Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
kösz, hogy ilyen segítőkész vagyjelwaz írta:http://www.google.com
http://www.google.comkudu írta:Ez Debrecenben van? Ha igen, merre?
Bocs, csak még nem régóta tanulok ott, aztán kiváncsi vagyok![]()
Ez Debrecenben van? Ha igen, merre?bowlinggolyo írta: Hello!
Ajánlani tudom a Football world-t Ha arra jársz nézzél be van egy csomó jó Barcás cucc
nincs sulikönyvtár?kurdt írta:Hali!
Nekem egy függvénytáblázat könyvre lenne szükségem suliba; lehetőleg Budapestitől. Köszi
Hello!shapeshifter írta:hali, azt kérdezném hogy valakinek nincsen e esetleg eladó 2009-2010-es Barca hazai meze felnőtt M ill. L méretben és lehetőleg Debrecenből várnám a jelzéseket. előre is köszi
Hivatalos oldalról lehetett rendelni, de kitudja, azóta szvsz már elfogyott.kazyka írta:Sziasztok!
Valaki tudna esetleg segíteni, honnan tudok vásárolni olyan mezt, amilyen a csapat tagjain volt a 3 kupa ünneplésén? Sötétkék és az elején 3 kupa, a hátoldalán a csapat tagjai. Korábban azt az infot kaptam, hogy majd innen is lehet rendelni, de sehol nem találom...![]()
KÖszi a segítséget előre is!
HAJRÁ BARCA!
A hivatalos honlapon nézted már? www.fcbarcelona.comkazyka írta:Sziasztok!
Valaki tudna esetleg segíteni, honnan tudok vásárolni olyan mezt, amilyen a csapat tagjain volt a 3 kupa ünneplésén? Sötétkék és az elején 3 kupa, a hátoldalán a csapat tagjai. Korábban azt az infot kaptam, hogy majd innen is lehet rendelni, de sehol nem találom...![]()
KÖszi a segítséget előre is!
HAJRÁ BARCA!
Köszi szépen. Keresgéltem neten, de nem találtam semmit, ezért örülök, hogy akad egy jól informált ember!matyi02 írta:Premier Outlet. Budaörs! Tota90-es Nike 6ezer eredeti:13v14ezer. öcsémnek 2ropiért vettek cipőt Nike-t. 4-ért adidast. F50.8-as 23ezer az eredeti;) a másik 6ezer. ennyi asszem elégElBartimaeus írta:Kérdésem volna: hol lehet jó minőségű focicipőket nagyon olcsón venni Bp-n, vagy környékén? (Annyira, hogy az utazási költség ne kerüljön többe, mint amennyivel olcsóbb) Komolyan, ha valaki tud egy helyet azt pls mondja el, akár PÜ-ben, mert elcsórtak tőlem 2 pár cipőt és most kéne akkor új terem, meg stoplis is... (Utóbbi várhat
) Avagy Iniestás mez (ha lehet, akkor a tavalyi, vagyis a triplázós típusból) érdekelne. Ja és eladó 3 használt zsebkendő darabonként 200 ft ért!
![]()
Érdeklődni PÜ-ben lehet!
De ha van kérdésed vegyél fel msn-re 2x egymás után voltam ott 2napja szal tudok 1-2dolgot mondani még ha érdekelne.
Semmi pénzért nem adnám el!forcabarca10 írta:Sziasztok,valakinek van eladó barcelonás sála?