Nos én nem vagyok elégedett Ibrával. Lehet, hogy lezs akinek nem tetszik de ez a véleményem. Tulajdonképpen nem volt játékban, ezt okozhatja, hogy nem érzik még egymást a srácok, de szerintem nagyon kevés mozgást mutatott be. Így nem lehet helyzetbe kerülni, ha nem fut a lyukakba.Ha pedig hozzá került a labda elönzőzte és nem csak az az egy Henry féle nem passzolása volt. Volt még egy eset amire emlékszek. Három a háromban fordultak le Messi-Zlatan- Henry. Henrynak nem lehetett adni, de Messi indult volna tisztán futott volna be. Viszont Zlatan fel sem nézett, csak csinálta a maga eredménytelen cseleit.
Én azt a nagy hajtani akarást se látom rajta, hiányzott az a csupaszív Eto'o aki szívét lelkét kitette értünk minden meccsen, még akkor is ha nem ment neki és nem sikerült gólt szereznie.
Pepen meg azt látom, hogy nagy kedvence Zlatan, ezért is hozta ide, csak be ne bukja ezt az üzletet. Valamint szerintem ennek tehető be, hogy nem cserélte le hamarabb, szerintem meg kellett volna tennie. Bojannak több játékperc kellene, főleg ha Ibrának nem megy. A hatvanadik perc környékén én levettem volna.
Mindenesetre remélem javul a játéka, ennél többre van szükség.

Remélem átbeszélik a dolgot Henryval és messivel, mert az összjáték nem igazán működik.