Mikaos írta:miihii írta:Nem Samura hajaz az a letámadós rész,hanem az épp aktuális támadónkra...
Milyen alapon gondolod, hogy az aktuális támadónknak mindig és örökké ezt kell csinálnia? (Nem változhat a dolog?)
Úgy beszélsz / beszéltek erről, mintha minden csapatnak ez egy taktikája lenne, és elfogadott lenne. Igen, nálunk elfogadott (volt), ezért volt egyértelmű, hogy kiről beszéltek - más csapat meg kit érdekel itt és most?
Pep majd elmondja, ha volt baja Ibrával, ő jobban tudja.
Akkor én is még egyszer elmondom, hogy: nem a kritikátokkal van a baj, hanem azzal, hogy igazságtalan (és ezért alaptalan is) és torzít. Úgy értem, van alapja, ha csak "egyszerűen" azt látom, amit nézek - de ennél azért bonyolultabb a foci.
Meg már kicsit úgy érzi az ember, hogy ez a kb. "minden rossz" gondolkodásmód tök felesleges egy **** barátságos meccs után.
A legnagyobb baj szerintem a megfogalmazással volt: világvége hangulatú írások teljesen abszurdnak és komikusnak hatnak 45 perc "ítéleténél". Márpedig nem véletlen, hogy sokan "ugrottunk" ezekre az írásokra - ha nem csak az állandó panaszkodás lenne, vélhetően építő jellegű beszélgetés, vita folyhatott volna erről. Ugyanis, ha valaki csak annyit tud írni, hogy "NEM", akkor a másik (pl.én) csak azért is annyit fog mondani, hogy "IGEN" - nem tud kialakulni konstruktív vita, mivel a NEM-re csak egy IGEN lehet a válasz (tudniillik nincs árnyalat).
Másik hsz-edre utalva: nem alkotok szabályrendszereket, csak elvárnék bizonyos szurkolói magatartást. (És megint nem magával a kritikával van a baj!...)
Egyébként olvastam Pep sajtótájékoztatójának anyagát, és elégedett mind a csapat játékával, mind Ibra játékával. Persze, hozzátette, hogy Ibra még az "út" elején van, és szoknia kell az új csapatot, stb (majd gondolom itt is közlik).
Látod,most tovább kell folytatni és vélhetően emiatt lesz majd az a vége,h már 2 napja "szidom" a srácot és nem tudok leakadni róla,pedig messze nem igaz ez.
1. Egyelőre nem tartom valószínűnek,h a közeljövőben változni fog a rendszerünk,és ne kellene vissza és letámadnia a csatárnak.Nem vagyok jós,de én így érzem.És ÉN CSAK A MI CSAPATUNKRA GONDOLTAM!WEgy szóval sem írtam,h minden csapatnak ez lenne az elfogadott taktikája.Ez nem is tudom honnan jött Neked

Talán olvass vissza és megvilágosodsz,h más csapatokról egy szót sem ejtettem,csak a BARCA és Ibra játékáról.Ehhez még annyit,h a Samu előtti támadók is kivették a részüket a védekezésből,szal nem csak rá gondolhattam volna (ha egyáltalán gondoltam volna konkrétan bárkire,de mint írtam -talán többször is-NEM ÍGY VAN!)
2.Bonyolultabb a foci?NA ne mondd.Akkor meséld már el nekem,h mit is nem vettem észre ebben a roppant átláthatalan fociban,amikor pedig tényleg néztem.Mi torzít azon,h annyit észrevételeztünk páran,h keveset mozgott?Talán nem így van?
3.Minden rossz gondolkodásmód?Te Jó Isten?!Ez megint honnét jött?Sztem nem osztottuk le az egész gárdát a-tól z-ig ,h minden egy nagy rakás ürülék volt.És még Z.-t sem illettük csúnya jelzőkkel,mindössze annyit bátorkodtunk megjegyezni,h számunkra kevés volt,amennyit küzdött,futott,mozgott.De emellett volt pár bíztató dolog is,amit írtam,de ezt gyorsan el is felejtetted

És azzal,h belelátsz olyanokat,amikhez hasonlót sem írtam,elég érdekes dolog.Azzal támadsz,amit nem is mondtam!Világvége hangulatú írások?Pfff.Melyik volt az?Ítélet?Nevezzük MEGJEGYZÉSNEK,mert az az volt,SEMMI TÖBB!Mondom,azért lesz ilyen érzete az egésznek,mert a saját fejedből kipattanó belelátásokkal támadsz be,amikre reagálok,így lesz ebből hosszú beszélgetés,ami már lassan tényleg úgy tűnik,h folyamatosan oltom csak.Pedig nem így van és ha végre méltóztatnál fel is fogni,amit írok,akkor rájöhetnél,h a semmit kavargatod!Egy szimpla megjegyzés volt,amiben negatívum szerepelt,na és?Sem pálcatörés,sem végleges állásfoglalás,sem túlzó,világvége írás nem származik a "tollamból"!
4.Hol olvastál állandó panaszkodást?Sztem talán hárman jegyeztünk meg olyat,amit,és -legalábbis részemről- korábban nem volt ilyen.Miért is lett volna?Nem volt mit értékelni,nemde?Ibráról korábban,amiket írtam,az meg az egyéni véleményem volt,de érzésem szerint semmi bántó,túlzó nem volt benne.Mnt ahogy azóta sem.Minek túlspilázni ennyire,h meg mertünk említeni ilyet,h sztünk keveset mozgott?Nem szabad,mert a köz véleményének nem ilyennek KELL lennie?Bocs,akkor csaltam,innét csak 6ossal mehetek tovább
5.Ha valaki csak annnyit tud írni,h NEM,akkor Te automatice IGEN-t fogsz?Bravo!Ez elég gyerekesnek tűnik nekem.És miért érzed úgy,h az ellenkezés (ha ráadásul nincs alátámasztva érvekkel) megváltoztatja a látottakat?Egy dologgal tudnád semmissé tenni az én NEM-emet,azzal ha bebizonyítod,h igenis agresszívan letámadott és rengeteget futott.Mivel én erre számítottam tőle IS.
6.Konstruktív vita nehezen alakulhat ki úgy,h meg sem akarod érteni,amit a másik ír!Annyit írtam,h nekem ez kevés volt,és mi a válasz?"Hagyjuk már Samut"
NEMre csak IGEN lehet a válasz?És Te mondod,h nem alakulhat ki épületes beszélgetés?

Talán fejleszd a szókincsedet és ezáltal a válaszlehetőségeket,akkor már fogunk tudni érdemben beszélgetni.De amíg bármit írok,azt NEMnek veszed és kötelezőnek érzed,h IGEN-nel felelj,addig ne engem okolj az egészért!
7.Pep nyilatkozata pedig gondolom semmi meglepetést nem okozott,egyértelmű volt,h kábé miről fog szólni.De ezt is írtam még hajnalban,talán elsikkadt a figyelmed

Amúgy ezekről a mérvadó Pep nyilatkozatokról csak annyit,h amikor a fél fórum osztotta Titit meg VV-t akkor mit mondott Guardiola?Védte a playáit,semmi rosszat meg sem jegyzett velük szemben,de asszem ez természetes.MEg amúgy is,az edzőnk általában csapatszinten összegzi a látottakat,ritkán emel ki akárkit is,de akkor annak vmi tényleg nagyot kellett produkálni.És még jó,h nem fogja Ibra esetleges EDDIGI hiányosságát az újságírókkal megvitatni
Ettől még magánvéleményként meg lehet fogalmazni olyat is,amit nem említett a Mester.Tök egyértelmű volt,h nem fogja kimondani,h nem volt olyan rossz elsőre Ibra,csak keveset futott (még akkor sem,ha ESETLEG Ő is tényleg így látta volna

).
Már nem tudom hányadszor írom le,de naon remélem,h tényleg ezután meg fogod érteni Te is,és nem támadsz tovább ilyen sületlenségekkel:
Nem ebből a félidőből kell kiindulni,megítélni!DE.Elsőre meglepően keveset mozgott üresben,labda nélkül.Nem naon presszionálta az ellenfelet.Szerintem.Lehettek volna ügyes dolgai,de sajna most még elizgulta.Remélem,h mielőbb és folyamatosan csak javulni fog a teljesítménye,bízom benne.
Ennyi és nem több!Korábban is ezeket írtam le,nem tűnt ennyire bonyolultnak,h azóta 10edszer ismétlem.

Ebben nincs semmi világvége,semmi ítélkezés.Pusztán egy saját meglátás,amit én láttam ebben a bonyolult futballban ezen az estén.
Sztem jegeljük a témát,mert ennél egyszerűbben már nem tudom megírni,h mire is gondoltam vele kapcsolatban az első 45 perce alapján...