Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
OK! Ellenben ez megtörténhetett volna Bojannal, Leo-val, Ini-vel, Xavi-val, kifogyott a tinta,...... vagy baromira hazafiak és culé-k voltak, amiért le a kalappal vagy mégis csak meg lehetett oldani ezt a problémát....Etooka írta:De, elhisszük.westerngom írta:...
Spanyolországban nem köthetnek a 18 év alatti játékosokkal profi szerződést, ráadásul Cescnek még két-három évet kellett volna várnia, míg az első csapatnál számolnak vele.
Az Arsenalban meg rögtön ott lehet a BL-ben, Premier Leagueben...
elmagyarázom neked, mert látom nem vagy képben (már ne haragudj...)westerngom írta:
- nos, ugye senki nem hiszi azt el, ha a BARCA, szeretne megtartani valakit, mondjuk egy ígéretes játékost (: csak a példa kedvéért Messi) azt nem tudja "valahogy" megoldani!
De, elhisszük.westerngom írta:...
- nos, ugye senki nem hiszi azt el, ha a BARCA, szeretne megtartani valakit, mondjuk egy ígéretes játékost (: csak a példa kedvéért Messi) azt nem tudja "valahogy" megoldani!Perrero írta:Leírom 17. alkalommal is, hogy Fabregast NEM a Barca engedte elwesterngom írta:Fabregas lassan tabu a fórumon ezért nem is példálózok már vele....
Teljesen egyetértünk. Mindamellett, hogy Jonathan nagyon nagy tehetség, nekem Thiago jobban bejön. Komolyan mondom, engem nagyon megfogott a játéka. Szerintem még nem volt olyan fiatal, aki ennyire megfogott rögtön - Messit a 2006/2007-es szezonban láttam játszani először, és ő már több volt mint tehetség akkor. Szerintem nagyon nagy játékos lesz, amellett, hogy jó irányító, még zseniálisan cselez is. Már várom, hogy felkerüljön a felnőtt csapathoz.Mikaos írta:Kár, hogy Thiago-nak el kellett pazarolnia a meccseket a Barcán kívül, mert egészen szép dolgokat csinált a City ellen, íme egy videó erről:
http://www.youtube.com/watch?v=41VktWah ... re=channel
Jelen helyzetben nincs sok esély, hogy bennmaradjon a felnőttek között, pedig szerintem JDS-nél is jobban játszott legutóbb. (Tegyük hozzá, hogy JDS is elég jól tolta)
Na ez igazsocio66 írta:Annyit lemérhettünk,hogy továbbra is elképesztő utánpótlásunk van,szinte özönlenek a jobbnál jobb fiatalok,minden poszton rengeteg az ígéretes játékos.
Akit kiemelnék,aki rám a legnagyobb hatással volt,az Gai.
Igaz ugyan,hogy gyakorlatilag nem volt jó passza(),hihetetlen önző volt és látszott,hogy ez a szint még nem neki való(a Gamperről beszélek ugye), de ahogy belevetette magát a játékba,amilyen kényszerítőt dobott egyből és amilyen cseleket levágott,meg amilyen lendületesen játszott,hát,nem semmi.
Ő egy olyan tipikus Barca-szélső lesz,nagyon technikás,alacsony,rendkívüli cselezőtudású emberke.
Számomra ő a jelenlegi utánpótlásunk legértékesebb 'csiszolatlan gyémántja'.
Azt tudom, de a Bilbao ellen készülő 24 név között már nincs, Jonathan viszont ott van, innen gondolom, hogy idén, ha valamelyikük felkerül a felnőtt keretbe, akkor az Dos Santos lesz.BlauGranaGroc írta:Thiago a válogatottal volt, azért nem töltötte az egész felkészülést a csapattal.
Hát én úgy gondlom, hogy egy védő és egy középpályás jön fel, ha nem igazolunk senkit. mindkettőn nehéz a döntés.Mikaos írta:Bár Pep múltkor azt nyilatkozta, hogy nem számít az újonnan felhozott fiatalokra az első csapat részeként, ma másképpen gondolja már (vagy pontosította az újságírókat):
"If we don't sign new players, some of the youth players will stay with us. ...
I didn't yet decide which players might stay"