Mikaos írta:Eto'o biztos úgy fog harcolni ellenünk, mint egy őrült

A mi csapatunk viszont erősebb, csak oda kell figyelnünk a Mourinho sunyi, anti-foci-gyanús taktikájára. Nem akarok még egy Chelsea-s párharcot...
tegnap megnéztem a milano-i derbit, és szvsz az inter nagyon jól játszott. voltak nagyon szép akcióik és nem csak a kiállítás miatt alakult így a meccs (max azért lett ilyen nagy a különbség).
nem véletlenül mondja moratti h még sosem volt ilyen erős az inter az elnöksége alatt; ill. zanetti is ezt mondta ami talán még szavahihetőbb mivel ő elég rég óta a csapat játékosa és belülről is látja a dolgokat...
mindenesetre tény és való h most nagyon erős az inter kerete, nagyon jól sikerült nekik a nyári csapatformálás/keretátalakítás; és nem csak az alap 11-ük jó de van elég sok minőségi-megbízható cseréjük. (és ezt annak ellenére mondom h számomra csak a BARCA a kedvenc)
szóval érdekesnek igérkeznek a BL-ben a meccsek mindenképpen. jah és azért hoztam fel ezt a hosszú monológot, mert sztem egyáltalán nem egyezik, még csak nem is hasonlít a chelsea tavalyi taktikájára az ő focijuk. sztem....