Sanama írta:Nos. Szerintem a Szuperkupa meccse rosszabb volt,mint a mai a góljától eltekintve. Igaz,hogy ma sem ment neki, ez igaz, de ahogy lejjeb említették, a mai játék eléggé öreguras , lassú volt, nem voltak olyan hatalmas kreatív megoldások. De tény,hogy nem tűnt ki a mezőnyből Zlatan.
A gólja nagyon szép volt, és szerintem mialatt ott feküdt a földön 10tonna kő esett le a szívéről, utána láthattuk,hogy nem "önzőzött" mint korábban.
Remélem ez a gól elindítja Őt az úton affelé, hogy rendkívűl eredményes legyen.
Reménykedtem,hogy ma betalál,de nem hittem volna,hogy a 3. tétmeccseén gólt fog lőni, örülök neki !
Így tovább a gólokkal Ibra!
Valahogy így láttam én is.
Az eddigi megítélését csak 2 dologgal enyhíteném.
1: Maga a gól és az addigi nyomás.
Miután megtörtént, volt egy olyan helyzete amit ballal le akart még adni de kiment kirúgásra. Ez önmagában egy hiba.
Szerintem viszont a beilleszkedésének 2. fázisa.
Legelőször küzdött a gólért, és szerintem már-már szemtelenül az egyéni érdekeit tartotta szem előtt, néha irreális szögekből ellőtte.( Tegyük hozzá h 1 full-os Ibra irreális gólokra is képes meg úgy majdnem mindenre..)
Mindenképp csak a gól, csak a gól lebegett szeme előtt.
A második fázisa a gól után mutatkozott, hatalmas megkönnyebbüléssel kezdődött és igyekezett bepótolni az elmaradt passzokat, ekkor volt az hogy tuti lövőpozíciót elpasszolta, sajnos rosszul.
De ez a drukk, felkavart és nagyobbfajta érzések eltűnnek, természetes lesz még hogy néha a rossz megoldást fogja választani, betudható az önbizalomhiánynak is szvsz.
A harmadik fázist ha eléri akkor a csapat legmeghatározóbb embere lehet, ettől még messze van
DE! elérheti.
Csak csapatjátékosnak kell lennie, nagyszerű passzokkal, szemtelen megoldásaival és duzzadó önbizalommal..

És full kondival! Ez látszik rajta hogy még nem 100%-os. A mozgása darabos 1 picit, ennél robbanékonyabb tud lenni, gondoljunk néhány Interes góljára csak..
Nekem ami a legjobban szemet szúrt és bizonyította hogy túl sokszor fedezte a labdát. Megszelídítette és kényelmesen várt amíg passzolhatott..
De ekkora teher alatt, 1. gólra mindenképp nagyon hajtanak és nagyon várják és a legjobban ő várta magától, nem tökéletes erőállapotban.
Nem az a fajta akit sajnálni kell szerencsére, de innentől reméljük gőzerővel fog bizonyítani!
GO GO GO!!!!