Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
na, ez marha jó - lenne2barcafan2 írta:Annyi képet csináltam már a barcával kapcsolatban, de Pedroval még nemcsináltam![]()
De már ez is megtörtént![]()
Fúbaszus. ez olyab jó lett hogy muszáj lefoglalnomMichaaBee írta:
Rég csináltam siget.![]()
Amúgy nem teljesen eredeti, az alapját leszedtem deviantról.![]()
szerk.: a sárgásvöröses alap
Más: Splatter brusht szeretnék Photoshop 6.0-ra telepíteni, de halvány lila gőzöm sincs, hogy hogyan lássak neki. Tippek?![]()
MichaaBee írta:
Rég csináltam siget.![]()
Amúgy nem teljesen eredeti, az alapját leszedtem deviantról.![]()
Igen, az alap kép már adott volt, ahhoz annyi a közöm, hogy leszedtem valamelyik oldalról. . . bár ilyet tudnék csinálni.House írta:@ao: Amolyan fura egyveleg munka. Nem illenek össze a dolgok rajta, a színek sem tudom hogyan kerültek oda. Nem tetszik a 3 Pep. A címer is egy kicsit fura hatású lett, a Messi-Ibra is. Kezdésnek persze nem rossz, ismerkedj a Ps-sel!
szerk: Most hozta be Enriqués sigedet. Nagy faja lett a bal oldala! Tényleg, ki jöttek a színek, jó ez a fa hatás. Viszont (!) Enrique körül nem értem miért tettél fehér hatást, inkább a neve kellett volna valahogy rá.Ez már jobb is!
![]()
Vagy az alap kép az egy már létező képből van?
Hali!
LM10 írta:2barcafan2! Te naon jókat szoktál csinálni. Csinálnál olyat, h rajta van Messi,Ibra,és Iniesta? Ha lehet idei mezben legyenek, bár még Ini nem játszott idén. A többit teljesen rádbíznám.
Direkt csináltad úgy hogy alul zöld legyen? A szüvegnél meg a lábánál mármint azon a részen biztos te is látod. Egyébként szép lenne csak kiszírja a szemem az a zöld rész..2barcafan2 írta:néhány hsz-el lentebb már raktam be egy ibrás siget:D
ha tetszik nyugodtan használhatod
Amikor képet kezdesz, akkor a resolution-t kell átállítani 600-ra. Máskor nem tudom.kudu írta:PS CS3ban hol tudom majd beállítani, hogy 300 DPI vagy 600 DPI-s legyen?
Jó,gondoltam.Csak azért szoltam mert barcaádám viszont az új 'temperodás' képet kérte.De részemről ennyi és bocsi az OFF-ért.fcbarca0827 írta:Szerintem erre House is rájött, a 2008/2009-ből, illetve az arcokból...A mezről nem is beszélve...
De, mivel nincs új, ezért belinkelte ezt!
Szerintem erre House is rájött, a 2008/2009-ből, illetve az arcokból...Master19 írta:Ez a tavalyi voltHouse írta: http://media.photobucket.com/image/barc ... na0809.jpg .Idén még igazábol nincs is mert még csak most vált biztossá a keret
Majd idővel.