Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Próbáld meg:ITTmarci. írta:Tudnátok mondani olyan oldalt ,ahol nézhetném a Family Guy-t?
Amit eddig néztem azzal valami baj van..
Köszi!
miihii írta:Én BSplayert használok és ott be lehet állítani.Amikor megy a film,ráklikk jobbal,majd subtitleschonggy írta:el tudná valaki magyarázni,hogyan kell a feliratot beállítani,hogy egy időben menjen a filmmel,ne késsen 2-3 percet??van,amelyik időben megy,van amelyik siet,és késős is van...van egy progim,"Subtitle Workshop" a neve,csak nem tudom használni..subtitle properties
subtitle time correction +/-,manual correction.
Lehet,h mással is be lehet lőni,de ezzel a progival így kell
Én BSplayert használok és ott be lehet állítani.Amikor megy a film,ráklikk jobbal,majd subtitleschonggy írta:el tudná valaki magyarázni,hogyan kell a feliratot beállítani,hogy egy időben menjen a filmmel,ne késsen 2-3 percet??van,amelyik időben megy,van amelyik siet,és késős is van...van egy progim,"Subtitle Workshop" a neve,csak nem tudom használni..
A Nero 7-8?Meik jo?chonggy írta:vagy esetleg a jó öreg Nero??
Leomessi14 írta:Koszi megnezembarca99 írta:CDBurnerXP. Szerintem elég jó, főleg, hogy ingyenes, tud magyarul, szerintem egy átlagfelhasználónak tökéletes.
Ilyet tényleg bonyolult találni a neten?bence8 írta:tudnátok mondani olyan oldalt ahonnan lehet rendelni csukákat
köszi
Koszi megnezembarca99 írta:CDBurnerXP. Szerintem elég jó, főleg, hogy ingyenes, tud magyarul, szerintem egy átlagfelhasználónak tökéletes.
marci. írta:Tudnátok mondani olyan oldalt ,ahol nézhetném a Family Guy-t?
Amit eddig néztem azzal valami baj van..
Köszi!
Egyszerű a tanácam, de lehet nem sokat segítek veleForcabarca8 írta:google chrome-t használok, és nem tudom, h lehet kikapcsolni, h aapból pirossal ír mindent, pedig csak a hivatkozásokat emelte ki így anno. ha az egeret görgősávnál tartom vagy inaktív az ablak, akkor viszont csak a hivatkozások, linkek (vagy mittomén, h mik is ezek) piros betűsek. kössz, ha vki tud segíteni
Köszi a választ!El Payaso írta:Keresztkábel kell, igen.mrmonster írta:Info-kérdés:
Ha két gép között akarok kapcsolatot teremteni, akkor elég az az UTP-kábel, amin jön a t-online-os internetem (tehát ami alapból a modemet és a gépet köti össze, ez van ráírva: B1G251 CM 24AWG 75C), vagy mindenképp crosslinket kell beszereznem?
Keresztkábel kell, igen.mrmonster írta:Info-kérdés:
Ha két gép között akarok kapcsolatot teremteni, akkor elég az az UTP-kábel, amin jön a t-online-os internetem (tehát ami alapból a modemet és a gépet köti össze, ez van ráírva: B1G251 CM 24AWG 75C), vagy mindenképp crosslinket kell beszereznem?