De az lenne az álom, ha így alakulna: Barca, CSKA, Olympiakos, DVSC

De ezt kérdezhetnénk úgy is h a Sevilla-Real "csere" is h történtmerx írta:a milan az elsőben, az inter a másodikban![]()
![]()
ez, hogy történhetett?
a Milan a BL-ben sokkal eredményesebb volt az elmúlt időben, mint az Inter, ennyi... igaz egy idényt kihagytak tavaly, de mégis 2x nyerték meg az elmúlt 7 évben...merx írta:a milan az elsőben, az inter a másodikban![]()
![]()
ez, hogy történhetett?
Ja jó ok. Köszi.Perrero írta:Ő idézett rosszul, és ne kérdezzétek meg 2 hszenként, hogy mikor és mi közvetíti.. köszöntem...
Szerintem simán tudsz majd jegyet venni,a jegyirodák fogják árusítani-nyílván a nagyobb vidéki városokban is. Én hiába lakom a Puskás stadion mellett, vélhetően ki sem nyitnak majd a jegypénztárak, úgyhogy sokra nem megyek a közelséggel.Primitive írta:No, remélem jó helyre írok![]()
Szóval, nem vagyok túl jártas az ilyen dolgokban : jegyeket szeretnék venni a Loki BL meccseire/meccsére. Vidéken is van rá lehetőségem, vagy csak a fővárosban? Illetve mikortól lehet jegyeket venni?
Mondjuk Pécsett szeretnék jegyet vásárolni.
Előre is köszi
Tocy írta:fcbarca0827 írta:Tényleg ilyen nehéz normálisan, beszólás és kötözködés nélkül válaszolni??????bali 15 írta: JEgyébként ezt tényleg nehéz magadtól megtalálni a neten? (Tudod Google...)
Tényleg ilyen nehéz normálisan, beszólás és kötözködés nélkül válaszolni??????fcbarca0827 írta:bali 15 írta: JEgyébként ezt tényleg nehéz magadtól megtalálni a neten? (Tudod Google...)
Tényleg nem vetted észre, hogy én is ugyanezt írtam?Barcaman14 írta: A tv2 honlapján élőben lehet követni1 órával később pedig a TV-ben adnak egy összefoglalót a sorsolásról!
A tv2 honlapján élőben lehet követniFecooo írta: digisport adja 17:45-től, de erre van a jó öreg port.hu...
(barcatomnak...)
danikaa10 írta:Csütörtök 18:00. Asszem az eurosport adja de ez nem 100%.barcatom írta:Srácok a bl sorsolás mikor lesz és mi mutatja???
Csütörtök 18:00. Asszem az eurosport adja de ez nem 100%.barcatom írta:Srácok a bl sorsolás mikor lesz és mi mutatja???
Srác! Miért nem bírsz visszaolvasni pár hsz-t?barcatom írta:Srácok a bl sorsolás mikor lesz és mi mutatja???
Persze én sem gondoltam azt, hogy mindneki ezen agyal már hetek ótamiihii írta:Sztem ez még piszkosul korai.Tegnap éjjel realizálódott a továbbjutás,sorsolás sehol,BARCA nincs még kihúzva és máris azt kérdezed,h lesz e vmi speckó az EuroBARCA-tól?LM10 írta:
SZERk:Ha a Barca összekerülne a DVSC-vel lenne vmi külön dolog az eurobarcának? Mármint, h egy kupacban legyünkSzted a srácok már hetek óta azt szervezik,h csoportos kedvezményt kapjunk v mi?
![]()
De amennyiben tényleg összejön a fenti páros a csoportban,egy garancia már van,ami külön dolog,és biztosítja az oldal az egy kupacot![]()
ÉLŐ KÖZVETÍTÉSEK TOPIC![]()
![]()
Sztem ez még piszkosul korai.Tegnap éjjel realizálódott a továbbjutás,sorsolás sehol,BARCA nincs még kihúzva és máris azt kérdezed,h lesz e vmi speckó az EuroBARCA-tól?LM10 írta:
SZERk:Ha a Barca összekerülne a DVSC-vel lenne vmi külön dolog az eurobarcának? Mármint, h egy kupacban legyünk