Mikaos írta: ...
Én nem szívesen reagálok a te magyarázkodásaidra, mert hihetetlenek, viszont ezzel kapcsolatban még egy-két dolgot megjegyeznék:
Az első pontod egy nagy semmi, mivel leginkább a hozzáállásával volt gond az embereknek, ami egyik találkozón sem ütötte meg azt a szintet, amit kellett volna egy vérprofinak. A játéka többi részére igaz, ohgy még bele kell lendülnie.
Erre az izzadságos dologra végképp nem reagálnék, mert már rémisztő, miket magad mellé tudsz állítani
A mondandód többi részére, melyben kb. négyszer leírod, hogy ilyen testfelépítéssel nem lehet mit kezdeni, csak két adalék: Pep és Thierry Henry - mindketten más véleménnyel vannak erről.
Ez a reklámdolog meg már tényleg túlzás. A gazdasági folyamatokba nem látunk bele, de hát nyilván pontosan vázoltad a helyzetet. Számomra édes mindegy, mennyi mezt adnak el, amíg azt az értéket, amit érte adtak (mondjuk szimplán 80-100 milliónak), azt a pályán minimum kézzel fogható bizonyítási vággyal, végletekig tartó küzdeni tudással és akarással, a körülményekhez képest leghasznosabb megoldásokkal, játékkal, példás magatartással (a pályán és azon kívül egyaránt), és végül, de nem utolsó sorban gólokkal nem egyensúlyozza. (S ez csak az ára, ezen kívül még azért is meg kell dolgoznia, s bizonyítani, hogy egyáltalán felvehesse a mezt, de ez mindenkire igaz a csapatból).
Erre majd pár hónap múlva lehet kitérni, ami tény: három mérkőzésből eddig egyetlen sem volt olyan, ami után nem lehetne finomabb kritikát, s ténymegállapításokat írni, persze nem szabad átesni a ló másik oldalára.
A beilleszkedést pedig elfogadom, de mindenkit megkérnék, hogy felejtsük el Henryt, abszolút más helyzetben érkezett, s végül ő már bizonyított. Nem lehet egy lapon említeni Zlatannal. Ha pedig továbbra is előszeretettel vetnétek ide, akkor ajánlom figyelmetekbe Robbent és Eto'ót. Egyébként nem mondanék ilyet, csak Ibrahimovics érdekel, de sajnos rendre előjön Henry takaróként, meg kifogásként. Gusztustalan sok kifogás van.
S most nem csupán neked címeztem, semmi személyes, de te vagy az, aki mindig előjön a légből kapott magyarázkodásával és lyukat ír az ember hasába.
Még egy dologgal kiegészíteném: az abszolút nem érdekel, hogy mások itt játszatnák 50 meccsen keresztül, akármit is mutatna, a "majd belejön elv" alapján, pusztán a neve miatt. Engem sokkal jobban foglalkoztat, hogy Pep mennyire gondolja komolyan a végletekig tartó türelem és lehetőség dolgot. Elhiszem, hogy szeretné, ha végül őt igazolná Ibrahimovics leigazolása, s akkor én is elégedett lennék, de valahol kell majd ey határ, amit követően Bojannak kell lehetőséget biztosítani több szempontból is. Remélem erre nem kerül sor, s ezzel együtt Bojan viszonylag sok lehetőséget kap, hiszen hihetetlen elszánt, jó formában és fizikai állapotban van, valamint még fejlődhet. Nem szabad egy pillanatra sem beáldozni sem őt, sem a csapat sikereit Zlatanért.