danikaa10 írta:...
Ajajaj, már Ronaldo is előjött
Ugye egyrészt az ő tett szívességet, hogy aláírt, ez ismét előjött, de ez valóban legyen a te gondod.
Igazából erre már nem akartam és nem is szabadna reagálnom, de pontosan Miki miatt fogok (aki valószínűleg, ha Isten is úgy akarja megérti majd).
Szóval, mégis ki a franc temeti, mert én például a korábbi mérkőzéseiről beszéltem. A jövőt illetőn csak annyit fogalmaztam meg, hogy láthatóan nem küzd úgy, mint egy másik friss igazolás, mert nem, s ezt bármivel meg lehet magyarázni, olyan kifogásokkal pláne, hogy neki nem kell, Pep nem várja el tőle, egy Barcelonában ez bármikor elfogadható és kritikával nem illethető

Ezért én később szemrebbenés nélkül adnék bizalmat egy olyan játékosnak, akin tapintható az elszántság, jó formában is van, képes küzdeni háromszor úgy, mint jelenleg Ibra, stb. Ez azonban még a jövő zenéje. Jelen esetben azoknak kellene inkább pár mérkőzést várni, akik megelőlegezték a bizalmat kilométerekkel.
Azt pedig, hogy én mit várok, már rég leírtam. Szerintem azt a kisujjából ki tudná rázni, de egyelőre valamilyen rejtélyes okból kifolyólag még minimálisan sem teljesíti.
Valóban nem tudom, miért kellene most elégedettnek lennem, vagy csak annyira vaknak lennem, hogy ne lássam meg azt, hogy ez nem elég? S miért nem lehetne kritikát megfogalmazni.