2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
csababarca írta:Keresek egy számot,amit a rádióban hallottam.
Leég elvont lehet,mert végül is nem is ének van benne,hanem szaval a csávó benne,Fiatal srác lehet a hangjából ítélve,és nem is egy régi számnak tűnt.Emellett a szöveg mindenről szólt,pl suli,szerelem,szülők...
Ha valaki ráismer egy előadó-számcím kombót dobjon
Ú de jó kis Dre alap van alattaGame90 írta:Új Raekwon album is tölthető...:
http://www.youtube.com/watch?v=Ye9baSw8cZM
Erröl röviden annyit, hogy az év albuma.Game90 írta:Új Raekwon album is tölthető...:
Game90 írta:Ja, és egy kis segítség kéne! Mi ennek a számnak a címe?
http://www.zshare.net/audio/64991491b1928809/
2010 elején...:Poldi:.. írta:Kanye új album info továbbra sincs?
És ugyanez a dal még kétszerFernando írta: http://www.youtube.com/watch?v=0e7VYPZg ... re=related
Ez hatalmas!!!Saviola írta:Elképesztő.
Parancsolj:ozsimiki írta:ez engem is érdekelne + le lehet vhonnan egybe szedniBányász írta:Az 500asokról jut eszembe,h leszedtem a Rolling Stone magazin 500as listáját is(minden idők 500 legjobb zenéje ugye) de sztem elég sok muzsika hiányzik a listáról.Mindösszesen egy Abba van.Dire Straits fel se fért egy számmal se pl.
Arról tud valaki valamit,h kik állították össze ezt a listát?Azt tudom,h zeneszakértők meg zenészek meg stb.De kik?Nagyobb neveket tud valaki mondani esetleg?![]()
![]()
Elkerülte a figyelmem.Dire Straits van a listán : 351.
ez engem is érdekelne + le lehet vhonnan egybe szedniBányász írta:Az 500asokról jut eszembe,h leszedtem a Rolling Stone magazin 500as listáját is(minden idők 500 legjobb zenéje ugye) de sztem elég sok muzsika hiányzik a listáról.Mindösszesen egy Abba van.Dire Straits fel se fért egy számmal se pl.
Arról tud valaki valamit,h kik állították össze ezt a listát?Azt tudom,h zeneszakértők meg zenészek meg stb.De kik?Nagyobb neveket tud valaki mondani esetleg?
Hát az leghamarabb csak decemberben lesz valamikor,de majd belinkelem mindenképp!Saviola írta: Az Intro tetszik,sok sikert!
Majd linkelj olyan zenét is,amiben hallatszol.
Jahh én is csípem őket....Bár az új Day to remember album nem jön be annyira,de azért van rajta egy isten szám,a Welcome to the family...azt fel is dolgozzuk amúgy..La Pulga írta: Sounds Like: The Devil Wears Prada, A Day To Remember, Bring Me The Horizon, Parkway Drive,
Uhh kedvenceim
Dire Straits van a listán : 351. Brothers in Arms De így is vannak nagy kimaradók. És mondjuk nálam a Brothers in Arms jóval előbb lenneBányász írta: Az 500asokról jut eszembe,h leszedtem a Rolling Stone magazin 500as listáját is(minden idők 500 legjobb zenéje ugye) de sztem elég sok muzsika hiányzik a listáról.Mindösszesen egy Abba van.Dire Straits fel se fért egy számmal se pl.
Arról tud valaki valamit,h kik állították össze ezt a listát?Azt tudom,h zeneszakértők meg zenészek meg stb.De kik?Nagyobb neveket tud valaki mondani esetleg?
Látom szereted Kanye-t, hallgasd meg a Hate számot, nagyon jó lett az is, Kanye közremüködéssel...:Poldi:.. írta:Atya égnem bírtam ki, hogy ne léptessem a Young foreverig
4 számot bírtam és utána megölt a kíváncsiság, hogy milyen lehet
és valóban. kumma. jó. lett.![]()
Atya égDanka00792 írta:Mekkora reklám az uj albumnak!![]()
Jay-Z Blueprint 3
Azért nem kis munka lehetett vele, pont ugy beállitani a kamerát, meg Jay-z-t is, ahogy a boritokon van. Nagyon tetszik.![]()
Egyébként az uj album is bejövös, bár nem ez a legjobb albumja, nekem pl az elözö, American Gangster is jobban tetszett, de vannak rajta jó muzsikák. De például az "On To The Next One" alapja valami siralmas.Nagyon nem jön be, legtöbbször tovább is pörgetem a számot.
![]()
A "Young Forever" szám tetszik a legjobban, nagyon jó lett.A szöveg is, meg hát Mr. Hudson refrénje dob rajta még sokat.
![]()
Viszont a "Run This Town"-t nagyon veszélyes meghallgatni, mert Rihanna refrénje belemegy a fejembe, és egész nap ez megy, az alappal együtt.Na mindegy.
Szerintem jó album lett, rosszabbra számitottam.