Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
commandoskanty írta:Háborús játékok érdekelnenek.
Ne legyen nagyon bonyolúlt és a gépigény se legyen nagy.
11 éves srác tudjon vele játszani![]()
Előre is kösz
A legót már unja. Probálom valami jó kis sportgamere rá szoktatni, de nem érdeklijelwaz írta:]Vegyél neki inkább lego-t! Azzal is lehet "háborúzni, de nem fröcsköl a vér, segíti a kreativitását stb. 11 éves korban ez még korai. De tényleg nem akarok beleszólni.
Ferenc körút (VIII.ker). Villamos megálló mellet. És köszi szépen!barca99 írta:...
Vegyél neki inkább lego-t! Azzal is lehet "háborúzni, de nem fröcsköl a vér, segíti a kreativitását stb. 11 éves korban ez még korai. De tényleg nem akarok beleszólni.kanty írta:Háborús játékok érdekelnenek.
Ne legyen nagyon bonyolúlt és a gépigény se legyen nagy.
11 éves srác tudjon vele játszani
Ja és még annyi, hogy próbálj vádligyakorlatot csinálni sokat ( tudod, amikor lábujjheggyel felálsz valamire - pl: zsámoly,- és pipiskedsz, aztán vissza, majd ujbol pipiskedsz, ha megy akkor súlyzóval a kezedben.) Ez erősíti a bokaszalagod, de ne terheld le rögtön. És krémet próbáld ki! Nagyon jó!maister6000cm3 írta:Hát van egy új spéci krém! ACTIVON a neve. Ez nekem a térdemmel volt gond és bevált a kenőcs. De ha ez a sérülés lassan 2 éve lett műtve, akkor nem ártana elmenned egy sebészhez.Bojan Krkic írta:Helló Mindenki. Egy spéci tanács kéne.
Arról van szó hogy tavaly előtt novemberben volt egy bokaszalag szakadásom és azt hiszem elvarrtak egy ideget nekem,mert ha végigsimítom a sebemet akkor érzékennyé válik a 2. legkisebb lábujjam, és amikor lábfejjel rúgom a labdát akkor fáj egy ideig a bokaszalagom.
Kérdés: Mit tudok tenni hogy ne fájjon,mivel kenjem esetleg valami már rá...(a flektor nem jött be)
Hát van egy új spéci krém! ACTIVON a neve. Ez nekem a térdemmel volt gond és bevált a kenőcs. De ha ez a sérülés lassan 2 éve lett műtve, akkor nem ártana elmenned egy sebészhez.Bojan Krkic írta:Helló Mindenki. Egy spéci tanács kéne.
Arról van szó hogy tavaly előtt novemberben volt egy bokaszalag szakadásom és azt hiszem elvarrtak egy ideget nekem,mert ha végigsimítom a sebemet akkor érzékennyé válik a 2. legkisebb lábujjam, és amikor lábfejjel rúgom a labdát akkor fáj egy ideig a bokaszalagom.
Kérdés: Mit tudok tenni hogy ne fájjon,mivel kenjem esetleg valami már rá...(a flektor nem jött be)
a legdrágább hely a széchenyi tér melletti villamos alapú kocsma, de ott tuti van tv (legalábbis úgy emléxemForcabarca8 írta:Szegediek, segítsetek!
holnap leszek több év után először szegeden, és vhol néznem kellene a meccset (asszem, nem kell mondanom, h melyiket) kérdés: hova menjek? leginkább ilyen közművelődési központok (alias kocsmák
) érdekelnének. elvárások: legyen sör, nagyon sok sör
Sajnos, már nem...Perrero írta:Danubiusos rádióműsorokat nem lehet letölteni valahonnanFőleg Balázs és vadon Jani ámokfutásai érdekelnének
Köszi szépen. Komolyabb? Neeem. Csak egy sima vágást akartam végrehajtani. Mégegyszer köszi a programotGuardiola írta:Az MP3 Splitter -t tudom ajánlani ha nagyon egyszerű dolgot szeretnél. Ha szükséged van valami komolyabbra akkor megkérdem egyik barátomat, hogy mit használt, vágóként dolgozott az egyik rádióba, úgyhogy biztosan tud profi progit ajánlani. Ha szükség keress meg pm-ben.
Nyugi tudni fogom az utat mert nem egyedül megyek ha nem a Fradi táborral.Csak azért kérdeztem mert meg akartam nézni hogy mikor van vissza fele vonat.De ugy nézz ki hogy csak másnap hajnali 5 re érünk vissza Pestre.kennyke04 írta:
tudom h stadionba akar menni, de szerintem egyszerűbb a nagyállomásnál leszállni, és villamossal menni ha jól számoltam 7 megállót (Pálma perszónál leszállni) és 5perc séta, mint Debrecen- Csapókertbe leszállni és onnan 15percet sétálni kacskaringóba, úgy h nem tudja merre kell menni
elég ha csak mondjuk, pl. http:// ncore.cc/announce, majd miután feltöltötted, töltsd le az oldalról, add meg neki a cumó helyétt, lehashol és már be is áll seedbePerrero írta:Igen amikor készíteném, a srác meg a stadionba akar menni
mármint amikor még torrentet készítesz?Perrero írta:ha ncorera fel akarok tölteni valamit, akkor trackernek mit írjak be
pübe is jöhet a válasz
Köszi
ha a központba akarsz, akkor simán Debrecen (vagy ha úgy írja akkor Debrecen- Nagyállomás)martin120 írta:Inkább Debreceniektől szeretném kérdezni hogy a Pestről Debrecenbe mész vonattal akkor meik megállónál kell leszállni ha a stadionhoz akarsz menni?
Most néztem a máv oldalát ott olyanok vannak hogy Debrecen-Csapókert,Debrecen-Kondoros,Debrecen-Szabadságtelep. és ezek közül meiknél kell leszállni?