Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ettől a két kiemelt résztől hullik ki a hajam...merx írta:szerintem pep az ő személyében egy piqué-hez hasonló fiatal erős, jó fizikumú középső védőt keres (vagy talált), még én is csak az uefa kupában láttam úgyhogy teljesítményével kapcsolatban állást foglalni nem tudok, de ha bejönne úgy mint piqué akkor meglenne a barca jövőbeli két középső védője, mert ugye se puyol, se márquez, sem pedig a sérült milito nem lesz már fiatalabb, tourénak pedig jobban áll a középpálya mint a védelem úgyhogy ha leigazoljuk akkor remélem egy piqué-féle nagy fogás lesz.
Bruno Alves...na igen! Ő már valami lenne! Portugál kontra Ukrán bajnokság, vagy Porto vs Sahtar Donyeck. Hát igen...Fecooo írta:szolgáld ki magad Wink
a cikk angolul
szolgáld ki magadgygerike írta:Kérnék szépen 1 forditást , érdekes lehet![]()
http://www.elmundodeportivo.es/gen/2009 ... ativa.html
Értem amit mondasz, de nekem ez az eset azért más, mint Cáceres-é vagy Henriqué-jé, mert az ő megszerzésük azért lényegesen egyszerűbb volt. Tehát valóban nagy fantáziát láthat az ukránban. Ettől függetlenül igazad van, főleg a kártyás hasonlattal. Pep azért elég dörzsölt fickó, és eddig azért rendre bejöttek a húzásai. Ő szerintem van annyira egoista, hogy az ilyen húzásokat csak azért is meglépje, hogy elmindhassa, igen, ezt ő csinálta. Lehet, hogy néha kockáztat, de azért nem viszi túlzásba, és ez a lényeg. Mindenesetre egyre jobban tudok bízni a döntéseiben, még ha néha nem is az én szám íze szerint történnek a dologok.Fecooo írta:...
Elhiszem, hogy nem egy ügyetlen játékos, csak kicsit sok lesz a 25 milla azért, hogy a padon üljön (Ezt próbáltam a Madridos hasonlattal példázni)fcbarca0827 írta:Láttad már Csigrinszkijt játszani életedbe? (Gondolom 3-nál többször nem, ugye: UEFA Kupa elődöntő és döntő) Ezeken a meccsen tudod, hogy játszott? JÓL! Szóval, ne írj olyat, hogy olyanért adjunk pénzt, aki jó játékos...Biztos vagyok benne, hogyha megakarják venni, akkor tudják miért kell és tudom, hogy be fog válni!
Az meg, hogy Negredoért, vagy Graneroért nem fizettek 30 millákat, de fizettek 96 m €-t, 64 m. €, 35 m. €2-szer, illetve még ha jól tudom 2-szer 15 milliót + még valamiket...
Ja és Negredot már eladták 15 millióért!!!
a kiemelt résszel azért nem értek egyet, mivel Cáceres és Henrique leigazolását is ő szorgalmazta és mégis szemrebbenés nélkül hagyta/hagyja ki a keretből őket (ebbe a kölcsönadás is beleértendő)Ticsi 23 írta:Megmondom őszintén, én egyáltalán nem ismerem ezt a Csigrinszkij srácot. Biztosan remek teljesítményt nyújthat ott ukrajnában, ha Pepék felfigyeltek rá. Én olyan 5-10 millióért el is hoznám. 25öt semmiképpen sem adnék érte, de még 20at se. Az én problémám az, hogy nagyon zsákbamacsak íze van az üzletnek. Látjátok Henriquét is, pár mecccsen nem teljesített jól, és máris mellőzött lett. Egyvédőnek különösen nehéz dolga van, az első perctől hozznia kell magát, és ha nem is jó játékkkal, de mindenképpen a hibák elkerülésével kel játszania. Igaz, hogy ő nem járna úgy mint Cáceres és Henrique, mert ha Pep szorgalmazza a leigazolását, akkor nyilván játszani is fogja ennyi pénzért. Szóval majd kiderül, lehet tényleg nagy igazolás lenne, de én kicsit szkeptikus vagyok ezzel a transferrel kapcsolatban.
Én mindenképpen egy jobbhátvéd leigazolását részesíteném előnyben, mert akkor Dani felmehetne a középpályára, ami nekem igazán jó ötletnek tűnik. Puyol is jó lenne Alves cseréjének, de azért a szóbajövő nevek igazán jó kis játékosok voltak, és mind a védekezésben, mind a támadásban hasznára lennének a csapatnak Alves hiányában.
rszergej írta:Ráadásul ilyen fiatalon több éve az ukrán válogatott oszlopos tagja a védelemben. És azért az ukrán válogatott szerintem nem a középszerű válogatottak közé tartozik, az már más kérdés, hogy, hogyan állná meg a helyét a Barca védelmében?!fcbarca0827 írta:Láttad már Csigrinszkijt játszani életedbe? (Gondolom 3-nál többször nem, ugye: UEFA Kupa elődöntő és döntő) Ezeken a meccsen tudod, hogy játszott? JÓL! Szóval, ne írj olyat, hogy olyanért adjunk pénzt, aki jó játékos...sjd írta: Perez se fizetett Negredoért meg Graneroért 30 milliókatBiztos vagyok benne, hogyha megakarják venni, akkor tudják miért kell és tudom, hogy be fog válni!
Ráadásul ilyen fiatalon több éve az ukrán válogatott oszlopos tagja a védelemben. És azért az ukrán válogatott szerintem nem a középszerű válogatottak közé tartozik, az már más kérdés, hogy, hogyan állná meg a helyét a Barca védelmében?!fcbarca0827 írta:Láttad már Csigrinszkijt játszani életedbe? (Gondolom 3-nál többször nem, ugye: UEFA Kupa elődöntő és döntő) Ezeken a meccsen tudod, hogy játszott? JÓL! Szóval, ne írj olyat, hogy olyanért adjunk pénzt, aki jó játékos...sjd írta: Perez se fizetett Negredoért meg Graneroért 30 milliókatBiztos vagyok benne, hogyha megakarják venni, akkor tudják miért kell és tudom, hogy be fog válni!
Láttad már Csigrinszkijt játszani életedbe? (Gondolom 3-nál többször nem, ugye: UEFA Kupa elődöntő és döntő) Ezeken a meccsen tudod, hogy játszott? JÓL! Szóval, ne írj olyat, hogy olyanért adjunk pénzt, aki jó játékos...sjd írta:Most akkor el lehet gondolkozni, hogy Filipéért tényleg sok lett volna a 15, Villáért az 50, Fabregasért a 45 millió...
Legalább olyanokért adjunk pénzt értéken felül, aki jó játékos (pl. Ibra, Fabregas), ne az ilyen Csigrinszkijekért
Perez se fizetett Negredoért meg Graneroért 30 milliókat
Nem szoktam ilyet írni, de nagyon de nagyon remélem, sőt könyörgöm, hogy ez csak egy kacsa hír legyen.noname írta:Ha lehet hinni a sportnak, akkor nagyon valószínű h meglesz Csigrinszkyj.
Maradok a régi, jólbevált módszernél és nem bírálok semmit előre. Bízok Pepben.Állítólag 25 milla körül lesz, de a fizetése alacsonyabb lesz a nagy vételár miatt.
Örülök ha Pep megkapja akit akar, véleményt pedig majd később fogok róla alkotni!
Ez a 25 millió kicsit soknak tűniknoname írta:Ha lehet hinni a sportnak, akkor nagyon valószínű h meglesz Csigrinszkyj.
Maradok a régi, jólbevált módszernél és nem bírálok semmit előre. Bízok Pepben.Állítólag 25 milla körül lesz, de a fizetése alacsonyabb lesz a nagy vételár miatt.
Örülök ha Pep megkapja akit akar, véleményt pedig majd később fogok róla alkotni!
Valahogy lehetett rá számítani, hogy a szuperkupa találkozó környékén megegyeznek a klubok. Nem láttam sokszor játszani, így nem formálok véleményt róla, de kicsit aggaszt Pep drága háthvédvásárlása, mert tavaly kb 30 millióért vettük meg a Casares - Henrique duót és nem váltak be! Én inkább a spanyol ligából néztem volna valakit, aki ismeri a spanyol focit, könnyebben hozzászokik a közeghez! Na majd meglátjuk...Gali írta:Igy igaz. A megállapodás szerint az ukrán játékos pénteken nem játszik Monacoban és valószínűleg szombaton kerül sor a bemutatására. Azért a 25 millió elég soknak tűnik.
Jézusom!gygerike írta:Én sem értem ,főleg ennyiért remélem nem gyakran mondok ilyet de remélem kútba esik ez a transzfer. Amugy itt olvastam valami Ricky Rubio nevű játékosrol is ,de fogalmam sincs hogy ki ő . Probáltam vidit nézni youtubon legyen valami fogalmam de 1 kosaras srácot adott ki
Teljesen igazad van! Én sem értem ezt.danikaa10 írta:Amúgy mért jön mindenki, (elégsokan azzal), hogyidén hosszabb lesz a szezon?Ha jól tudom, 3 plusz mérkőzést játszottunk,ugye a 2 szuperkupa, meg még max jön valami klub VB.. Ennyi, plusz tavalymég BL selejtezőket is kellett játszanunk. Szal nem értem, vagy ez valami kifejezés, bocs hogy itt értetlenkedem csak ezt soha nem fogtam hogy mérmondják
Bocs az OFFért.