SzygBoty írta:Üdv.
Kérdésem sokan írják hogy adjunk időt neki és legyünk türelmesek vele.
De mi van akkor ha elfogy a türelmetek?

tehát hogy akkor mit csináltok?

aláírást gyűjtögettek hogy adják el?

nem piszkálódni akarok csak egy kérdés ami eszembe jutott

Akkor benéz a ló az ablakon...
Furcsa neki ez a gyorspasszos játék, és gyengébben is helyezkedik, mint Eto'o. Meg fogja szokni. Pep nem szokott tévedni, nem lesz itt gond.
A fejjátékhoz kapcsolódóan pl. a Bilbao ellen a tizi előtt ő fejelte le a labdát Alvesnek. Ezen a meccsen minden szögletnél (direkt figyeltem) a hosszúra helyezkedett, szinte kivonva magát. Ennek okát abban látom, hogy nem volt még meg a taktika, a mozgás, hogy hova érkezzen a szögleteknél. (Eto'o mindig a kapus előtt táncolt, zavarta őt, fejeléssel ugye nem nagyon tudta volna), a Sahtar ellen már Ibra is ráindult szögletnél, más kérdés, h (Marquez hiányában) szinte minden beadás Puyolt kereste. Ne csak az orrunkig lássunk. Az hogy fejjátékban erősödtünk nem azt jelenti, h Ibra több gólt fog fejelni, mint Eto'o. Számtalan dologban segíthet a fejjátéka.
Szabadrúgások terén nagyon kedvelem Alvest, de neki inkább a közelieket kéne lőnie, és hagynia egy-két távolabbit Ibrának, sztem a srác egy nehéztüzér. Mondjuk amíg nem szerez önbizalmat, pár gólt, addig a szabikat sem kell vele lövetni, mert 30-ról rápöckölni szükség van némi önbizalomra és koncentrációra.
Letámadás néven sztem eddig többet futott, mint az Interben fél szezon alatt, igaz mi ahhoz voltunk hozzászokva, hogy Eto'o egyfolytában futott, de tényleg, megállás nélkül. Így utólag belegondolva hihetetlennek tűnik, mennyit robotolt. Ezt Pep szépen el fogja neki magyarázni, és hajtani fog, mint a güzü. Ha nem, akkor majd pótolja az erőszakosságával, látszik, hogy eléh nehéz tőle elszedni a labdát.
No de hétfő éjfélkor sokkal okosabbak leszünk, valódi tétmeccs következik (Messi nélkül, juj most mi lesz

), csak nehogy 3-at rúgjon Ibra, és egyesek ne tudjanak jönni fórumozni. Félre értés ne essék, én is sokkal többet várok tőle.