Hopp,ez nekem új!recrea írta: az olasz RAI UNO is élőben adja. .
Végre egy jó hír!Ilyen adóm legalább van

Hopp,ez nekem új!recrea írta: az olasz RAI UNO is élőben adja. .
Ez kivitelezhetetlen,mert a két meccs egyszerre zajlikBogci írta:
Köszi szépen !
Akkor sajnos marad a netes meccsnézés....Pedig jó lett volna ha pont egymás után adja le a digisport a két meccset!Először a Lokit aztán a Barcásat élőbe mert akkor mind2-őt meg tudnám nézni ...de a Lokisat úgyis ismétlik....bár a Barcásat is de azt élőbe szeretném nézni!!!!
![]()
Nah még1x köszi....
Köszi szépen !miihii írta: Így van![]()
Magyar adó élőben a csoportkörben várhatóan nem fog BARCA meccset adni.Kedden a TV2,szerdán a Digi fogja nyomni a BL-t,így gondolom a DVSC-t.A digi felvételről ad majd mást is...
Így vanBogci írta:
miihii akkor ez most az jelenti hogy szerdán a Digisport a DVSC-t fogja adni élőbe ? És az Inter-Barcát meg semmelyik sportadó nem közvetíti ???Utálok neten meccset nézni ....szuper hogy pont ezt a mérkőzést nem adja a Tv
miihii akkor ez most az jelenti hogy szerdán a Digisport a DVSC-t fogja adni élőbe ? És az Inter-Barcát meg semmelyik sportadó nem közvetíti ???miihii írta: Pedig már lett tárgyalva néhányszor...
Szerdán játszunk,amikor a Loki is.Elsőbbséget élvez a magyar vonatkozású meccs,így a Digi azt adja élőben,majd utána felvételről az Inter-BARCA.
Nem fogadták el a szolgáltatók a Digi feltételeit a közvetítésekről,így csak azok láthatják TV-n,akiknek van digijük.
A teve2 meg kedden nyomat csak BL-t.
Összefoglalva ennyi.Ezek miatt nem láthatod esetleg a meccsünket.De felkészülhetsz,h egyiket sem,mivel végig egy napon lesz a BARCA és a DVSC,így ha keddi játéknapra kerülünk,akkor a TV2 is Debrecent fog adni.
Marad az ORF1,ahol adják élőben,meg asszem a HRT2-t írták korábban.
Ha a fentiek egyikével sem rendelkezel -mint én-,akkor marad a stream...
Pedig már lett tárgyalva néhányszor...Ronal.10 írta:1 oldalt vissza olvastam. Nem láttam sehol akkor most mi a tököm van a Inter-Barcaval. Miért nem láthatom idei BL egyik legnagyobb meccsét, azon kivül h Magyarországon lakok-unk????![]()
![]()
![]()
Azért, mert a Debrecen bejutott a BL-be!Ronal.10 írta:1 oldalt vissza olvastam. Nem láttam sehol akkor most mi a tököm van a Inter-Barcaval. Miért nem láthatom idei BL egyik legnagyobb meccsét, azon kivül h Magyarországon lakok-unk????![]()
![]()
![]()
Nekem úgy rémlik,h az elmúlt fordulóban is ők ketten voltam a hangaláfestés,szal sanszos,h állandó páros lesz idén.lui1698 írta:Jó arc az öreg!
amúgy arról lehet vmit tudni, hogy csak 1 alkalomra ültették Hori bá' mellé, vagy hosszú távon kell vele számolni?
Egy pillanatra átkapcsoltam.Pont Zolee oltotta Gagot.ozsimiki írta:jelenleg tart egy Argentin bajnoki, a lényeg: Horti & Ganxta páros![]()
![]()
elvannak
Akkor ha jól értelmeztem mondandódatKrojf írta:Én mint UPC Direct-előfizető mondom Neked, hogy a Digisport tulajdonosa ha jól tudom minden hazai szolgáltatóval tárgyalásban van a csatornája terjesztése végett, vagyis szerintem előbb-utóbb Te is találkozhatsz vele stabilan otthon.
A UPC Direct is nemsokára felveszi a műsorába, hiszen ha a DigiTv felvette a Sport1-2-t, a UPC két sportcsatornáját, akkor a UPC is meg fogja ezt tenni a Digisporttal.
Egyébként a DigiTv vezetése minden más hálózatba betárgyalt Digisport
vételi lehetőség után pénzhez jut, nem is kevéshez, ezért ahova csak tudja betárgyalja.
Te se aggodalmaskodj!
K.
Én mint UPC Direct-előfizető mondom Neked, hogy a Digisport tulajdonosa ha jól tudom minden hazai szolgáltatóval tárgyalásban van a csatornája terjesztése végett, vagyis szerintem előbb-utóbb Te is találkozhatsz vele stabilan otthon.Barcaman14 írta:Nos úgy döntöttem ide írom a problémám:
Szóval úgy tudom hogy a DigiTV az ország 80%-nak elérhetővé tette október 31-ig a digisportot. Nekem T-Home a tv szolgáltatóm, és az érdekelne hogy várható-e Digisport a T-Home-osoknak?![]()
![]()
Bocs, ha már kérdezték más topicban!
Hát igenmiihii írta:Hát töltsd le!![]()
Nem olyan nagy dologról van szó és többnyire kevesebb problémával jár,mint a justinos streamek.Szal egyszerűbb,ha felrakod a gépedre és akkor könnyebben boldogulsz...