Fifa, PES, FM
- Medek Peti
- Barça C
Jó lesz a FIFA 10.Én majd gépen meg xbox360-on fogom nyomni ezt a [auto_cenzúra] jó játékot.http://www.youtube.com/watch?v=M138Bmpd ... re=related
Visca el barca,visca el catalunya!
-
- Capitá del Barça
Nekem is néha lefagy a meccs után olyan 77% körül ,viszont nem tudom ,hogy mi okozza egyszer kétszer csinálja aztán utána normális lesz.Kalap1988 írta:Srácok! Letöltöttem én is ezt az adatbázisfrissítést a 09-hez és töröltem is, majd újratelepítettem a játékot, aztán a pachet hozzá. Megy is, magyar nyelven, frissített adatbázissal stb. Viszont lefagy a meccsek után. Ezt mi okozza? Eddig nem volt ilyen gond. Na és a másik, emellé nem tudtok dobni egy magyar szinkront, itt csak a menüsor az. Tudjátok olyan Hajdú B. Pistiset:D
Bár nekem fönn volt előtte a hsp09 úgyhogy lehet azt ha majd újratelepítem akkor nem teszem föl mert úgyis felülírja ez a patch magyarán nincs semmi érteleme.
Lehet ,hogy tök sima fifa kell hozzá mármint úgy hogy előtte nincs fönn semimlyen kiegészítés,patch ,ezt nem tudom.
Mindenestre én kihúzom okt. 5-ig ezzel a fifaval akkor meg úgyis jön az új(ha jól tudom).
-
- Director del Fútbol
Srácok! Letöltöttem én is ezt az adatbázisfrissítést a 09-hez és töröltem is, majd újratelepítettem a játékot, aztán a pachet hozzá. Megy is, magyar nyelven, frissített adatbázissal stb. Viszont lefagy a meccsek után. Ezt mi okozza? Eddig nem volt ilyen gond. Na és a másik, emellé nem tudtok dobni egy magyar szinkront, itt csak a menüsor az. Tudjátok olyan Hajdú B. Pistiset:D
1. gergo9 szeptember 7től
2. tomabence - később szállok be ( október környéke ) de felőlem elkezdhitetek korán, akár szeptemer 7.-én is mivel szabadidőm rengeteg lesz így heti 3-4 meccset pótlásként le tudok játszani
3 GJ - szeptember közepe
2. tomabence - később szállok be ( október környéke ) de felőlem elkezdhitetek korán, akár szeptemer 7.-én is mivel szabadidőm rengeteg lesz így heti 3-4 meccset pótlásként le tudok játszani
3 GJ - szeptember közepe
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
- tomabence
- Jugador d'estrella
2. tomabence - később szállok be ( október környéke ) de felőlem elkezdhitetek korán, akár szeptemer 7.-én is mivel szabadidőm rengeteg lesz így heti 3-4 meccset pótlásként le tudok játszani!gergo9 írta:No akkor elkezdem a listát![]()
1. gergo9 szeptember 7től
Az oka az, hogy elszenvedtem egy kézsérülést ami után műtétet végeztek el a kezem!
- I Love Barça!
- Jugador del Barça
szerintem tedd újra a fifát és utána rakd rá az ispt,nekem nem működött a hspn,befagyott midig,szetem rakd újra előbb.
¡Triplete del Barça!

FCBarcelona-Mésqueunclub!
Gránátvörös a szív,kék a lélek,a Barcelona SZERELMESE vagyok,ameddig csak élek!

FCBarcelona-Mésqueunclub!
Gránátvörös a szív,kék a lélek,a Barcelona SZERELMESE vagyok,ameddig csak élek!
- lopakodo
- Capitá del Barça
Gyurinho írta:Igen van.lopakodo írta:Üdv!
Nyári adatbázisfrissítés van már a 09hez?
Ja.Hps09-cel lehet online játszani?
a fifahungary-n megtalálod a patchek között azt ,hogy International Super Patch amiben már benne vannak a nagyobb igazolások(aug. 8-ig) ,mezek,cipők stb.
Hsp 09-re rátelepítheted de akkor elveszik az addigi mentésed.
De szerintem megéri.
Köszi!
-
- Capitá del Barça
Igen van.lopakodo írta:Üdv!
Nyári adatbázisfrissítés van már a 09hez?
Ja.Hps09-cel lehet online játszani?
a fifahungary-n megtalálod a patchek között azt ,hogy International Super Patch amiben már benne vannak a nagyobb igazolások(aug. 8-ig) ,mezek,cipők stb.
Hsp 09-re rátelepítheted de akkor elveszik az addigi mentésed.
De szerintem megéri.
- Kardi
- Capitá del Barça
Jó télleg, képzeld oda Ibra nevét!socio66 írta:Hát,ez biztos nem,Samu nemigen jön vissza meccsezni ellenükKardi írta:http://kepfeltoltes.hu/090825/barca-lok ... es.hu_.jpg ez lesz ha ma továbbjut a Loki!

.:El Barça es Mes Que un Club!:.
Hát,ez biztos nem,Samu nemigen jön vissza meccsezni ellenükKardi írta:http://kepfeltoltes.hu/090825/barca-lok ... es.hu_.jpg ez lesz ha ma továbbjut a Loki!

- Kardi
- Capitá del Barça
http://kepfeltoltes.hu/090825/barca-lok ... es.hu_.jpg ez lesz ha ma továbbjut a Loki! 

.:El Barça es Mes Que un Club!:.
Hali...
Felőlem is folytathatjuk
Felőlem is folytathatjuk
Felőlem folytatódhat a bugi,bár szeptembertől elfoglaltabb leszek,mint tavaly,azért majd igyekszem időben lejátszani a meccseket.
Szerintem azért nem nagyon kéne húzni a kezdést,mert ha kijön a Fifa10,akkor gondolom sokan azzal akarják majd inkább nyomni(én is).

Szerintem azért nem nagyon kéne húzni a kezdést,mert ha kijön a Fifa10,akkor gondolom sokan azzal akarják majd inkább nyomni(én is).
- danikaa10
- Entrenador del Barça
Felvettelek.vargaakos írta:Én is elkezdtem játszani úgy hogy levettem amatőrre meg 10perc a félidő de meguntam 45perc után (21-0 volt). Egy netes játék sokkal jobb csak épp nem volt ellenfél. Ha valaki szeretne játszani vegyen fel msnre (vargaakos92@hotmail.com) és játszhatunk sokkal jobb mint rúgdosni alapszinten főleg ha amúgy jól tudsz játszani mert nekem megy elég jólVárom az ellenfeleket
![]()

Valdes; Alves - Puyol - Piqué - Abidal; Iniesta - Torué - Xavi; Messi - Ibrahimovic - Henry.

- vargaakos
- Capitá del Barça
Én is elkezdtem játszani úgy hogy levettem amatőrre meg 10perc a félidő de meguntam 45perc után (21-0 volt). Egy netes játék sokkal jobb csak épp nem volt ellenfél. Ha valaki szeretne játszani vegyen fel msnre (vargaakos92@hotmail.com) és játszhatunk sokkal jobb mint rúgdosni alapszinten főleg ha amúgy jól tudsz játszani mert nekem megy elég jól
Várom az ellenfeleket 
Ákos! Légyszi te meg olvass vissza,és írd be,hogy mikortól vagy bajnokságra alkalmas, köszi
Ozsi

Ákos! Légyszi te meg olvass vissza,és írd be,hogy mikortól vagy bajnokságra alkalmas, köszi

-
- Capitá del Barça
Sziasztok!
Valószínüleg letöltöm a fifahungary-ról az International Super Patch-et a fifa09-hez mivel abban aug. 8-ig benne vannak az átigazolások.
Jelenleg a magyar bajnokság miatt a HSP09 van fönn mint egyetlen patch.
a kérdesem az lenne ,hogy nem akad-e össze ezzel a patchel a korábban említett?(ha van valakinek ebben tapasztalata kérem segítsen)
Meg egyáltalán ha valakinek fenn van szerinte érdemes-e telepíteni csak mert ha nem akkor nem töltöm le mivel most van egy "sokszezonos" mentésem amiért kár lenne.
Valószínüleg letöltöm a fifahungary-ról az International Super Patch-et a fifa09-hez mivel abban aug. 8-ig benne vannak az átigazolások.
Jelenleg a magyar bajnokság miatt a HSP09 van fönn mint egyetlen patch.
a kérdesem az lenne ,hogy nem akad-e össze ezzel a patchel a korábban említett?(ha van valakinek ebben tapasztalata kérem segítsen)
Meg egyáltalán ha valakinek fenn van szerinte érdemes-e telepíteni csak mert ha nem akkor nem töltöm le mivel most van egy "sokszezonos" mentésem amiért kár lenne.
-
- Capitá del Barça
Tévedsz, nem szóllak le, de azt te is beláthatod hogy 20 perc alatt még a hülye is rúg minimum 30 gólt..Főleg ha fél profin játszunk...bár nem tudom te melyiken toltad,meg gondolom csinált csapattal...
Barça,Barça,Baaarça!!!
- danikaa10
- Entrenador del Barça
Egy félidő volt 10 perces, mivel az a max. Amúgy ennek mi értelme, hogy leszólsz? Akkor csináld te is, de másokat ne szojj le pls.csabooo írta:Hány percesre volt beállítva egy félidő ? 20 ?danikaa10 írta:Na übereltem múltkori teljesítményem.Már nagyon várom 10-est mert, elég unalmas így, összes kihivást megcsináltam, menedzser módot vagy 5x kivittem.
http://kepfeltoltes.hu/090822/MECCS4_ww ... es.hu_.pngAnnyival én is rúgok vagy 70-et...

Valdes; Alves - Puyol - Piqué - Abidal; Iniesta - Torué - Xavi; Messi - Ibrahimovic - Henry.

-
- Capitá del Barça
Hány percesre volt beállítva egy félidő ? 20 ?danikaa10 írta:Na übereltem múltkori teljesítményem.Már nagyon várom 10-est mert, elég unalmas így, összes kihivást megcsináltam, menedzser módot vagy 5x kivittem.
http://kepfeltoltes.hu/090822/MECCS4_ww ... es.hu_.png

Barça,Barça,Baaarça!!!