Eidur Gudjohnsen

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
visca el barca
Presidente del Barça

2009.08.31. 10:36:20

hát sok sikert Guddy. kicsit meglepett ez a francia vonal, jobban járt volna ha a WHU-ban köt ki, de ez van.

SOK SIKERT!
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
LM10
Director del Fútbol

2009.08.31. 10:10:29

Viszlát Guddy! Már itt volt az ideje. De mindent köszönünk, és a sok erőfeszítéseidet is :D
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2009.08.31. 09:52:23

Aloha Eduir.

Nekem nem fog hiányozni. Lelkesnek lelkes volt, de nem volt meg a Barcába elegendő tudása... A Gamperen is látszott, hogy az ifi irányítóink már most jobban irányítják a csapatot, mint ő irányította valaha is :? Felkészülés alatt meg a csatársorral is próbálkozott... Jobb lesz mindenkinek így én azt hiszem.

Viszlát Guddy
Andris
Adminisztrátor

2009.08.31. 09:43:17

Hát nálam ő az abszolút 'végremár' eset.

3 év alatt, több poszton. Semmit nem sikerült hozzátenni, pedig rengeteg lehetősége volt, főleg az első két évben, de még tavaly is azért.
Neki egészen biztosan nem való ez a csapat.

Rumig, én nem tartanám annak. Szerintem egy rutintalan megilletődött B-s is többre képes a pályán, egyszerűen mert stílusban otthon van és képességekben Guddy előtt. Ilyenből nem is egy várakozik a lehetőségekre.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Barcaádám
Capitá del Barça

2009.08.30. 23:43:22

Kardi írta:sajnálom hogy elhagy minket, nagyon tisztelem mint játékos (mindig Raikkonen jut eszembe róla, és forditva is...) rengetegszer mentette meg a csapatot, nagyon jó embere volt a barcának.....kedvenc gólom tőle: http://www.youtube.com/watch?v=cwROLYAKMxw
ez nagyon szép, az is nagyon nagy volt ami most volt az előző szezonba amikor eldőlve kapásból rúgta be meg amikor átpöccintette a kapus fölött..
Kép

"A helyzet az, hogy jelenleg a Barça maga a futball, és ahhoz, hogy legyőzd a Barçát, a futballt kell kiirtanod."
Rumig
Entrenador del Barça

2009.08.30. 23:40:44

Nagyon nagy hibának tartom az elengedését, hacsak nem érkezik még valaki helyette.
2006. május 17., 2009. május 27.,
2011. május 28., 2015. június 6.
Kardi
Capitá del Barça

2009.08.30. 23:11:27

sajnálom hogy elhagy minket, nagyon tisztelem mint játékos (mindig Raikkonen jut eszembe róla, és forditva is...) rengetegszer mentette meg a csapatot, nagyon jó embere volt a barcának.....kedvenc gólom tőle: http://www.youtube.com/watch?v=cwROLYAKMxw
Kép
.:El Barça es Mes Que un Club!:.
Gyurinho
Capitá del Barça

2009.08.30. 22:54:11

Úgy néz ki elmegy, én a magam részéről sajnálom,szerintem a hozzállása példamutató volt ,küzdött, hajtott, megtette a magáét.Nem mondanám ,hogy nem Barca szintű mert szerintem igenis az ,kíváló képességű labdarúgó aki nem tudta maximálisan kamatoztatni a képességeit nálunk.
Rijkaard alatt többet volt használva mint Guardiolánál így ott abban az időszakban , jobban is tudott teljesíteni szerintem bár még így is tudása alatt igaz ,hogy azért néha megmutatta miket is tud : http://www.youtube.com/watch?v=Zemh4fuo-zk .
Neki a Chelsea-ben voltak a legjobb évei ,legszebb pillanatai és ezt sajnos itt nem tudta felülmúlni.
Akárki akármit is mond az izlandi labdarúgás korszakos alakja.. (még ha ez nem is igazán nagy szó...)
Barcaádám
Capitá del Barça

2009.08.30. 22:45:07

ez már biztos hogy elmegy???

különösen nem bánom csakhát így megint rövidebb a pad...
Kép

"A helyzet az, hogy jelenleg a Barça maga a futball, és ahhoz, hogy legyőzd a Barçát, a futballt kell kiirtanod."
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.08.30. 22:37:15

sok sikert bálnavadász! tetted a dolgot, küzdöttél, ez nekem elég!
abraka
Jugador del Barça

2009.08.30. 22:36:24

Ha minden igaz, akkor sok sikert a további karrierben. Vajon ki lesz a következő 7-es? :)
soadroli
Llegenda del Barça

2009.08.30. 22:24:44

Sok sikert Guddy,én örökké kedvelni foglak!!!
(am még mindíg nem hivatalos)
Kép
Fernando
Llegenda del Barça

2009.08.30. 22:23:15

Hát ez meglepett. Remélem a fiatalok tudják pótolni majd.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Capon
Llegenda del Barça

2009.08.30. 22:22:13

Sok sikert Gudi! Talán majd Monacoban összejön ami itt nem.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
BlauGranaGroc
Jugador d'estrella

2009.08.30. 22:00:08

Mindent köszönök neked Gudi!
Sok sikert a továbbiakban! 8)
vv-puyi-rafa-pique-abidal-yaya-deco-messi-neymar-henry-samu
socio66

2009.08.30. 21:56:56

Na véégre már. :)
Bár nem értem,miért pont oda megy,de nem is érdekel tulajdonképp,csak távozzon.
Örülök a hírnek. :mrgreen:
Replay
Director del Fútbol

2009.08.30. 20:56:06

Szinte biztos, hogy az AS Monaco lesz a következő állomás, a mai edzésen már nem is vett részt.
Barcaádám
Capitá del Barça

2009.08.16. 13:24:07

az angol-foci.hu-n most olvastam hogy a WHU tárgyal Gudjohnsennel.

Nagyon szeretné az edző, Gianfranco Zola szerződtetni mert anno eggyütt játszottak a Chelseaben.

Állítólag a Bl szereplés 'piszkálja a csőrét' neki..
hát majd meglátjuk, lehet h marad ha nem jön senki a kpra.
Kép

Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2009.08.15. 18:03:52

LG írta:Számonra szimpatikus játékos, és voltak olyan meccsei, ahol elégedett voltam vele, de sajnos tényleg gyakran nagyon gyenge és ügyetlen. Neki sem értem, miért jó ez...angliában sokkal jobban tudna érvényesülni. Nem értem az ilyen embereket, akik megelégszenek a kiegészitő ember szereppel. Lehet az én logikám fura, de inkább lennék húzzóember egy kis csapatban, mint egy nagynál koptatnám a padot :?
Mostmár szerintem Ő is így gondolja.Vagyis sztem megkapta Ő is amiért jött és mostmár tovább állna.Nincs kizárva,h el akar menni de lehetséges,h nem engedik idén már el őt.Nem akarják,h elfogyjunk.

De én azt mondom jövőre vagy akár télen már biztos a távozása.
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.08.15. 17:54:15

Számonra szimpatikus játékos, és voltak olyan meccsei, ahol elégedett voltam vele, de sajnos tényleg gyakran nagyon gyenge és ügyetlen. Neki sem értem, miért jó ez...angliában sokkal jobban tudna érvényesülni. Nem értem az ilyen embereket, akik megelégszenek a kiegészitő ember szereppel. Lehet az én logikám fura, de inkább lennék húzzóember egy kis csapatban, mint egy nagynál koptatnám a padot :?
MessiFan
Llegenda del Barça

2009.08.15. 16:42:39

socio66 írta:sajnálom,számomra rendkívül unszimpatikus.
a flegma rágózása,a semmitmondó tekintete,az a nulla játékintelligencia, amivel rendelkezik(nem kell egy kétperces videót belinkelni,amin össze van gyűjtve három gólpassza..),a 'kényszerítői',egyáltalán a passzai.
hogy a lövéseiről ne is beszéljünk..tavaly is olyanokat lőtt néha,hogy hirtelen nem tudtam,sírjak-e vagy nevessek..
tudom,hogy elcsépelt és sokszor tévesen használt jelző ez;
de ő tényleg nem barca-szint.
érdekes,nekem anno akkor tetszett inkább a játéka,amikor azt hiszem két éve,középcsatár volt jó ideig,samu hosszú sérülése miatt. akkor azért lőtt gólokat,kiharcolt büntetőket,látszott,hogy a posztján játszik.
de aztán amikor visszajött ilyen 'irányítószerűségnek',amit most játszik..
ez számomra borzalom.
nem sok játékos van/volt a csapatban,akit kifejezetten nem bírtam,amikor itt ténykedett,de gudjohnsen ilyen.
ízlések és pofonok.
Akkor miért játszik még mindig itt? Szerintem az hogy játszott 5 vagy több meccsen és rúgott 1-2 gólt az elég nekem. Lehet neked nem tetszik. Te elküldenéd a rákba. De nem te döntesz. De ha még is elküldenék akkor légy boldog. De még itt van. És remélem itt is fog maradni még 1-2 évet. :)
Cserének tökéletes. És ha bír padozni akkor nem is igazolni helyette. Jó játékos. Másképp nem játszott volna se a cselsziben se itt a Barcában.
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.08.15. 12:48:29

socio66 írta:sajnálom,számomra rendkívül unszimpatikus.
a flegma rágózása,a semmitmondó tekintete,az a nulla játékintelligencia, amivel rendelkezik(nem kell egy kétperces videót belinkelni,amin össze van gyűjtve három gólpassza..),a 'kényszerítői',egyáltalán a passzai.
hogy a lövéseiről ne is beszéljünk..tavaly is olyanokat lőtt néha,hogy hirtelen nem tudtam,sírjak-e vagy nevessek..
tudom,hogy elcsépelt és sokszor tévesen használt jelző ez;
de ő tényleg nem barca-szint.
érdekes,nekem anno akkor tetszett inkább a játéka,amikor azt hiszem két éve,középcsatár volt jó ideig,samu hosszú sérülése miatt. akkor azért lőtt gólokat,kiharcolt büntetőket,látszott,hogy a posztján játszik.
de aztán amikor visszajött ilyen 'irányítószerűségnek',amit most játszik..
ez számomra borzalom.
nem sok játékos van/volt a csapatban,akit kifejezetten nem bírtam,amikor itt ténykedett,de gudjohnsen ilyen.
ízlések és pofonok.
ebben a stílusban valóban nem a legjobb, viszont a játékintelligenciát nem lehet egy-egy stílus alapján meghatározni, ha láttad anno a Chelseaben játszani, ott ilyen eszedbe se jutott volna,h nincs játékintelligenciája, igaz más körülmények,és felállásban tolták,de nagyon is jó volt.

itt sajnos tényleg nem lett meghatározó,h finoman fogalmazzak,és nem is lesz már.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Chino
Llegenda del Barça

2009.08.15. 12:42:35

Nem akarom őt ócsárolni, már csak azért sem mert, annak az együttesenek a tagja akiért élek-halok. Viszont sohasem kedveltem. Nem örültem annak sem amikor idejött, de megbékéltem vele. Viszont szerintem a Barca egyik leggyengébb pontja. Egy kicsit sántít ez a példa, de olyasminek tartom mint Oleguert anno. (bár ő azért stabilabb kerettag volt) Az hogy a szimpátiám se túl jó vele szemben most lényegtelen, de nem hullajtanék könnyeket ha elmenne, de van egy fontos tényező. Hleb távozásval még inkább szűkült ez a poszt. Így tényleg kifogytunk a középpályásokból. Mostmár szinte csak Keita lehet az egyetlen (aki ráadásul ANK-ra is megy) + a fiatalok, akik tétmeccsen ki tudja mit alkotnának és ott a Bl is. Lehet kényszermegoldásokat alkalmazni pl. Touré feljebb megy és akkor Busi a helyén, de így egy szezonnak nekivágni öngyilkosság. Így is kp-hiányban szenvedünk, ha pedig ő is elmenne ki maradna? Hosszabb valszeg már nem lesz a kispad, de azért rövidebb főleg ne legyen. Egy évig még biztos megtartanám, mert akármennyire kilóg a csapatból tehetségben és tudásban, legalább kisebb csapatok ellen vagy kupában lehet játszatni.
Forca Barca!!!!
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2009.08.15. 12:40:15

a flegma rágózása,a semmitmondó tekintete,
Ilyen érvek alapján nyugodtan megutálhatnád éppenséggel Valdest is(persze lehet utálod is). :)
érdekes,nekem anno akkor tetszett inkább a játéka,amikor azt hiszem két éve,középcsatár volt jó ideig,
Valóban érdekes mert akkor végülis egy edzői döntés miatt utáltad meg.Mert ha még mindig csatárként számolnának vele akkor lehet elnéznéd neki még a rágózást is...

Szóval akkor végülis megutálhatnád éppenséggel Rijkaardot meg Pep-et is mert ők nem játszatják csatárként. :)

Minden esetre én emlékszem még meccsre amin sokat kösz9nhetünk neki.Volt olyan meccse(az lehet,h nem sok) amikor igenis jót tett,h beállt.Sztem.(ráadásul sokszor akkor állt be amikor a csapatnak se ment így nem is igazán lógott ki a játékával se előre se hátra azokon a meccseken)

De az utolsó mondatod volt a kulcs. :wink:
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
menczel
Entrenador del Barça

2009.08.15. 12:40:03

Bűngyenge! Tavaly egy értékelhető megmozdulása volt egész szezonban. Ez rettentő kevés. Ráadásul a felkészüléseken most csatárt játszott, nem is keveset, nehogy gólt nem lőtt helyzete sem volt. Lassú mint a csiga, labdakezelése, anticipációs készsége szintén gyér, az meg kifejezetten idegesít h olyan műlaza focit játszik ami ami abból áll hogy visszateszi a labdát annak akitől kapta. MENJENMÁR!!!
Lezárt