Európai Játékospiac; Ellenfeleink Játékosai
- LM10
- Director del Fútbol
Eddigi átigazolások:
Laczkó Zsolt (HUN,középp.) Vasas>>>Debrecen
Mirszad Mijadinoszki (MKR,középp.) klub nélkül>>>Debrecen
Henrique (BRA,védő) Barcelona>>>Racing Santander (kölcsönbe)
Xisco (ESP,csatár) Newcastle United>>>Racing Santander
Charles Itandje (CMR,kapus) Liverpool>>>Kavala (kölcsönbe)
Florian Kringe (GER,középp.) Dortmund>>>Hertha BSC (kölcsönbe)
Segundo Castillo (ECU,középp.) Crvena Zvezda>>>Wolverhampton Wanderers (kölcsönbe)
John Terry (ENG,védő) Chelsea>>>hosszabbított
Serdar Tasci (GER,védő) Stuttgart>>>hosszabbított
Laczkó Zsolt (HUN,középp.) Vasas>>>Debrecen
Mirszad Mijadinoszki (MKR,középp.) klub nélkül>>>Debrecen
Henrique (BRA,védő) Barcelona>>>Racing Santander (kölcsönbe)
Xisco (ESP,csatár) Newcastle United>>>Racing Santander
Charles Itandje (CMR,kapus) Liverpool>>>Kavala (kölcsönbe)
Florian Kringe (GER,középp.) Dortmund>>>Hertha BSC (kölcsönbe)
Segundo Castillo (ECU,középp.) Crvena Zvezda>>>Wolverhampton Wanderers (kölcsönbe)
John Terry (ENG,védő) Chelsea>>>hosszabbított
Serdar Tasci (GER,védő) Stuttgart>>>hosszabbított
Nem meg oda. Magath nem engedi(igaza van), amugy sztem Gomez és Olic is rosszabb Poldinál nem értem miért nem játszott. Nagyonjó játékos.Forcabarca8 írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ba ... ke-1853831
tovább erősödik a bayern. nem lesz rossz a csapat, habár sztem hiányosságai még mindig vannak. am meg sztem övéké a legnagyobb ökörség a nyári átigazolási szezonban: gomez 30 milláért![]()
- Forcabarca8
- Capitá del Barça
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ba ... ke-1853831
tovább erősödik a bayern. nem lesz rossz a csapat, habár sztem hiányosságai még mindig vannak. am meg sztem övéké a legnagyobb ökörség a nyári átigazolási szezonban: gomez 30 milláért

tovább erősödik a bayern. nem lesz rossz a csapat, habár sztem hiányosságai még mindig vannak. am meg sztem övéké a legnagyobb ökörség a nyári átigazolási szezonban: gomez 30 milláért

A Realba rengetegszer küldte jobb oldalon, tologatta, és előtte (a 2-6-os Klasszikuson Abidalt forgatta meg vagy ötször). Volt ebből vagy 4-5 jó meccse, egyből Messi szintre emelkedett. Sőt, az ideiglenes elnöknek még jobban is bejött a stílusa, mit Messinekvisca el barca írta:robben. érdekes lesz. hoeness azt nyilatkozta, hogy a jobb oldalon ő lesz a balon ribéry. hát a holland feletébb érdekes lesz ott, hiszen világ életében a balon küldte, mivel abszolút egylába!

A német bajnokságba tökéletes lesz, szerintem váltogatják majd egymást Ribéryvel, mivel mind a kettőnek bejön mind a két szél. Remélem ezzel nem automatikus Ribéry útja a Realba, gondolom ez csak a Marca feltételezése.
-
- Barça C
Aha és fontos gólokat is szerzett. Nem beszélve a BL döntőről ahol megintcsak lenyűgöző volt.socio66 írta:Ő játszott már egyáltalán?Mu-drukker írta:Talán tudok nektek egy új hirrel is szolgálni. Hargreaves szeptember 23-ánn visszatér az MU-ba. Hatalmas segítség lehet nekünk ha be tud kapcsolódni. További szép napot!![]()
Vagy csak úgy ott volt eddig?
Sok sikert Zlatan.
Ő játszott már egyáltalán?Mu-drukker írta:Talán tudok nektek egy új hirrel is szolgálni. Hargreaves szeptember 23-ánn visszatér az MU-ba. Hatalmas segítség lehet nekünk ha be tud kapcsolódni. További szép napot!

Vagy csak úgy ott volt eddig?

-
- Barça C
Talán tudok nektek egy új hirrel is szolgálni. Hargreaves szeptember 23-ánn visszatér az MU-ba. Hatalmas segítség lehet nekünk ha be tud kapcsolódni. További szép napot!
Sok sikert Zlatan.
- visca el barca
- Presidente del Barça
nos hát úgy tűnik
sneijder
inter
robben
bayern
az inter jól járt sneijderrel, sztem nagyon is jó kis játékos (örülök h ez nem a margitnál bizonyosodott be ról
robben. érdekes lesz. hoeness azt nyilatkozta, hogy a jobb oldalon ő lesz a balon ribéry. hát a holland feletébb érdekes lesz ott, hiszen világ életében a balon küldte, mivel abszolút egylába!
a real meg hülye. egyiket simán meg kellett volna tartaniuk, mert a vdv, kaka, ronaldo trio keves lesz nekik egy idényre (pláne ha még vdv-t is eladják
)
sneijder

robben

az inter jól járt sneijderrel, sztem nagyon is jó kis játékos (örülök h ez nem a margitnál bizonyosodott be ról
robben. érdekes lesz. hoeness azt nyilatkozta, hogy a jobb oldalon ő lesz a balon ribéry. hát a holland feletébb érdekes lesz ott, hiszen világ életében a balon küldte, mivel abszolút egylába!
a real meg hülye. egyiket simán meg kellett volna tartaniuk, mert a vdv, kaka, ronaldo trio keves lesz nekik egy idényre (pláne ha még vdv-t is eladják

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Fernando
- Llegenda del Barça
Sztem inkább középpályára igazolják Slyvinhót. Ők is 4-3-3-ban játszanak és Petrov távozni szeretne erősen...
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- lui1698
- Llegenda del Barça
Kíváncsi leszek az öregre, mit virít Al Ewingéknál.
Ez sztem már amolyan levezetés féle nála.
Túl van a csúcson, megnyert sokmindent.
Azért remélem egy kupácska leesik neki idén is.
Visca Syl
Ez sztem már amolyan levezetés féle nála.
Túl van a csúcson, megnyert sokmindent.
Azért remélem egy kupácska leesik neki idén is.
Visca Syl

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Bridge.madmushroom írta:Jól járt vele a city. Ki náluk a baloldali védő?

- madmushroom
- Capitá del Barça
Jól járt vele a city. Ki náluk a baloldali védő?
Twitter: https://twitter.com/KJuraszik" target="_blank
Blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank
Facebook: https://www.facebook.com/laguardiablog/" target="_blank
Blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank
Facebook: https://www.facebook.com/laguardiablog/" target="_blank
- 2barcafan2
- Jugador del Barça
Azt lehet tudni hogy mennyiért ment el??kozod99 írta:1 éves szerződést kötött, ezt a honlapján olvastam. De ha akarják, még egy évre meghosszabíthatjákkabekabe írta:Neeeeeeeee...kozod99 írta:Hivatalosan is Sylvinho a Man. City játékosa lett!!! Azért igazolták h legyen még egy minőségi balhátvédjük Brigde mellett![]()
![]()
Megy abba a pénzből éllő, ellenseznves csapatba? Komoly? Gondolom a pénzért. Am jobb védő, mint Bridge. Ja és szimpatikus volt, de ez picit elbizonytalanított.
Mert a City tényleg a pénzből él:D
Megvesz minden játékost

1 éves szerződést kötött, ezt a honlapján olvastam. De ha akarják, még egy évre meghosszabíthatjákkabekabe írta:Neeeeeeeee...kozod99 írta:Hivatalosan is Sylvinho a Man. City játékosa lett!!! Azért igazolták h legyen még egy minőségi balhátvédjük Brigde mellett![]()
![]()
Megy abba a pénzből éllő, ellenseznves csapatba? Komoly? Gondolom a pénzért. Am jobb védő, mint Bridge. Ja és szimpatikus volt, de ez picit elbizonytalanított.
R.I.P Jarque and Puerta.
-
- Capitá del Barça
Szerintem viszont jól döntött , végülis élete utolsó szerződése nagy valószínüséggel és akkor meg már mért ne fogadjon el egy pénzügyileg jó ajánlatot.kabekabe írta:Neeeeeeeee...kozod99 írta:Hivatalosan is Sylvinho a Man. City játékosa lett!!! Azért igazolták h legyen még egy minőségi balhátvédjük Brigde mellett![]()
![]()
.
Mondjuk szerintem megtarthattuk volna még de hát már mindegy.
Neeeeeeeee...kozod99 írta:Hivatalosan is Sylvinho a Man. City játékosa lett!!! Azért igazolták h legyen még egy minőségi balhátvédjük Brigde mellett

Arsavin se játszhatott tavaly az Arsenalbanpalesz77 írta:Ronaldo Realgyuri03 írta:
Februárban nevezhetnék.... mert ha télen igazol 1 játékost 1 csapat akkor szerinted nemjátszhat a BL-ben hamár más csapatban játszott? Hülyeség
Hajdu B. is monta hogy cesc csak januárban játszhatna a Barcában és a BLben ezt az Arsenal-Celtic-en mondta..Milan
emiatt nem nyert BL-t... pedig januárra vége az első felének... szóval vagy változtattak, vagy Hajdú B. félrebeszélt
Hivatalosan is Sylvinho a Man. City játékosa lett!!! Azért igazolták h legyen még egy minőségi balhátvédjük Brigde mellett
R.I.P Jarque and Puerta.
- Rajmó
- Capitá del Barça
Sylvinho a Man City játékosa lett 
Szerintem jó helye lesz ott, Bridge úgy is sokat sérült, sztem tud játszani eleget a szezon során

Szerintem jó helye lesz ott, Bridge úgy is sokat sérült, sztem tud játszani eleget a szezon során
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Ronaldo Realgyuri03 írta:
Februárban nevezhetnék.... mert ha télen igazol 1 játékost 1 csapat akkor szerinted nemjátszhat a BL-ben hamár más csapatban játszott? Hülyeség
Hajdu B. is monta hogy cesc csak januárban játszhatna a Barcában és a BLben ezt az Arsenal-Celtic-en mondta..

emiatt nem nyert BL-t... pedig januárra vége az első felének... szóval vagy változtattak, vagy Hajdú B. félrebeszélt

Februárban nevezhetnék.... mert ha télen igazol 1 játékost 1 csapat akkor szerinted nemjátszhat a BL-ben hamár más csapatban játszott? HülyeségalbicelesteX írta:Februárban sem!Mivel a szabály az egész szezonra vonatkozik!fcbarca0827 írta:Viszont ami ellene szól az az, hogy nem játszhatna a BL-ben! Hiszen az Anderlechtben pályára lépett! Csak februárban lenne esélye annak, hogy benevezzék...
Hajdu B. is monta hogy cesc csak januárban játszhatna a Barcában és a BLben ezt az Arsenal-Celtic-en mondta..

/A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak./ Einstein
2010. 11. 29. Barcelona-realmadrid 5:0 újabb történelmi pillanat

- Fernando
- Llegenda del Barça
Nekem se tetszett a játékok, meg nem is nagyon tudnak erős csapat ellen mást játszani, de azért hozzá tartozik az igazsághoz, hogy nem játszott se Ade, se Robinho. Utóbbira azért elég sokat alapoznak.ozsimiki írta:jah, lehetett látni a gamperen mennyire a foci szépségére mennek,mentekFevernova írta:Jó lesz az a City! Eszméletlenűl jó a kerete jó kis ENGLATINfocit fognak játszani! Hajrá City...
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)