2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
sztem elég ide xavi, messi, alves....kurdt írta:szabadrúgás
ó ha ibra most még a pályán lenne.....
mivel a műsort 00:15ig írják ezért gondolom igen, amúg yidén mi lesz srácok "tri campions" helyett "sis campions"?chonggy írta:az ünneplést is megmutatják??
Pontosan, úgy mint Olaszországban, ott is nappal mindenki tengerparton van, este meg megy az élet. (saját tapsztalatbali 15 írta: Bocsi egy kis OFF: annyira nem vagyok tisztában ezzel a fogalommal. Ugye a szieszta a spanyoloknál az amikor úgy kb 13:00-tól 16:00-ig minden kihal igaz? És este beindul minden.
ááhááá...akkor már értem, de nemtudom miért azt írták ki hogy Keita jön le és Busquets fel?!kurdt írta:de Keita még a pályán van....
értelmezzük szerintem igy:
Ibra - Bojan
Piqué - Busquets (Yaya megy védelembe)
Henry - Pedro
így szvsz logikus
miközben pique kocogott le a pályáról azt írták ki hogy Keita (lejön) és Busquets (bejön)...nemértettem énsem ezt a cserétchonggy írta:piquepedro??ez mire jó??
Bocsi egy kis OFF: annyira nem vagyok tisztában ezzel a fogalommal. Ugye a szieszta a spanyoloknál az amikor úgy kb 13:00-tól 16:00-ig minden kihal igaz? És este beindul minden.kurdt írta:Spanyolországban sajnos igen.....Halljátok miről beszél a közvetítő?
Tíz és éjfél között? Az a legeladhatóbb sáv?
tudod ott sziesztáznak az emberek délután; nem ritka, hogy éjfél körül vacsoráznak, stb...
és ez kiterjed a tvzésre is
szerencse, h nem te vagy az edzőalbicelesteX írta:Henryt hoztam volna le!
Én is Ibrával lövettem volna a 11-st, mert ha nem fújják le, akkor gólt szerez, de csak ezért.miihii írta:Nem Vagy rokona vkingának?danikaa10 írta:11-esIbra lője!!
szerk: Mért Messi lövi?![]()
Na de azért góól.![]()
Ő Messi szindrómás,másról nem is írt még talán![]()
Neked meg Ibra klikked van![]()
Azért Leo lövi,mert tavaly is Ő volt az egyik,majd A felelőse.Miért változna ez?
Spanyolországban sajnos igen.....Halljátok miről beszél a közvetítő?
Tíz és éjfél között? Az a legeladhatóbb sáv?
Nem Vagy rokona vkingának?danikaa10 írta:11-esIbra lője!!
szerk: Mért Messi lövi?![]()
Na de azért góól.