Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
krokodil22,apollon írta:Leo nem érdemli
sőt dicsérni való ahogy a kis Leo milyen bátor és harcos módon viselkedett egy tőle jóval nagyobb védővel! Addig örüljünk míg Messi ilyen céltudatos, ambiciózus és győzelemre törő! "Leo Messi a futball Istene"
Hajrá Barca
Sanama írta:Naaaa! Azért nehogy már megidcsérjük mert nekiment a ála 1,5fejjel magasabb védőnek.apollon írta:Leo nem érdemli meg azt hogy bunkózzátok!
Egy ilyen feszült mérkőzésen ahol mindent megtesz a csapat sikeréért, egyértelmű hogy felmegy benne a pumpa miután sokadszorra rugdossák meg és cibálják a 16-os vonalánál! Semmi váratlan nem volt a reakciójában, sőt dicsérni való ahogy a kis Leo milyen bátor és harcos módon viselkedett egy tőle jóval nagyobb védővel! Addig örüljünk míg Messi ilyen céltudatos, ambiciózus és győzelemre törő! "Leo Messi a futball Istene"
Hajrá Barca
Ennyi erővel mondhatjuk azt is,hogy Pepe-ben is megvolt a "harcos mód"
Attól,hogy Messi, ugyanúgy vétkes volt...
Az utolsó mondatoddal egyetértek.madmushroom írta:Az, hogy ég benne a tűz az rendben, kell is, el is várja szerintem mindenki, de akkor is viselkednie kell, nem szabad a bírók figyelmét felhívnia magára, nem szabad kimutatnia, hogy könnyen kiborul mert rá fognak szállni, tudni fogják, hogy két-három rúgás és kiborul és ez a teljesítményére is rányomhatja a bélyegét. Nem illik az ilyen magatartás ehhez a csapathoz. Na de elnézzük neki természetesen, mindenkivel előfordul az ilyesmi, nagyon még nem is láttam tőle ilyen kirohanást.
Naaaa! Azért nehogy már megidcsérjük mert nekiment a ála 1,5fejjel magasabb védőnek.apollon írta:Leo nem érdemli meg azt hogy bunkózzátok!
Egy ilyen feszült mérkőzésen ahol mindent megtesz a csapat sikeréért, egyértelmű hogy felmegy benne a pumpa miután sokadszorra rugdossák meg és cibálják a 16-os vonalánál! Semmi váratlan nem volt a reakciójában, sőt dicsérni való ahogy a kis Leo milyen bátor és harcos módon viselkedett egy tőle jóval nagyobb védővel! Addig örüljünk míg Messi ilyen céltudatos, ambiciózus és győzelemre törő! "Leo Messi a futball Istene"
Hajrá Barca
Nekem is, remélem elgondolkozik és a jövőben viselkedni fog. Nagyon tetszett ahogy Puyol szaladt hozzá, hogy befogja a száját és picit leszúrja, hogy viselkedjen. Ha valakire kell hallgatni, na akkor az ő.lionelmessi19 írta:Nekem az egyik legrosszabb pillanat volt. Leo hihetetlen bunkón viselkedett.Kardi írta:http://www.eurobarca.hu/images/galeria/ ... 7668_b.jpg
ez a momentum tetszet a legjobban a meccsen
Tudom, hogy ilyen sok gólpassza volt tavaly, épp ezért gondolom, hogy sokszor, ahelyett, hogy megpróbálna cselezni (ami valjuk be, elég sokszor nem sikerül, mert megállítják) jobb lenne, ha inkább kiugratna valakit, mert az is nagyon jól megy neki, és az ilyen helyzetekből nagyobb valószínűséggel születik gól.krokodil22 írta:Azt gondolom, hogy Leo az, aki tényleg passzol, és inkább átadja a labdát. Az előző idényben messinek 17 gólpassza volt.
Úgy látszik, hogy Pedróval jobban össze tud játszani, mint Ibrával. Remélhetőleg Ibra és Messi össze fognak szokni.
Azt gondolom, hogy Leo az, aki tényleg passzol, és inkább átadja a labdát. Az előző idényben messinek 17 gólpassza volt.CFirpo3 írta:Én nem a tegnapi meccsre írtam, hanem általánosságban.krokodil22 írta:Inkább Ibrára írnám, hogy nem passzolt. messi meg nagyon jól játszott. Színt vitt a Barca játékába. Xavit kii8ktatták a játékból, Messi meg nem hagyta magát.
Én nem a tegnapi meccsre írtam, hanem általánosságban.krokodil22 írta:Inkább Ibrára írnám, hogy nem passzolt. messi meg nagyon jól játszott. Színt vitt a Barca játékába. Xavit kii8ktatták a játékból, Messi meg nem hagyta magát.
Inkább Ibrára írnám, hogy nem passzolt. Messi meg nagyon jól játszott. Színt vitt a Barca játékába. Xavit kiiktatták a játékból, Messi meg nem hagyta magát.CFirpo3 írta:Engem még mindig zavar, hogy nem passzol eleget.
Jó, hogy hátára veszi a csapatot, de én elvárom tőle, hogy amikor látja, hogy nincs esélye cselezésre, vagy amikor egy csapattársát jó helyzetbe tudja hozni, akkor passzoljon. Tegnap is ilyenből lett a gól, de azt érzem, hogy passzolhatna még többet (főleg, amikor középen van, Xaviék előtt), mert az is nagyon megy neki.
Az utcsó mondattal egyetértek. Az 1.-vel nem. Ha Messi nincs, nem nyertünk volna. Így sem volt valami ötletes a játékunk, de ha Leo nem lett volna...Barcaman14 írta:Önmagához képest gyengébben játszott. De ezt elnézzük neki és a többieknek is.Egyébként meg az igaz, hogy Messi még így is kiemelkedett a mezőnyből.
Önmagához képest gyengébben játszott. De ezt elnézzük neki és a többieknek is.krokodil22 írta: Ez nem igaz, hogy gyenge volt. Tudod, mekkorát játszott? Hányszor került a kapus kezébe a labdája? Rengetegszer. Nagyon sokszor hagyott ott védőket, és végig küzdötte a meccset. Ibra, és Henry voltak gyengék. Messi a hátára vette a csapatot. Már sajnáltam, hogy minden lövését a kapus kivédte.
Ez nem igaz, hogy gyenge volt. Tudod, mekkorát játszott? Hányszor került a kapus kezébe a labdája? Rengetegszer. Nagyon sokszor hagyott ott védőket, és végig küzdötte a meccset. Ibra, és Henry voltak gyengék. Messi a hátára vette a csapatot. Már sajnáltam, hogy minden lövését a kapus kivédte.Sanama írta:Nálam Keita. Az ő mezőnymunkája volt szerintem a legjobb.meccs embere nálam! Applause Applause
És Messi szerintem nagyon gyenge volt ma, mint ahogy Xavi, Titi,Zlatan is.
Messi a hosszabbításra belehúzott, de az leső 90percben neki sem ment.
Pontosan, de hát ő is ember, azt hiszem totálisan kivolt, persze ez nem megoldás. Amúgy nekem a kedvenc képsorom a mai meccsről mikor mutatják, hogy Valdes és Puyol hogy örülnek a gólnak, mintha csak a BL-t hódítottuk volna el.lionelmessi19 írta:Nekem az egyik legrosszabb pillanat volt. Leo hihetetlen bunkón viselkedett.Kardi írta:http://www.eurobarca.hu/images/galeria/ ... 7668_b.jpg
Nekem az egyik legrosszabb pillanat volt. Leo hihetetlen bunkón viselkedett.Kardi írta:http://www.eurobarca.hu/images/galeria/ ... 7668_b.jpg