Varga Tamás írta:Isteni Diego!
Mit tettél szeretett válogatott csapatommal?
Miért vered szét edzői dilettantizmusoddal a szívemnek kedves Albicelestét?
Miért nem szeded a sátorfádat, és távozol a válogatott éléről?
Nagy játékos voltál, de edzőként nulla vagy!
Húzz a fenébe, mert a végén még a VB-ről is lemaradunk!
Ezen a pár meccsen, amikor a padon ültél, több kárt okoztál Argentínának, mint hasznot!
A szövetség vezetői vakok, bénák, gyagyásak, hogy nem látják: Maradona alkalmatlan kapitánynak!
Remélem, még nem késő!
HAJRÁ ARGENTÍNA!
Kérlek nyugodj meg!
Ki fognak jutni. Ne aggódj! Az ilyen erőfölénnyel focizó csapatok ellen nagyon nehéz. Ki fognak jutni. Messi próbálkozott, de az alkata neki is olyan, hogy ilyen csapatok ellen elveszik az erőfölény miatt. volt tegnap fellökés, felrúgás. Most utáltam meg a brazilokat!!!
Az is volt a baj, hogy pár kulcsjátékos lesérült, és nem tudott játszani. Maradona kénytelen volt mások után nézni, de ők ugye nem ilyen jók.
Sokat változott a csapat 2006 óta. Teljesen új emberek vannak benne. Hiába tenné be Riquelmét, már nem olyan jó, mint volt. Messiéknek még sokat kell dolgozni. Az argentin csapat nem ennyire rossz, mint amennyire tegnap kikapott.
Egyébként én örülök, hogy végre értelmes dologgal próbál foglalkozni, és nem magát teszi tönkre.
Nem tudom, hogy az argentinok mennyit készültek, de sajnos tegnap nem jött össze, hogy győzzenek. Durva, agresszív focit játszottak a brazilok.