Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem tudok szalonképesen reagálni. Nevetséges vagy!danko94 írta:Én csak azt nem értem, hogy ha mi igazolunk valakit akk mért kell neki 1-1.5 év h normálisan játsszon? Henry is nagyon gyenge volt első évében és most Ibra is. Jo megértem h más a játékrendszer de itt nm találja el a labdát lukatrúg lukatfejel nm fut stb. A Madridnál meg Benzema gólokat lő, gólpassz-t ad stb. Én Pep helyében megmondánám neki h öreg kapsz még 1 lehetőséget, ha nm látom rajtad az alázatot és a küzdeni akarást akk mehetsz le a B csapatba azt szevasz! Lehet h mindjárt jobban menne nekiStelios írta:Ma is gyengén játszik, de nem szabad bántani. Attól nem lesz jobb. Szerencsére ezt Guardiola is tudja, és a Getafe ellen is beállítja majd a kezdőbe.
Így van, a passza később egy élmény volt. A fejese meg eredményes. További gólokat Ibra!ozsimiki írta:1percen belül egy gól (nem semmi reakció idő volt)
és egy gyönyörű már-már gólpassz Pedronakhát igen, egy klasszisra jellemző meccs eddig, nagyobb részében semmi kiemelkedő,majd...
GO ZLATAN! Eredményes,és szép folytatást!
Én csak azt nem értem, hogy ha mi igazolunk valakit akk mért kell neki 1-1.5 év h normálisan játsszon? Henry is nagyon gyenge volt első évében és most Ibra is. Jo megértem h más a játékrendszer de itt nm találja el a labdát lukatrúg lukatfejel nm fut stb. A Madridnál meg Benzema gólokat lő, gólpassz-t ad stb. Én Pep helyében megmondánám neki h öreg kapsz még 1 lehetőséget, ha nm látom rajtad az alázatot és a küzdeni akarást akk mehetsz le a B csapatba azt szevasz! Lehet h mindjárt jobban menne nekiStelios írta:Ma is gyengén játszik, de nem szabad bántani. Attól nem lesz jobb. Szerencsére ezt Guardiola is tudja, és a Getafe ellen is beállítja majd a kezdőbe.
Én azért nem nézem le Gijont, na meg az utóbbi években rendre gyengén kezdünk. Szóval én egygólos győzelemmel is kegyeznék akár. Ibrától meg még egyelőre nem várok csodát.lui1698 írta:Sztem így is fog hajtani, hogy végre meglegyen az első.Talma írta:Remélem ma összejön Ibra-nak a gól, sokkal jobban hajtana, ha végre lenne egy gólja.
A Gijón tökéletes ellenfél ahhoz, hogy belerázódjon jobban a játékba.
Nagy arányú győzelmet várok, és Zlatan gólt.
Sztem így is fog hajtani, hogy végre meglegyen az első.Talma írta:Remélem ma összejön Ibra-nak a gól, sokkal jobban hajtana, ha végre lenne egy gólja.
visca el barca írta:. erőcsatár nem kell vonal mellé.
Biztos vagyok benne, hogy meg fogja próbálni, de szerintem bevárja, hogy az eredeti helyén jót alkosson. Amúgy meg a Ledesma-gyerek teljességgel hibátlan lesz Titi helyén, sőt...Én már néha most kezdetném a srácot.Fernando írta:
Szerintem szélről jobban be tudja magát cselezni, mint Henry mostanában. Akár betörésekkel is veszélyes lehet.
Off.: Szeretem Iggy-t, remélem ezzel is nőttem a szemedben, de nem ő van az avataromon, hanem Ben Kowalewicz
Hát azért,mert Henry nem tudja becselezni magát, attól függetlenül Ibra maradjon csak középen, szerintem.Jobb ott neki.Fernando írta:Holnap kitenném szélre, Henry pedig mennyen középre. Kíváncsi lennék.
Szerintem szélről jobban be tudja magát cselezni, mint Henry mostanában. Akár betörésekkel is veszélyes lehet.gekkodan írta:Szerintem fizikumban nem lenne jó, sebességre Titi veri, Ibra pont jó, hogy egy kicsit reszeli a védőket középen. Nehezen bánnak el veleFernando írta:Holnap kitenném szélre, Henry pedig mennyen középre. Kíváncsi lennék.![]()
Off. Iggyt látom az avatarodban? Vagy benézem? Nagy mester lennél dani apád szemében![]()
Szerintem fizikumban nem lenne jó, sebességre Titi veri, Ibra pont jó, hogy egy kicsit reszeli a védőket középen. Nehezen bánnak el veleFernando írta:Holnap kitenném szélre, Henry pedig mennyen középre. Kíváncsi lennék.