Spanyol Kupa & Szuperkupa

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
hajnesz
Entrenador del Barça

2009.08.24. 16:28:11

ElBartimaeus írta:Az összképpel nagyon elégedett voltam, szépen játszottunk és elég gördülékenyen mentek már az egyérintők, meg a háromszögek, voltak kreatív mélységi passzok és gyorsan játszottunk.

A védelemről nem lehet beszélni, csak a támadások segítését hozhatnám fel, mint pozitívum, a többit meg nem láthattuk, hogy hogy tennék a dolgukat. :D Maxwell és Alves nagyon jól tolták, mentek előre, adtak jó passzokat, elöl jól szűrtek, gyorsan szereztek labdát és jól helyezkedtek. Elsőrangú szélső hátvédek mind a 2-n. :D

Középen nagyon jól tudtuk adogatni a labdákat, cask pozitívat mondhatok el, jól szűrtünk, tehát minden jól működött, Xavi hozta önmagát és megint elkápráztatott engem a passzaival. :) Keita viszonylag sokat indul be, legalábbis viszonylag sokat van a kapu előtt és vannak helyzetei is, már csak be kéne lőnie :D

Elöl Henry megint jól játszott, gyors volt, jó meglátásai voltak, szépen helyezkedett, nem lesz vele baj idén. :D Messi elvégezte, amit kell, talán kevesebbet cselezett, meg nem is olyan jól, mint ahogy tud, de ezt megbocsájthatjuk neki. :) Ibrahimovic egy kellemes csalódás, ő sokat hajtott, voltak beindulásai, csak sajnos még kevés, passzolt, tűrhetően helyezkedett, de mindig megtartotta a labdát, meg gyorsult is egy picit. Volt, amikor letámadott, egyszer félpályánál szerzett labdát tehát minden adva van neki egy jó szerepléshez, csak ne nagy gól akarjon rúgni, csak gólt. :D Bojan meg azért sokkal gyorsabb, mint Ibra, jó kiegészíthetik egymást, az ellenféltől függően lehet más a kezdő. A gólját a védelem mellett ennek is köszönheti. :D Elöl is megvoltak az összjátékok, a csapatmunka, együtt dolgoztak, sok helyzetet dolgoztak ki. Már csak meg kell tanulni nem kihagyni őket! :D

Egyvalamit észrevettem, hogy a végén nagyon érdekes felállásban toltuk! Max 3 védő lehetett hátul, de talán csak 2 volt teljesen hátrarendelve. :D Touré visszább lépett, az biztos, tehát valaki följebb ment. Aztán a cserék után még jobbá vált a helyzet. :D Ha valaki tudja, hogy pontosan mi történt ott, akkor pls mondja el, de ez nekem nagyon szemet ütött. :D

Az történt ,hogy lecserélte Pep Piquét,helyette hátrament Touré,Busquets meg lett a vkp...:D
A többi minden maradt a régi...
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2009.08.24. 16:20:05

Az összképpel nagyon elégedett voltam, szépen játszottunk és elég gördülékenyen mentek már az egyérintők, meg a háromszögek, voltak kreatív mélységi passzok és gyorsan játszottunk.

A védelemről nem lehet beszélni, csak a támadások segítését hozhatnám fel, mint pozitívum, a többit meg nem láthattuk, hogy hogy tennék a dolgukat. :D Maxwell és Alves nagyon jól tolták, mentek előre, adtak jó passzokat, elöl jól szűrtek, gyorsan szereztek labdát és jól helyezkedtek. Elsőrangú szélső hátvédek mind a 2-n. :D

Középen nagyon jól tudtuk adogatni a labdákat, cask pozitívat mondhatok el, jól szűrtünk, tehát minden jól működött, Xavi hozta önmagát és megint elkápráztatott engem a passzaival. :) Keita viszonylag sokat indul be, legalábbis viszonylag sokat van a kapu előtt és vannak helyzetei is, már csak be kéne lőnie :D

Elöl Henry megint jól játszott, gyors volt, jó meglátásai voltak, szépen helyezkedett, nem lesz vele baj idén. :D Messi elvégezte, amit kell, talán kevesebbet cselezett, meg nem is olyan jól, mint ahogy tud, de ezt megbocsájthatjuk neki. :) Ibrahimovic egy kellemes csalódás, ő sokat hajtott, voltak beindulásai, csak sajnos még kevés, passzolt, tűrhetően helyezkedett, de mindig megtartotta a labdát, meg gyorsult is egy picit. Volt, amikor letámadott, egyszer félpályánál szerzett labdát tehát minden adva van neki egy jó szerepléshez, csak ne nagy gól akarjon rúgni, csak gólt. :D Bojan meg azért sokkal gyorsabb, mint Ibra, jó kiegészíthetik egymást, az ellenféltől függően lehet más a kezdő. A gólját a védelem mellett ennek is köszönheti. :D Elöl is megvoltak az összjátékok, a csapatmunka, együtt dolgoztak, sok helyzetet dolgoztak ki. Már csak meg kell tanulni nem kihagyni őket! :D

Egyvalamit észrevettem, hogy a végén nagyon érdekes felállásban toltuk! Max 3 védő lehetett hátul, de talán csak 2 volt teljesen hátrarendelve. :D Touré visszább lépett, az biztos, tehát valaki följebb ment. Aztán a cserék után még jobbá vált a helyzet. :D Ha valaki tudja, hogy pontosan mi történt ott, akkor pls mondja el, de ez nekem nagyon szemet ütött. :D
Kalap1988
Director del Fútbol

2009.08.24. 16:10:32

gergo9 írta:Na ez a meccs már hasonlított arra amit látni szeretné(n)k egész évben.
Az első féildő kicsit álmos volt , a második félidő első 20perce zseniális utána pedig kielégítő :D . Megalázó labdabirtoklás, zsáknyi gólhelyzet fantasztikus háromszögelések,összjátékok egyszerűen igazi foci.
Valdes: Értékelhetetlen konkrétan egy helyzeten kívül semmi dolga nem volt.
Alves: Igazából most látszik milyen is ha jó formában van, hatalmas páros Messi-vel (igazából nem is sok embernek passzol Messi-n kívül :D ), szinte minden támadásban benne van.
Piqué,Puyol: Sok dolguk nem volt viszont nincs olyan középhátvéd aki jobb lenne előrejátékban mint Piqué.
Maxwell: Nagyon biztató előrejátékban fényévekkel veri Abidal-t, jól támad le, iszonyatosan alázatos kérdés hogy a keményebb csapatoknál bajunk származhat e abból hogy ugyanúgy elől van folyamatosan mint a másik szélen honfitársa így komoly kontrajátékra van lehetősége az ellenek.
Touré: Szokásos ellenmondást nem tűrő játék, kicsit talán feszült volt sokat reklamált,szabálytalankodott.
Keita: Semmi különös.
Xavi: Szokásosan jól mozgatta a csapatot, volt egy hatalmas labdája( olyan könnyűnek tűnik mégis csak ő meg Ini képes az ilyen halálpasszokra a világon). De tud ő ennél többet is főleg ha vissza kapja világi spanját Iniestát.
Messi: Jól játszott de az az érzésem mint Xavinál ennél is többet tud. Ibra-val összefognak szokni, már a meccsen is látszódott ahogy telt az idő egyre jobban érezték egymást.
Henry: Erős közepes
Ibra: Első igazi tétmeccs. Ahhoz képest hogy nem érzi magát teljesértékűnek kondícionálisan+ sérült is+ új csapat+új játékrendszer ahhoz képest egészen kiváló teljesítmény. Nekem hiányoztak az ilyen R10 féle megmozdulások a csapat játékából.
Csapatszinten a leglátványosabb focit játszottuk amit valaha is láttam de az ilyen egyéni megmozdulások nekem hiányoztak. Erre csak ő képes jelenleg. Alázatosság is megvolt a játékában letámadt, félpályánál becsúszva szerelt, ennél többet sérülten nem várhatunk el tőle. Azt a gólt megérdemelte volna amit félollóból akrobatikusan lőtt az méltó lett volna hozzá és a tegnapi teljesítményéhez. Jobban játszott első tétmeccsén, mint Eto'o a Bari ellen. Sőt sztem ott Eto'o érthetetlen kihagyott helyzete miatt ment a győzellem, idén a hajamat téptem volna ha folytatja az ilyen szintű helyzetkihasználást vagy amit nálunk is csinált a tél végétől. Ez a meccs csak megerősített a transzfer helyességében. Meg azt a hülyeséget is megcáfolta eddig hogy nem méltó "több mint egy klub" filozófiánkhoz.
Nem érdekel mit csinált ill. viselkedett más csapatokban csak az számít hogy itt mit hogy csinál ill. viselkedik.
Nagyrészt egyetértek, bár lenne két kisebb megjegyzésem. Egyrészt Maxvellnél ne jelentsük még ki, hogy annyira jó. Nekem is nagyon tetszett tegnap,de a Bilbao semmilyen védőmunkára nem késztette a csapatot. Pique és Puyol is szinte minden támadásban feljött. Egy komolyabb meccsen, ahol tényleg küzd az ellenfél ( akár ez a Bilbao is) derül majd ki, hogy mire képes. És a megítélésében véleményem szerint is a védekezés lesz az elsődleges. két állandó hátsó ember+esetleg Toure kevés egy jól kontrázó csapat ellen. A másik megjegyzésem pedig Henryval kapcsolatos. Sztem messze nem erős közepest nyújtott, az első félidőben a csapat egyik legjobbja volt és a másodikban sem lógott ki. Simán hozta a tavalyi átlagát, mi több helyenként szép trükköket mutatott be, ami tavaly nem mindig jellemezte ( nyilván ehhez is kellett egy ilyen ellenfél persze). Nem azt mondom, hogy brillírozott,de igen jól játszott. Erős közepesnél sokkal jobban.
gergo9
Director del Fútbol

2009.08.24. 15:39:55

Na ez a meccs már hasonlított arra amit látni szeretné(n)k egész évben.
Az első féildő kicsit álmos volt , a második félidő első 20perce zseniális utána pedig kielégítő :D . Megalázó labdabirtoklás, zsáknyi gólhelyzet fantasztikus háromszögelések,összjátékok egyszerűen igazi foci.
Valdes: Értékelhetetlen konkrétan egy helyzeten kívül semmi dolga nem volt.
Alves: Igazából most látszik milyen is ha jó formában van, hatalmas páros Messi-vel (igazából nem is sok embernek passzol Messi-n kívül :D ), szinte minden támadásban benne van.
Piqué,Puyol: Sok dolguk nem volt viszont nincs olyan középhátvéd aki jobb lenne előrejátékban mint Piqué.
Maxwell: Nagyon biztató előrejátékban fényévekkel veri Abidal-t, jól támad le, iszonyatosan alázatos kérdés hogy a keményebb csapatoknál bajunk származhat e abból hogy ugyanúgy elől van folyamatosan mint a másik szélen honfitársa így komoly kontrajátékra van lehetősége az ellenek.
Touré: Szokásos ellenmondást nem tűrő játék, kicsit talán feszült volt sokat reklamált,szabálytalankodott.
Keita: Semmi különös.
Xavi: Szokásosan jól mozgatta a csapatot, volt egy hatalmas labdája( olyan könnyűnek tűnik mégis csak ő meg Ini képes az ilyen halálpasszokra a világon). De tud ő ennél többet is főleg ha vissza kapja világi spanját Iniestát.
Messi: Jól játszott de az az érzésem mint Xavinál ennél is többet tud. Ibra-val összefognak szokni, már a meccsen is látszódott ahogy telt az idő egyre jobban érezték egymást.
Henry: Erős közepes
Ibra: Első igazi tétmeccs. Ahhoz képest hogy nem érzi magát teljesértékűnek kondícionálisan+ sérült is+ új csapat+új játékrendszer ahhoz képest egészen kiváló teljesítmény. Nekem hiányoztak az ilyen R10 féle megmozdulások a csapat játékából.
Csapatszinten a leglátványosabb focit játszottuk amit valaha is láttam de az ilyen egyéni megmozdulások nekem hiányoztak. Erre csak ő képes jelenleg. Alázatosság is megvolt a játékában letámadt, félpályánál becsúszva szerelt, ennél többet sérülten nem várhatunk el tőle. Azt a gólt megérdemelte volna amit félollóból akrobatikusan lőtt az méltó lett volna hozzá és a tegnapi teljesítményéhez. Jobban játszott első tétmeccsén, mint Eto'o a Bari ellen. Sőt sztem ott Eto'o érthetetlen kihagyott helyzete miatt ment a győzellem, idén a hajamat téptem volna ha folytatja az ilyen szintű helyzetkihasználást vagy amit nálunk is csinált a tél végétől. Ez a meccs csak megerősített a transzfer helyességében. Meg azt a hülyeséget is megcáfolta eddig hogy nem méltó "több mint egy klub" filozófiánkhoz.
Nem érdekel mit csinált ill. viselkedett más csapatokban csak az számít hogy itt mit hogy csinál ill. viselkedik.
Ercsike
Barça B

2009.08.24. 14:13:47

Jó meccs volt ez,gyerekek :D :D jó-jó,helyenként pontatlanok voltunk és a helyzeteinket sem használtuk ki úgy,ahogy szoktuk,de ez még az eleje a szezonnak :)
lesz ez még jobb is :D ettől függetlenül én imádtam a játékot,jól játszottunk!! :D
Csak így tovább,fúúk!! :P
"Katalán a szív, kék a lélek, BARCELONA FAN maradok,amíg élek!"
Chino
Llegenda del Barça

2009.08.24. 13:38:32

Nekem nagyon tetszett a játék úgy ahogy van. Volt amikor kicsit csikorgott a gépezet, de az összképet tekintve majdnemhogy elhanyagolható. Maxwell ma nagyot játszott és az új Tridente is kezd összeállni. Ibrán látszik a csapattal szembeni alázat és ennek külön örülök.
Dani pedig ismét hozta a remek formáját. Már az előző meccsen is nagyon jól játszott és most is remekelt. Sok labdaszerzése volt és jól játszotta meg őket. Sokszor még csatárposzton is megállta a helyét. :D
Korábban elvetélt ötletnek tartottam, de ki lehetne próbálni kp-n is. Annyira mobilis, hogy menne neki szerintem. Nem osztana olyan zsugákat mint Ini, de nagy lendületet adna a támadásoknak és a védelemből is kivenné a részét, mert nagyon gfyorsan vissza tud állni. Ibra sztem hozta amit vártunk, nem lesz rosszabb a csatársorunk vele.
Forca Barca!!!!
Tocy
Director del Fútbol

2009.08.24. 13:28:11

Nekem tetszett ez a meccs, Messi ha nem is varázsolt annyira, jól játszott, Ibra is, Xavi is , Touré pláne, nálam a meccs embere lett talán Alves, de Maxwellel is elégedett vok.....és Henry is jól nyomta. Szal mindenki szinte :D
Vissaztér Iniesta és indulhat a bajnokikon is a henger.......
Barcaman14
Director del Fútbol

2009.08.24. 13:27:43

A Bilbao nem tanúsított különösebb ellenállást,de ennek ellenére minden elismerésem a csapaté.Egyelőre úgy néz ki, hogy ott folytatjuk ahol tavaly abba hagytuk.Reméljük jövőre is harcba szállhatunk a Szuperkupáért :)
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
fcbarca0827
Director del Fútbol

2009.08.24. 13:16:42

danko94 írta:
fcbarca0827 írta: Csak, hogy teljesen pontosak legyünk, ha már ilyen hosszú hsz-t írtál! Nem ez volt az első tétmeccs, hanem az odavágó! :wink:
Jo de ha úgy nézzük akkor az ,,A" csapatnak ez volt az első tétmeccse, mert most játszottak először a legjobb csapattal! :wink:
Oké... :) (Egyébként, ha azt nézzük ez se volt a legjobb csapat... :P) Jó tudom, a rendelkezésre álló játékosokból igen! :wink:
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
danko94
Entrenador del Barça

2009.08.24. 13:09:50

fcbarca0827 írta:
senkialfonz40 írta: Megvolt az első tétmeccs, az összbenyomás teljesen pozitív!
Csak, hogy teljesen pontosak legyünk, ha már ilyen hosszú hsz-t írtál! Nem ez volt az első tétmeccs, hanem az odavágó! :wink:
Jo de ha úgy nézzük akkor az ,,A" csapatnak ez volt az első tétmeccse, mert most játszottak először a legjobb csapattal! :wink:
fcbarca0827
Director del Fútbol

2009.08.24. 12:27:36

senkialfonz40 írta: Megvolt az első tétmeccs, az összbenyomás teljesen pozitív!
Csak, hogy teljesen pontosak legyünk, ha már ilyen hosszú hsz-t írtál! Nem ez volt az első tétmeccs, hanem az odavágó! :wink:
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
senkialfonz40
Capitá del Barça

2009.08.24. 12:20:54

Sziasztok!

Megvolt az első tétmeccs, az összbenyomás teljesen pozitív! Először a Bilbaóról annyit, bár úgy tűnt nem adnak ki mindent magukból, arra azért futotta, hogy néha paraszt módon tegyék oda magukat teljesen feleslegesen! Általában ezek a belépők Messit találták meg, de Alves-t is eltakarították egyszer a saját tizenhatosunk előtt otromba módon. Tudom a foci nem apácanevelde, de az ilyen tipusú szabálytalanságoknak semmi értelmét nem látom, ha csak nem az a célja, hogy legközelebb ne próbálkozzon senki semmivel.
Ennyi elég is volt a Bilbaóról, következzen a Barca:
Maxwell most tetszett, a City ellen nem volt számomra meggyőző, ha így játszik a többi mérkőzésen is, akkor nem kétséges ki fog kezdeni általában.:-)
Az előre játékban résztvevők közül természetesen Ibra jétéka az amit gondolom többen is érdeklődéssel és várakozással szemlélünk, illetve a társakkal való összjáték és ennek csiszolódása. A többi játékos képességeit már ismerjük.
Már lehetett egyszer-kétszer látni, hogy mi lesz, ha összeszoknak(Messi-Ibra), még most is beleborzongok abba az egyérintőbe az első gól előtt (Xavi-Ibra-Messi) és Messi azonnal egy-egyezhetett, ami számára ilyenkor házi feladat.:-)
Vagy amikor Titi kevergetett és átívelt a hosszúra, Ibra rálőhette volna, de ez volt a játék, bepassz Messinek, ez gólt érdemelt volna!
És még, ami nekem nagyon tetszett: ha el kellett érni egy labdát, ami nem teljesen lábra jött, az meg lett szelídítve és az érkező védőknek (löktek, toltak, megpróbáltak pozíciót felvenni) esélyük nem volt a labdához férni!
Másik amit imádok a labdaszerzés. Alig tudnék olyat mondani, hogy tíz másodpercnél hosszabb ideig meg tudta volna tartani a Bilbaó a labdát, természetesen folyamatos játékra gondolok. Úgy lecsapdázzák a labdás játékost, hogy élmény nézni a tudatosságot!
És még egy gondolat Ibráról, látszik rajta a tisztelet, az arcára van írva, és azt gondolom ezt a közeg okozza, ami itt Barcelonában körülveszi. És van még valami, ez a CSAPAT játssza most a világ futballját, és ebben személyesen részt venni, egy olyan játékosnak, aki játszani szereti a focit, az maga a beteljesült álom. Én ezt rajta, egy kis feszültséggel, ami a megfelelni akarásnak tűnik. Én egyenlőre nem tudom elképzelni a habzó szájú Ibrát itt Barcelonában!:-)
Hajrá Barca!
mess2009
Director del Fútbol

2009.08.24. 08:21:36

Mikaos írta:Itt egy bővebb összefoglaló a meccsről (a Sport1-hez képest).
http://www.youtube.com/watch?v=fk84iF8IX1c

Mindig gyönyörködöm a meccsben, hogy gyakorlatilag fél gőzzel is ekkorát varázsoltunk.
Mi lesz, ha teljesen beindulunk?
Mi lesz, ha Iniesta felépül?
Már most álmatlan éjszakákat okoz nekem ez a sor: Touré-Xavi-Iniesta-Messi-Ibra-Henry...
egyetértek, én is élveztem a meccset és alig várom hohy az a "sor" kegészüljön Inivel! csak annyit jegyeznék meg -nem ünneprontásként -, hogy ez a Bilbao tartalékos és lélektelen játékot produkált, amellett persze (feleslegesen) igen kemény belemenésekkel.
Barcaádám
Capitá del Barça

2009.08.24. 07:37:15

az első félidőben még nem volt olyan erőteljes a támadójáték csak kisebb helyzetek voltak, de a másodikra feljavultak és meglett az első trófea jövőhéten tovább a másodikra!!
Kép

"A helyzet az, hogy jelenleg a Barça maga a futball, és ahhoz, hogy legyőzd a Barçát, a futballt kell kiirtanod."
kanty
Llegenda del Barça

2009.08.24. 06:55:03

Egy nagyon jó mecs után megérdemelten nyertünk és gyűjtöttük be a szezon első trofeáját.
A Camp Nou közönsége igazi gálát láthatott :wink:

Az első félidőben megvoltak a helyzetek és végig nyomás alatt volt a Bilbao kapuja, de a befejezés hiányzott.
A második félidőben aztán minden összejött :D A helyzeteket sikerült gólokra váltani. :wink:

Messi fantasztikus volt, Ibrahimoviccal elégedett, vagyok, Maxwell is meggyőzően játszott. Bojannak pedig nagyon örülök, h gólt szerzett, jót tesz az önbizalmának.

Gratulálok a csapatnak!!!!Ismét hozták a Barcelonától elvárt kombinativ játékot. :wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
madmushroom
Capitá del Barça

2009.08.24. 01:23:01

Hála az égnek ma mindkettő megvolt, biztató volt ez a meccs a jövőre nézve, szépen és eredményesen játszottunk, a ba*zkoknak szinte esélyük sem volt a gólszerzésre. Még így félig meddig hiányosan is néhol érezni lehetett a tavalyi játékunkból ismerős "pulzálást". A szép játék nálam mindig a legfontosabb és nagy igazság szerintem, hogy általában a szép futball hozza magával az eredményességet is.
Twitter: https://twitter.com/KJuraszik" target="_blank
Blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank
Facebook: https://www.facebook.com/laguardiablog/" target="_blank
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.08.24. 00:50:33

danikaa10 írta:
Szerintem csak a trófea a fontos, a szép játék csak extra pikantéria.
Tökéletesen megcáfoltad a "més que un club"-ot, de ezen nem csodálkozom...

Mikaos: köszi az összefoglalót, valóban üdítő még egyszer megnézni.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
Mikaos
Director del Fútbol

2009.08.24. 00:40:25

Itt egy bővebb összefoglaló a meccsről (a Sport1-hez képest).
http://www.youtube.com/watch?v=fk84iF8IX1c

Mindig gyönyörködöm a meccsben, hogy gyakorlatilag fél gőzzel is ekkorát varázsoltunk.
Mi lesz, ha teljesen beindulunk?
Mi lesz, ha Iniesta felépül?
Már most álmatlan éjszakákat okoz nekem ez a sor: Touré-Xavi-Iniesta-Messi-Ibra-Henry...
danikaa10
Entrenador del Barça

2009.08.23. 21:46:50

vlxe írta:A hivatalos kezdőben még Abidal van nem? A legfontosabb, hogy szép játékkal legyen meg a trófea.
Szerintem csak a trófea a fontos, a szép játék csak extra pikantéria.
Valdes; Alves - Puyol - Piqué - Abidal; Iniesta - Torué - Xavi; Messi - Ibrahimovic - Henry.
Kép
vlxe
Capitá del Barça

2009.08.23. 21:44:33

A hivatalos kezdőben még Abidal van nem? A legfontosabb, hogy szép játékkal legyen meg a trófea.
Kép
merx
Capitá del Barça

2009.08.23. 21:40:08

csak ne sérüljön le senki :-#
Kép
Kardi
Capitá del Barça

2009.08.23. 21:38:55

maxwell játéka eddig nagyon tetszik itt volt az ideje a tétmérkőzésen is hogy bemutatkozzon....én a tridentétől még nem várok olyan sokat, mert azért mégis csak ibra még nem 100%...de azért lőhet gólt nyugottan! :)
Kép
.:El Barça es Mes Que un Club!:.
danikaa10
Entrenador del Barça

2009.08.23. 21:34:18

CFirpo3 írta:Valdés, Alves, Piqué, Puyol, Maxwell, Touré, Xavi, Keita, Henry, Messi e Ibrahimovic

pad: Pinto, Gudjohnsen, Bojan, Busquets, Pedro, Abidal y Fontàs
Áhh yes, iszonyat erős kezdő. Azért én nem bízom el magam, persze jó lenne szép játékkal nyerni, de a KUPA a legfontosabb.
Valdes; Alves - Puyol - Piqué - Abidal; Iniesta - Torué - Xavi; Messi - Ibrahimovic - Henry.
Kép
Ercsike
Barça B

2009.08.23. 21:30:42

Egy 3:1-es győzelmet várok,amelyen Ibra vagy 10 méterről sarkaz egy gólt,majd előkészít egyet Messinek.Szépít a Bilbao, de Xavi gólpasszából az időközben beálló Bojan végleg tisztázza a győztes kilétét. :lol:
ezzel totálisan meg lennék elégedve :D :D akkor már egy jó meccset látnánk :P
VIScA EL BARCA!!
"Katalán a szív, kék a lélek, BARCELONA FAN maradok,amíg élek!"
Pedion
Barça B

2009.08.23. 21:29:12

Kíváncsian várom az új tridente és Maxwell első tétmérkőzését. Hajrá Barca!
Válasz küldése