Szerintem senki, aki védi Őt nem mondta,hogy ez a teljesítmény, akár gólokra, akár futott méterekre gondolok, elég tőle.
De azért olyan hsz-eket olvasni,hogy nem futott, nem támadott le, elég érdekes. Mikor a 3 meccs közül ezen támadott le a legtöbbet, és futott vissza.
Azt elismerjük mindannyian,hogy rosszul játszott.De ki játszott jól?
Most azt mondom,hogy Keita és Abidal. Illetve utolsó 35percben Messi.
De a meccs nagy részében az egész csapat, álmosan, lassan játszott, Xavit nagyon jól levették a pályáról.
És, ha egyetértetek abban,hogy Titi rosszul játszott, vagy akár Xavi, náluk miért nem említitek meg? Mert Henry tavaly jól játszott, és hajtott?
A múltból nem élünk meg.
Xavinál elfogadom, nála 1évben 2-3 ilyen meccsre van példa, őt nem kell részletezni.
De Henry semmivel nem volt jobb elől, mint Ibrahimovic.
És azt vettem észre,hogy ketten nem is kedvelik egymást. Kölcsönösen nem passzolnak egymásnak
Nem is tudom ki írta. Ha Ibra 20milió lett volna lenne ideje, de mivel 40 volt nincs?
Mintha Ő kért volna annyit azért,hogy idejjöjjön.
Nem látom annak sem értelmét,hogy minden egyes meccs után ilyen rossz, olyan rossz volt Ibra. 5méter helyett 2,7métert futott.
Tudjuk,hogy még nincs beilleszkedve, nincs megfelelő teljesítménye,de ettől függetlenül nem kell olyanokat mondani rá,hogy nem fut, nem jön hátra, nem támad le.
Az a játék,hogy kifutja magát teljesen, az Eto'o volt.
Pep tudta,hogy kit vesz,Ibra nem fog soha életében annyit futni mint Eto'o, fizikálisan teljesen más.
Azt érzem az a baj,hogy Ibra nem egy magasabb és egy újabb kiadású Samuel.
Ez olyan, mintha Messi helyett jönne CR. Olyan lenne a játéka? nem.