2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Hát hétfőn mutatják be , elvileg szerintem játszhatna de valószinűleg Pep még nem fogja betenni most még kispadra sem, de aztán kitudjadanikaa10 írta:Amúgy szerintem Robinhoban senki nem reménykedett, vagyis én biztos nem, 100% volt, hogy kacsa. Meg szerintem télen nem lesz komoly érkező, max valaki a padra, de biztos, hogy Cesc-et nem fogjuk elhozni, max nyáron, de én sajna attól félek, hogy szerződést fog hosszabbítani.gygerike írta:Jó lenne ha megszereznénk télen akkor mehetne a rotáció bl előtt pihentetni Xavit vagy Init.Brutális lenne a keret főleg ha még tudnánk szerzni 1 balszélsőt (aki reménykedett még Robinhoban annak rossz hírel tudok szolgálni ugyan is az elmundo azt írja hogy 99 % hogy nem jön ha jol értelmeztem ). Ibra és Fabre a 2 kedvenc játékosom a kedvenc csapatomban![]()
Az meg a másik, hogy jövőre biztos kell egy jó szélső, mert azért Henry talán utolsó jó szezonja előtt áll, legjobban annak örülnék, ha valameik fiatalunk betudna épülni Titi helyére.
Amúgy Csiga hétfőn már játszhat?
Amúgy szerintem Robinhoban senki nem reménykedett, vagyis én biztos nem, 100% volt, hogy kacsa. Meg szerintem télen nem lesz komoly érkező, max valaki a padra, de biztos, hogy Cesc-et nem fogjuk elhozni, max nyáron, de én sajna attól félek, hogy szerződést fog hosszabbítani.gygerike írta:Jó lenne ha megszereznénk télen akkor mehetne a rotáció bl előtt pihentetni Xavit vagy Init.Brutális lenne a keret főleg ha még tudnánk szerzni 1 balszélsőt (aki reménykedett még Robinhoban annak rossz hírel tudok szolgálni ugyan is az elmundo azt írja hogy 99 % hogy nem jön ha jol értelmeztem ). Ibra és Fabre a 2 kedvenc játékosom a kedvenc csapatomban![]()
Ólcsóbban megtudnánk szerezni mint CSigrinszkijt?? :O nem lenne rossz , de valószinűleg az arsenal nem fogja elengedni :S Én azért reménykedek benneMikaos írta:Olvastam egy hírt, miszerint jövőre Fabregas-t akár 18mio euróért is elhozhatjuk - amennyiben most nem hosszabbít szerződést!!!
Van egy olyan törvény, miszerint ha egy játékos már 3 évet eltöltött a szerződéséből, akkor a hátralévő szezonokból kiszámított alap-fizetésért elvihető. És Fabregas fizetése a hátralévő 4 évre 18mio euró, tehát jövőre ennyiért elvihetjük.
És ezt már akár januárban megtehetjük!!! Ugyanis októberben lejár az a bizonyos 3 év Cesc szerződéséből.
Forrás: http://fcbtransfers.blogspot.com/2009/0 ... cheap.html
hát szerintem Viktorionak igaza van amit edzésen csinált meg a meccsen amikor Henry elfutott a baloldalon lekelett volna adnia, de ő rálőtte...Bobberto írta:Már bocsi, de kb ez volt a köszönjük Emese hozzászólás. 3 és fél lejátszott meccsből levágod, hogy kakkantás igazolás volt? Nem hinnémViktorio írta:Sziasztok én ezt az Ibrát nem tartom valami jó vételnek ami Henryvel müvelt az edzésen meg a második félidőben az önző magatartásával amiből biztos gólt lehetett volna szerezni ha átadja Henrynek. A szuperkupa döntővel kapcsolatban.bele fog Ő jönni a játékba csak fel kell még fognia mit akar Pep és felgyorsulni hozzá ennyi.
Én szeretném megtartani Guddy-t, mert remek cserének tartom, hiába nem olyan képzett technikailag, nagyon hajt és nem játszik haszontalanul. Ami zavaró, hogy a fiatalok előtt van, ezért viszont nem zavarna, ha elmenne. Mert sztem Xavi, vagy Iniesta pótlására sokkal inkább képes Jonathan, meg Thiago, mint Guddy. Valahogy meg kéne oldani, hogy az egyik ifi fennmarad és kap félidőnyi, 30 percnyi játéklehetőségeket, hogy fejlődhessen és akkor nem lesz égetően szükséges Fabregas leigazolása. (Kicsit más megközelítésből kifejtem majd a Barca hátország topicbanAlberto10 írta:http://fcbtransfers.blogspot.com/2009/0 ... onaco.html
Remélem hogy nem megy el Guddy, mert akkor nem lesz elég középpályás a cserepadon![]()
Vagy igazolni kéne a helyére vkit, de mivel 2 nap van az átigazolási időszakból, nem valószínű, hogy ez bekövetkezik...
Már bocsi, de kb ez volt a köszönjük Emese hozzászólás. 3 és fél lejátszott meccsből levágod, hogy kakkantás igazolás volt? Nem hinnémViktorio írta:Sziasztok én ezt az Ibrát nem tartom valami jó vételnek ami Henryvel müvelt az edzésen meg a második félidőben az önző magatartásával amiből biztos gólt lehetett volna szerezni ha átadja Henrynek. A szuperkupa döntővel kapcsolatban.
Azt hiszem Txiki nyilatkozta, hogyha Guddy megy, akkor nem igazolnak helyére senkit.Alberto10 írta:http://fcbtransfers.blogspot.com/2009/0 ... onaco.html
Remélem hogy nem megy el Guddy, mert akkor nem lesz elég középpályás a cserepadon![]()
Vagy igazolni kéne a helyére vkit, de mivel 2 nap van az átigazolási időszakból, nem valószínű, hogy ez bekövetkezik...
Ha ő elmenne, szinte biztos, hogy Thiago és Jonathan is több szerepet kapnának. Ebben az esetben Jonathanra és számítanék az első csapatnál.Alberto10 írta:http://fcbtransfers.blogspot.com/2009/0 ... onaco.html
Azért Messit egyszer szerelte. Ha jól emlékszem. Leóval nehezen bírtak a védők. Abból is látszik, hogy több lehetősége volt gólt rúgni.lionelmessi19 írta:Elképesztő szeme van Guardiolának, azt kell mondjam. A mai meccs alapján legalábbis. Ennyiszer és ilyen tisztán szerelni Messit még sosem láttam senkit. Az előreívelések pedig valóban hihetetlenek. 2-3 hajszálpontos volt, többre alkalom se.
jajj,de jóEllene szól még az is, hogy Jeffren-t nem adják kölcsön úgy néz ki tehát így van bal szélső csere.
És ki is fizeted a klubnak azt az 50 milliót?MESSI,BENCE írta:Szerintem a Barcába még Mata vagy Robinho kellene,de én valamiért Robinhot favorizálnám és akkor így fel tudnánk állni:
Valdés-Alves-Piqué-Chigrinsky-Maxwell-Touré-Xavi-Iniesta-Robinho-Ibrahimovic-Messi!!![]()
![]()
![]()
![]()