon újra pls
ugye a kimenő fiókból akkor kerül át az elküldöttbe, ha a címzett elolvasta, viszont amíg nem történik ez meg, addig nem szabad kitörölni a kimenőből, mert meg sem kapja az illető.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- miihii
- KHAL
Nálam már tegnap kora d.u. jelentkezett ez a problem.Olyan lassan tölti be az oldalakat,h csak na...Explorerrel pokolian,Firefox-szal egy fokkal jobb.Krojf írta:Úgy látszik hétfő hajnalban beneveztünk a lassúsági versenybe, mivel két kattintás között több mint fél perc telik el!
Valamilyen átállás ez, vagy mitől lassultunk a mennydörgő gyík agyának sebességére???
Nem Barcás oldalhoz méltó tempó!
K.
Ezen kívül még annyi,h újabban eltünedeznek a PÜ-im.Mármint a beérkező.Kapom mailben az értesítést,de amikor megnyitom sehol semmi.Elvileg tegnap is küldött vki,de sajna nem tudtam elolvasni.Ha gondolja az illető,próbálkozzon újra pls

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Ez elég fura lenne. Napi 8 órában dolgozom a neten, érdekes módon egyetlen más oldalon sem találkoztam még hasonló problémával. Több gépen, több böngészővel is próbáltam a bejelentkezést az Eurobarca-ra, mindig ugyanazok a tünetek jelentkeznek. Szóval nem hinném, hogy nálam lenne a gond.Slither írta:Te csinálsz vmit rosszul (nincs kipipálva a doboz, nem engedélyezed a cookiekat, stb. ), mert a többségnek nincs gondja ezzel.herlius írta:Könyörgöm csináljatok már valamit a Bejelentkezés-sel!!! Tiszta őrület. Ha pl egy cikkhez akarok hozzászólni és bejelentkezek, akkor egyből a Fórum kezdőoldalán találom magam (ki érti ezt???), majd ha ezek után ismét a Főoldalra akarok jutni már megint nem vagyok bejelentkezve. Percekig kell trükközzek, hogy pár sort írhassak.
-
- Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)
Úgy látszik hétfő hajnalban beneveztünk a lassúsági versenybe, mivel két kattintás között több mint fél perc telik el!
Valamilyen átállás ez, vagy mitől lassultunk a mennydörgő gyík agyának sebességére???
K.
K.
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Hello!
Mi történt a calcio.hu-val? Nem akar betölteni, így az eurobarca jobb oldali blokkja sem töltődik be (az ajánló miatt), csak jóval később.
jaja, nekem is döcög most a jobb oldali felület Eurobarcán, gondolom csak átmeneti gond. Ozsi
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
- fcbarca0827
- Director del Fútbol
A találkozónak is van egy topikja!Scorpion írta:Sziasztok!
Ide viszonylag nagyon ritkán írok, de fontos. Barcás találkozó részletei megvannak már? Mert tavaly ilyenkor már tudtuk, hogy hol focizunk, és utána kb. merre megyünk tovább. Továbbá szeretném az A csapatnál megkezdeni a csapat megszervezését jövő hétre. S kéne írnom vmi konkrétumot.

KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
- Scorpion
- Capitá del Barça
Sziasztok!
Ide viszonylag nagyon ritkán írok, de fontos. Barcás találkozó részletei megvannak már? Mert tavaly ilyenkor már tudtuk, hogy hol focizunk, és utána kb. merre megyünk tovább. Továbbá szeretném az A csapatnál megkezdeni a csapat megszervezését jövő hétre. S kéne írnom vmi konkrétumot.
- ElBartimaeus
- Director del Fútbol
Csak az az érdekes, hogy teljesen véletlenül szúr ki egy hsz-t.Victor_Valdes írta:Valamilyen kódolási hiba, az oldal azon része nem ismeri fel az ékezeteket.

- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
Valamilyen kódolási hiba, az oldal azon része nem ismeri fel az ékezeteket.
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
- ElBartimaeus
- Director del Fútbol
Nem tudjátok, hogy néha miért nem írja ki rendesen az ékezetes betűket a hírek utáni fórumban? (Azokat a betűket jó kis kombinációkkal helyettesíti)
Egy kis példa: "De vÄ�Ĺ lemĂ��̠nyem szerint nagyobb az esĂ��̠ly arra, hogy nem lesz Ă���j triplaÄ�Ë�Ä�ĹźË�Äšďż˝"
"De véleményem szerint nagyobb az esély arra, hogy nem lesz új tripla…"
A kettő egy és ugyanaz
(Nekem annyira nem sürgős, hogy kijavítsátok, ha tudjátok mi a hiba, csak érdekel, igazából nem zavar kifejezetten, főleg mert jó kis kihívásnak tartok egy ilyen elolvasását 5 percnél kevesebb idő alatt.
)
Egy kis példa: "De vÄ�Ĺ lemĂ��̠nyem szerint nagyobb az esĂ��̠ly arra, hogy nem lesz Ă���j triplaÄ�Ë�Ä�ĹźË�Äšďż˝"
"De véleményem szerint nagyobb az esély arra, hogy nem lesz új tripla…"
A kettő egy és ugyanaz

(Nekem annyira nem sürgős, hogy kijavítsátok, ha tudjátok mi a hiba, csak érdekel, igazából nem zavar kifejezetten, főleg mert jó kis kihívásnak tartok egy ilyen elolvasását 5 percnél kevesebb idő alatt.

- Andris
- Adminisztrátor
A számokban című sorozat helyett egy egészen hasonló célú dolgot tervezünk Tamással együtt, de lesznek benne újítások, lehetséges h érdekesebb lesz. Valószínűleg Vasárnap debütál.Drigo írta:Amennyiben lesz rá időnk, természetesen újra nekikezdünk a "Barcelona - X számokban" sorozatnak, sajnos legutóbb is idő/erőforrás híján voltunk kénytelenek abbahagyni, nemsokára itt a nyár vége, kialakul, hogy melyikőnk hogy van suliban aztán az alapján eldől.danikaa10 írta:Azt szeretném kérdezni, hogy ha jól emlékszem tavaly a meccs utáni értékelőkben, vagy egy külön cikkeben voltak ilyen adatok, hogy ki szerezte a legtöbb labdát, szabálytalanságok, labdabirtoklás stb.. Nos én ezt eléggé hiányolok, és a kérdésem, hogy nem lehetne ezeket újra bevezetni?
Ezen kívül, szintén idő függvényében tervezek két másik újítást is, bár a hármat egyszerre biztos nem tudom majd csinálni.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
-
- Jugador del Barça
Nagyon köszönöm, valószínűleg ez volt. Csak most voltam a Nou Campban (Ronaldinho&Barca írta:http://www.youtube.com/watch?v=iWRKpHer ... r_embeddedBarca333 írta:Üdv mindenkinek!
Nagy kérésem lenne: Valaki nem tudja a linkjét annak a videónak, amelyik nemrég a főoldalon volt és bemutatta a triplázó Barca meccseit, melyekkel megnyerték a 3 kupát? Nagyon fontos lenne, ez a legjobb videó a világon. Előre is köszönöm a linket.
Szerintem erre gondolsz, remélem tudtam segíteni, amúgy egyik kedvencem a videó.

-
- Eurobarca Staff
Amennyiben lesz rá időnk, természetesen újra nekikezdünk a "Barcelona - X számokban" sorozatnak, sajnos legutóbb is idő/erőforrás híján voltunk kénytelenek abbahagyni, nemsokára itt a nyár vége, kialakul, hogy melyikőnk hogy van suliban aztán az alapján eldől.danikaa10 írta:Azt szeretném kérdezni, hogy ha jól emlékszem tavaly a meccs utáni értékelőkben, vagy egy külön cikkeben voltak ilyen adatok, hogy ki szerezte a legtöbb labdát, szabálytalanságok, labdabirtoklás stb.. Nos én ezt eléggé hiányolok, és a kérdésem, hogy nem lehetne ezeket újra bevezetni?
Ezen kívül, szintén idő függvényében tervezek két másik újítást is, bár a hármat egyszerre biztos nem tudom majd csinálni.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
- danikaa10
- Entrenador del Barça
Azt szeretném kérdezni, hogy ha jól emlékszem tavaly a meccs utáni értékelőkben, vagy egy külön cikkeben voltak ilyen adatok, hogy ki szerezte a legtöbb labdát, szabálytalanságok, labdabirtoklás stb.. Nos én ezt eléggé hiányolok, és a kérdésem, hogy nem lehetne ezeket újra bevezetni? 

Valdes; Alves - Puyol - Piqué - Abidal; Iniesta - Torué - Xavi; Messi - Ibrahimovic - Henry.

- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
http://www.youtube.com/watch?v=iWRKpHer ... r_embeddedBarca333 írta:Üdv mindenkinek!
Nagy kérésem lenne: Valaki nem tudja a linkjét annak a videónak, amelyik nemrég a főoldalon volt és bemutatta a triplázó Barca meccseit, melyekkel megnyerték a 3 kupát? Nagyon fontos lenne, ez a legjobb videó a világon. Előre is köszönöm a linket.
Szerintem erre gondolsz, remélem tudtam segíteni, amúgy egyik kedvencem a videó.

Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
-
- Jugador del Barça
Üdv mindenkinek!
Enrique, Iván, valamelyikőtök válaszoljon az üzenetemre, mert készen van a cikkem is, csak megerősítésre várnék, hogy elküldjem nektek! 

"Nem csak az a nagy sportoló, aki nyerni tud, hanem az is, aki egy pofon után fel tud állni!"
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
naszóval. marha jó a cikk a meccsről, 1 dolgot vetem észre. azt írjátok, hogy Dani Alves lőtt kapufát Messi melett, pedig az Jonathan volt. ennyi lenne, de amúgy tényleg jó a cikk 

- miihii
- KHAL
Vagy esetleg töröld a cookiekat és utána próbáld meg.Nekem korábban már ez bejöttSlither írta:Te csinálsz vmit rosszul (nincs kipipálva a doboz, nem engedélyezed a cookiekat, stb. ), mert a többségnek nincs gondja ezzel.herlius írta:Könyörgöm csináljatok már valamit a Bejelentkezés-sel!!! Tiszta őrület. Ha pl egy cikkhez akarok hozzászólni és bejelentkezek, akkor egyből a Fórum kezdőoldalán találom magam (ki érti ezt???), majd ha ezek után ismét a Főoldalra akarok jutni már megint nem vagyok bejelentkezve. Percekig kell trükközzek, hogy pár sort írhassak.

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
Te csinálsz vmit rosszul (nincs kipipálva a doboz, nem engedélyezed a cookiekat, stb. ), mert a többségnek nincs gondja ezzel.herlius írta:Könyörgöm csináljatok már valamit a Bejelentkezés-sel!!! Tiszta őrület. Ha pl egy cikkhez akarok hozzászólni és bejelentkezek, akkor egyből a Fórum kezdőoldalán találom magam (ki érti ezt???), majd ha ezek után ismét a Főoldalra akarok jutni már megint nem vagyok bejelentkezve. Percekig kell trükközzek, hogy pár sort írhassak.

Könyörgöm csináljatok már valamit a Bejelentkezés-sel!!! Tiszta őrület. Ha pl egy cikkhez akarok hozzászólni és bejelentkezek, akkor egyből a Fórum kezdőoldalán találom magam (ki érti ezt???), majd ha ezek után ismét a Főoldalra akarok jutni már megint nem vagyok bejelentkezve. Percekig kell trükközzek, hogy pár sort írhassak.
Köszi, javítottam.Perrero írta:Puyol (Bartra, 32’, Piqué, 65’), Maxwell (Piqué, 65’);
2 Piqué van![]()
.