2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
ez nagyon szép, az is nagyon nagy volt ami most volt az előző szezonba amikor eldőlve kapásból rúgta be meg amikor átpöccintette a kapus fölött..Kardi írta:sajnálom hogy elhagy minket, nagyon tisztelem mint játékos (mindig Raikkonen jut eszembe róla, és forditva is...) rengetegszer mentette meg a csapatot, nagyon jó embere volt a barcának.....kedvenc gólom tőle: http://www.youtube.com/watch?v=cwROLYAKMxw
Mostmár szerintem Ő is így gondolja.Vagyis sztem megkapta Ő is amiért jött és mostmár tovább állna.Nincs kizárva,h el akar menni de lehetséges,h nem engedik idén már el őt.Nem akarják,h elfogyjunk.LG írta:Számonra szimpatikus játékos, és voltak olyan meccsei, ahol elégedett voltam vele, de sajnos tényleg gyakran nagyon gyenge és ügyetlen. Neki sem értem, miért jó ez...angliában sokkal jobban tudna érvényesülni. Nem értem az ilyen embereket, akik megelégszenek a kiegészitő ember szereppel. Lehet az én logikám fura, de inkább lennék húzzóember egy kis csapatban, mint egy nagynál koptatnám a padot
Akkor miért játszik még mindig itt? Szerintem az hogy játszott 5 vagy több meccsen és rúgott 1-2 gólt az elég nekem. Lehet neked nem tetszik. Te elküldenéd a rákba. De nem te döntesz. De ha még is elküldenék akkor légy boldog. De még itt van. És remélem itt is fog maradni még 1-2 évet.socio66 írta:sajnálom,számomra rendkívül unszimpatikus.
a flegma rágózása,a semmitmondó tekintete,az a nulla játékintelligencia, amivel rendelkezik(nem kell egy kétperces videót belinkelni,amin össze van gyűjtve három gólpassza..),a 'kényszerítői',egyáltalán a passzai.
hogy a lövéseiről ne is beszéljünk..tavaly is olyanokat lőtt néha,hogy hirtelen nem tudtam,sírjak-e vagy nevessek..
tudom,hogy elcsépelt és sokszor tévesen használt jelző ez;
de ő tényleg nem barca-szint.
érdekes,nekem anno akkor tetszett inkább a játéka,amikor azt hiszem két éve,középcsatár volt jó ideig,samu hosszú sérülése miatt. akkor azért lőtt gólokat,kiharcolt büntetőket,látszott,hogy a posztján játszik.
de aztán amikor visszajött ilyen 'irányítószerűségnek',amit most játszik..
ez számomra borzalom.
nem sok játékos van/volt a csapatban,akit kifejezetten nem bírtam,amikor itt ténykedett,de gudjohnsen ilyen.
ízlések és pofonok.
ebben a stílusban valóban nem a legjobb, viszont a játékintelligenciát nem lehet egy-egy stílus alapján meghatározni, ha láttad anno a Chelseaben játszani, ott ilyen eszedbe se jutott volna,h nincs játékintelligenciája, igaz más körülmények,és felállásban tolták,de nagyon is jó volt.socio66 írta:sajnálom,számomra rendkívül unszimpatikus.
a flegma rágózása,a semmitmondó tekintete,az a nulla játékintelligencia, amivel rendelkezik(nem kell egy kétperces videót belinkelni,amin össze van gyűjtve három gólpassza..),a 'kényszerítői',egyáltalán a passzai.
hogy a lövéseiről ne is beszéljünk..tavaly is olyanokat lőtt néha,hogy hirtelen nem tudtam,sírjak-e vagy nevessek..
tudom,hogy elcsépelt és sokszor tévesen használt jelző ez;
de ő tényleg nem barca-szint.
érdekes,nekem anno akkor tetszett inkább a játéka,amikor azt hiszem két éve,középcsatár volt jó ideig,samu hosszú sérülése miatt. akkor azért lőtt gólokat,kiharcolt büntetőket,látszott,hogy a posztján játszik.
de aztán amikor visszajött ilyen 'irányítószerűségnek',amit most játszik..
ez számomra borzalom.
nem sok játékos van/volt a csapatban,akit kifejezetten nem bírtam,amikor itt ténykedett,de gudjohnsen ilyen.
ízlések és pofonok.
Ilyen érvek alapján nyugodtan megutálhatnád éppenséggel Valdest is(persze lehet utálod is).a flegma rágózása,a semmitmondó tekintete,
Valóban érdekes mert akkor végülis egy edzői döntés miatt utáltad meg.Mert ha még mindig csatárként számolnának vele akkor lehet elnéznéd neki még a rágózást is...érdekes,nekem anno akkor tetszett inkább a játéka,amikor azt hiszem két éve,középcsatár volt jó ideig,